Arkadaşlar vicdan azabı çekmelimiyim??

ahh aşk ahhh...

Duası o kadar makbulmüş madem düzgü bir iş için dua etsin.

hatada benim aslında zamanında bırakcaktım..ama bir ihtimal dedim ki belki düzelir..hatta onda dedim sen kirayı ode ben eve bakarım..ama bu gdıste ben yapcam hepsini..bazen ona dıyorum kes seyini bana ver otur evde ben sana bakayım die..

Bence sizin vicdanınızı rahatsız eden şey mevcut ilişkinizi sonlandırmadan ikinci kişi kişi ile alakalı olmanız durumu
Bunu siz de biliyorsunuz. O yüzden karşı tarafa bu saatten sonra eksik, gedik yüklemeyin.
Herkes 9-6 çalışmıyor ki. Yazılımcılar, proje bazlı çalışanlar, mevsimlik iş yapanlar hep böyledir.
1 proje alırsın 6 ayda bitirirsin eline 20 bin TL para geçer misal.
Maaşlı çalışanların maaşı aldığı haftayla, son haftası bir oluyor mu. Aynı şey bence.
Bu işsizlik durumu değil, parayı kullanamama durumu.
Ama banane bu değil tabi ki.
Size yakışanı yapıp, ilişkinizin bittiğini derhal karşı tarafa açıklayın.

Allah razı olsun sizden kendimi tek başına sanırdım ama etrafımda bir sürü melek varmış...o kadar güzel mantıklı akıl verdiniz ki bana...

yok son altı aydan beri böyle yuzune bile dedim allahım karşıma birisini çıkarsın bıçak gibi kopayım senden dedim..oda allah korkun yoksa yap dedi..o kısı olmazssa hasan huseyın olacak zaten...

Bir de kızlar 20 günden beri yuzyuzegörüşmedik çünkü parası yok..ondan onceki 3 buluşmamızda benim karttan yedik içtik bisiklet aldık...neredeyse 500-1000 tl arası para harcadım..gecen hafta gelecekti ben dedim gelme paran yok olunca gell...ooo
herşey paramı para verken kraldık şimdi istenmiyormuyuz..bende dedim bak bendede yokk dedim.gene oyle tartıstık

kendinide düşünmüyorr..

Off dusunuyorum evli olupta boşanmak ne acıymış dimi..şimdi anladım bak.

Ewet karşında 26 yaşında boşanmış biri duruyor mesela,
ve 5 yaşında oğlum var benim..
oyuzden iyi düşün...

Sakın sakın! Bu işi bitir.
4,5 yıllık kocasını idare ede ede içi şişmiş eşinin maddi sorumsuzluğu yüzünden boşanan bi kadın yazıyor bunu, uzatma bitir, gençliğine yıllarına emeğine parana yazık güzelim ! Sorumsuz adamdan hayır gelmez.net!

mesajınızı defalarca okudum okudummmm...dedim sonum böyle olacak belli....balıkta başta kokar dımı??ve net demiişinzzz

mesajınızı defalarca okudum okudummmm...dedim sonum böyle olacak belli....balıkta başta kokar dımı??ve net demiişinzzz

Evet canım.Net!
Kirayı sen ödersin evi ben geçindireyim filan bile demişsin ! Sonra ne oluyor sana söyleyeyim.Kirayı da sana yıkıyor!
Bi bakmışsın tüm evin yükü sırtında.Bir de çocuğun oldu ise onun yükü, ee o zaman kocayı ne yapacaksın ki?
Ben benimkini evde pet gibi beslediğimi farkettim, işin içine başka faktörlerde girdi, ailemde destek olunca vurdum tekmeyi poposuna..
Sen şanslısın, uyaranların var. Hemen bitir, ardına bakma!

ne desem bilemedim.evlilikte insanın eşini sevmesi de çok önemli maddiyat da çok önemli sonuçta bir evi geçindirmek kolay değil hele de çocuk olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…