balance ve dr günay ben de varım,ama yarın aranızdan ayrılacağım...tabi inşallah güzel haberle olur...test günüm yarın arkadaşlar ama bu benim 3. deneyimim oluğu için sanki yarın beni neyin bekledğini tahmin edebiliyorum.Allahım nolur şaşırt beni:Saruboceq:
çok üzüldüm rabbim bidahakini kucağına versin. benim testimde 22 aralık bir gün arayla peşpeşe inşallah güzel haberler olur :CüvCüv: :CüvCüv:
inşallaaah canm duaların için sağolbalence....inşallah embriyoların annelerine tutunmaya başlamışlardır.........9 ay sonrada annelerinin kucağına bebiş olarak gelirler inşallah......
AMİİİİİİİİİN gerçekten çok zor süreç ama pozitif duysak inan herşeyi unuturuz ocaktada sana bol şanns rabbim yüzünü güldürsün.ınsallahhhh
rabbım dualarımızı kabul eder butun bızım gıbı olanların kucaklarını doldurur cok uzuluyorum ya cok streslı bı donem bu bekleme zamanı gercekten cok zor bır donem suanda aglıyorum valla suanda sızın yerınızde olmak ıstemıyorum cok streslı gunler ya ama mecburen ocakta yasıcam ıns tekrardan negatıfı gormem
allahım neolur gonlumuze ferahlık ver gonlumuze gore ver yarabbel-alemın ellerımızı bos cevırme kapından bızlere hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp eyle amınnn
canım inşallah....sana co-coltür yapılmış ama tutmadı ha demekki herşey kısmet kaçıncı gün emriyosudu...benim 2 dondurulmuşumla çevre tüpte yaptık... inan herşey boş yok şu şansı artırıyo herşey rabbimin elinde yeterki ol desin inşallah sanada der..blance canım inşaaallllaaaaahh sana tutunurlar pozitif sonuç alırsın canım.....canım nerde hangi hastanede yaptırdın...banada önceki uygulamamda co-coltür uygulanmıştı...bu seferde yine öyle olacak...canım kaç yumoş transfer edildi..
ay canım bize haber ver inşallaah POZİTİFDİRRRR VE TECRUBELERİNİ YAZARSIN ALLAHA EMANET OLbalance ve dr günay ben de varım,ama yarın aranızdan ayrılacağım...tabi inşallah güzel haberle olur...test günüm yarın arkadaşlar ama bu benim 3. deneyimim oluğu için sanki yarın beni neyin bekledğini tahmin edebiliyorum.Allahım nolur şaşırt beni:Saruboceq:
AYYY CANIM ATMAZMIYIZ desteğiniz için sağolun.inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız kızlar dualarım sizlerle çığlık atarsınız buradan hamişim diye min
canım çok üzüldüm dilerim rabbimden şubatta yüzünü güldürsün ancak biz bizi anlarız dualaım seninle olsun.canım kendını oyle kotu şartlandırma lutfen.ınş yuce rabbım senı şaşırtıp kucağına guzel beve sağlıklı bebişler verırı.burdakı herkese dua edıyorum.benım sonucum maleseff negatıf çıktı.şubatta tekrar denıyeceğim.dua edın lutfen duaya ıhtıyacımız var.
amiiiiinninsallah tutunur embriyolar sana allahin izniyle
inşallah tutunmuştur güzel haberle gel başı sen çek seni bekliyoruzzkızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...allah hepimizin gönlüne göre olanı verir inşallah...amin...beklemek çok zor,çok da yıpratıcı...siz siz olun benim gibi 9 ay içinde 3 deneme yapıp da kendinizi yormayın...sonra böyle umutsuzluk içine düşebiliyor işte insan...
hepinizi çok öpüyorum ...
sevgiler...
aaa aynı günde olmuşuz hadi hayırlısı inşallah burdaki herkezin tutar....canım senin kaçıncı denemen ve kaç emriyo koydular...inşallah anneciğine sıkı tutunmuştur..benimde transferim 10 aralık trest günüm 22 aralık inş hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:)))
aa sende aynı gün ama benim test günüm 22 neyse bize birgün evvel hamileyim dersin bizide umutlandırırsınmerhabalar, benim transferimde 10 aralıkta yapıldı.21 test günüm.
ilk tüp bebk denememdi.
beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah meleklerimize kavuşuruz.
çoğalıyoruz baksanızaaa.İnşallah hepimiz gebe kalırız kızlar...
canım tecrübelerimi istemişsin...ilk başta şunu tecrübe ettim diyebilirim;yalnız kalmamaya çalışın.ben ilk denememde kayınvalidem gelmişti,herşeyile o ilgilendi ve abana da sadece yatmak düştü.10 gün yattım.ama bu da canımı çok sıktı...sonraki denememde dedim ki yalnız olmalıyım,hem hiç kimse bilmezse üzerimdeki psiklolojik baskı da azalmış olur.(ne hissediyorsun,belirtin var mı gb sorular gelmesin istiyordum çünkü)evet bu sorularla karşılaşmadım ve ilkine göre daha rahat bi bekleyiş geçirdim ama yine olmadı.3. denememe annemlerde başladım ama transferden sonraki gün eşimin işleri vb nedendelerle evime döndüm.bu sefer de kimsesiz hissettim kendimi,eşimden de beklediğim ilgiyi görememiştim çünkü...sonra sa bi umutsuzluk kapladı beni...
işte canım bu nedenlerle en çok yalnız kalmamak gerektiğini tecrübe ettim acı acı...
ayyy canım ya senin psikolojin çok bozulmuş bu dönemlerde stres yapmıyacaksınki bebiş tutunsun inşallah tutunmuştur.test günün bugünmü senin sana süpriz olsun inşallah ALLAH EMEĞıNı BOŞA ÇIKARMASIN AMıN CANIM BELıRTı VARMI
valla doğru söylüyorsun canım,ama napalım yine de allahtan hayırlısını diliyorum...herşey kabulümüz...allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah...benim test günüm yarınnn......
şu yatma meselesine gelince canını sıkamyacak şekilde yat,yanın bi kitap falan al ya da televizyon karşısına geç...zaten bak buaradaki forumların hiçbirinde hiçbir doktor öyle 12 gün boyunca sürekli yatın dememiş.
bi de benim hiç belirtim yok ya....(((
çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun...ama bi defa tutmuş olması da sana ayrı bi umut oluyordur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?