ama şöyle de olabilir, eşinizin geliri yüksek olur, her ihtiyacınız karşılanır, ama mesela, hiç ilgilenmez, işinden dolayı vakit ayıramaz, aldatır, döver, kötü alışkanlıkları olur, 5 sene sonra da buraya yazarsınız boşanayım mı diye =) evlilik kumar işi biraz da, ne çıkarsa bahtına gibisinden. Ben aşkı seçerdim.
bir kere siz zaten bu insanı sevmiyorsunuz belli. Maddi sorunları var diye demiyorum yazdıklarınızdan belli durumu iyi de olsa sevmediğiniz bir adamla sırf yaşım geldi diye evlenecektiniz. Kaldı ki sevdikten sonra alırsın karşına konuşursun düzene sok yoksa ben yokum diye. Işi ne peki herhalde biliyorsunuzdur bazı işler böyledir bazen çok para gelir bazen para olmaz bana bir işyerinde ortak gibi bir şey geldi hayır mesleği neyse ona göre konuşucam bir yerden para geldiğine göre işi var ve illa sigortası olmasına gerek yok onu dışardan kendi de yatırabilir. Zaten devlette ya da özelde olsa illa sigorta yaparlar çünkü suç sigorta yapmamak denetlemeye geliyorlar. Demek ki ortak bir dükkan filan var ortada. şimdi başka biri var beni istiyor demişsiniz zaten meyiliniz var belli zaten bu kişiyle iş bitmiş artık ayrılacaksınız bu kadar basit evlenmeyeceğim seninle deyip hala neden görüşüyorsuuz bitti bu kadar diyeceksiniz, gerekirse hattınızı değiştireceksiniz rahatsız ederse ailenize söyleyeceksiniz ama 34 yaşındayım evde kaldım diye de öbür kişiyle evlenmeyin doğru zaman doğru kişiyi sevdiğinize emin olduğunuz kişiyi bulduğunuz zamandır isterseniz 40 yaşında olun.
bence sizin vicdanınızı rahatsız eden şey mevcut ilişkinizi sonlandırmadan ikinci kişi kişi ile alakalı olmanız durumu
bunu siz de biliyorsunuz. O yüzden karşı tarafa bu saatten sonra eksik, gedik yüklemeyin.
Herkes 9-6 çalışmıyor ki. Yazılımcılar, proje bazlı çalışanlar, mevsimlik iş yapanlar hep böyledir.
1 proje alırsın 6 ayda bitirirsin eline 20 bin tl para geçer misal.
Maaşlı çalışanların maaşı aldığı haftayla, son haftası bir oluyor mu. Aynı şey bence.
Bu işsizlik durumu değil, parayı kullanamama durumu.
Ama banane bu değil tabi ki.
Size yakışanı yapıp, ilişkinizin bittiğini derhal karşı tarafa açıklayın.
çokk zor durumummm..onun beni bırakması lazım o zaman..buluşmam etmem..yada işe gir öyle buluşayım derim
Ama aşk karın doyurmuyor da diyip ikinci adayla da tanışabilirsiniz =) Belli olmaz yani, Allah hayırlısını nasip etsin.ahh aşk ahhh...
yanii bilmiyorum ama onadan soğuduğunuzu belli edin,
yoksa başka çağreniz yok :26:
ama aşk karın doyurmuyor da diyip ikinci adayla da tanışabilirsiniz =) belli olmaz yani, allah hayırlısını nasip etsin.
buluşmuyorum iştee...şimdi ben para için mi bu adamı satmış olacagım((((((((
hayydaaaa :26:
Ayy bilmiyorum ya o sizi düşünmüyo ama öyle düşünün..
kendinide düşünmüyorr..
Off dusunuyorum evli olupta boşanmak ne acıymış dimi..şimdi anladım bak.
ewet karşında 26 yaşında boşanmış biri duruyor mesela,
ve 5 yaşında oğlum var benim..
Oyuzden iyi düşün...
ah canım kıyamam çok özel değilse neden peki...allah oğlunuda sana bağışlasınnn...
Bir de kızlar 20 günden beri yuzyuzegörüşmedik çünkü parası yok..ondan onceki 3 buluşmamızda benim karttan yedik içtik bisiklet aldık...neredeyse 500-1000 tl arası para harcadım..gecen hafta gelecekti ben dedim gelme paran yok olunca gell...ooo
herşey paramı para verken kraldık şimdi istenmiyormuyuz..bende dedim bak bendede yokk dedim.gene oyle tartıstık
Sakın sakın! Bu işi bitir.
4,5 yıllık kocasını idare ede ede içi şişmiş eşinin maddi sorumsuzluğu yüzünden boşanan bi kadın yazıyor bunu, uzatma bitir, gençliğine yıllarına emeğine parana yazık güzelim ! Sorumsuz adamdan hayır gelmez.net!
mesajınızı defalarca okudum okudummmm...dedim sonum böyle olacak belli....balıkta başta kokar dımı??ve net demiişinzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?