Arkadaşlar transfer olduktan sonraki günleri hep beraber geçirelim..

kızlar ben de adet olacakmış gibi hissediyorum.ayaklarım da hiç ısınmıyor.az önce çamaşırımda çok açık renkli bi akıntı gördüm...inşallah adet olmuyorumdur...allahım hepimize hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin...amin...

milkpınarımmm ins adet olmuyosundur canım ins senden hayırlı haberler alıcazzzz insss kızlarrr hepiniz hayırlısıyla hamis kalırsınızzzz dualarım sizinle burdan sevincli haberlerinizi paylasırsınız inssssss

canım sabah test yapsana belki bebişin gelmiştir,çıkar herhalde..
benim de midem bulanıyo,yanıyo ilaçlara yoruyorum.ay ye iç otur yat ev üstüme geldi bir an.
bende estoferm ,vitamin,folic asit ,coraspin ve jel var .
haftada bir purogon muydu iğne var.
alt bölgemde iğne gibi batma oluyo arada o kadar.sizde?

günaydın kızlar,iyi pazarlar.
mlkpınar sonuç pozitif tir inşallah.
dr günay ilaçlar dan galiba benim de kesilmedi bulantım.birde çok su içiyorum.ondan mı bulantı acaba diyorum.
benim 9 gün kaldı, nasıl geçecek bakalım

21 aralıkmı test günün canım?Benim 21 aralık tezt günüm.9 aralık oldu transferim..
Ama ben çok su içemiyorumm...

10 aralıktı transfer.....su rahimi düzleştiriyormuş tutunmayı kolaylaştırımış,ödem oluşmazmış vücutta ama bu kez de wc git gel oluyo, :)

anne adayları merhabaaa mılkpınar sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz.........kızlar sizin dondurulmuş değil dimi benimki dondurulmuş sizlerde bakıyorum belirtiler başlamış iğne gibi batma hamilelik belirtisi diyolar.birde su içilmesi gerek demişsiniz günde ne kadar meyve suyuda olurmu

benimde transverimin 6 günü bügün sabirla yorgun bisekilde bekliyorum arkadaslar sizlerdede arada bir adet olcakmis gibi agrilar oluyomu özellikle gece leri ne gibi seyler var anlatirmisiniz

seninde hayırlı olsun trsverin..sen bizden öndesin bizim aralığın 10 daydı.bende ağrı olmassa korkuyorum tutmadımı diye rahat ol canım sakın korkma bol şans

Nasıl gidiyor beklemen Balance :) çok zor değilmi?ben de agrılar azalıyor am bir tek sanki rahimde bir dolgunluk varmış gibi bir hissiyatıım var.Akşama doğru bir az da ağrı oluyo canım.Sen bir şeyler hiss ediyormusun peki?Bu arada bende dondurulmuş değil hayatım.ınşallah hepiiz hamiş kalırız yaaa.u son tedavimiz olur ikiz ikiz doğururuz.
MlkPınar nerdesin canım ya ne oldu gel müjdeni ver artık..

balance ölçmüyorum suyu ,ara ara içiyorum,meyvesuyu da içiyorum,
çay çoook açık 1-2 bardak.
kahve içmiyorum.
birde 1 bardak ballı ıhlamur içtim günde.
inşallah aynı anda hamişiz diye yazarız buraya.

hiç sorma çok zor allah sabır versin aynen ağrılar azalmış sadece ayaklarım ağrıyo oda iğneden herhalde ama doktorun demesi tutunma ilk 5 gün daha bizim var kafamıza takıp stres olmayalım amma eldeeeee değilkii offffffff

:lepi: süpersinn küçük meltemcik daha tutunmasınmı benolsam yapışırım.İNŞALLAH ARKADAŞIM BURDA HERKEZ HAMİLEYİM DESİN AMİN.

bacaklardakı ağrıları ben de iğnelerden olduğunu sanıyorumm.Bende de var.bir de trasnferden sonra duş aldınmı canım.benim saçlarım çok yağlandı yıkamak istiyorum ama korkuyorum.Ama doktorum transferden 1 gun sonra ayakta olmak şartıyla ılık suyla ala bilirsin demişti.

DUŞ almadım boş ver birazda yağlı yağlı dolaş riske atma ben yıkanmayı düşünmüyorum. keyfinize bakın napalım sonra kendimizi suçlamayalım allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…