ARKADAŞLAR YALVARIRIM CEVAPLAYIN

Hamilelik ihtimalin %1 bile değil hamile filan değilsin kuzum sakin ol

Dalga geçmeyin kızla lütfen korkuyor olamazmı

İyi de geri çekilmeyle 5 yıl çocuk sahibi olmayan da var. Olmama ihtimalim de var dimi ?
Prezervatif bile %100 korunma yöntemi değil, neden olmasın geri çekilme ile kalan çok var.

Ayrıca negatif değilim senin konunun olabilme ihtimali var fakat bu konu sahibinin vajinasına degiyor sadece regli oluyor. Şimdi tekrar regl günü gelmiş hamilelik ihtimali soruyor. Yani…

U konular riskli, eğer cinsellik yaşanacak ise sonuç her zaman potizifi görme olabilir…

Bu yorumu alkışlamak istiyorum çok anac bir cevap. Ben de yaşadıktan sonra bu korkuyla uğraşmanin daha zor olduğunu anladım

Bacım sen ne anlatıyon yaa diyesim geldi

+18 masallar keşke biraz da içinde la fontaine’den de bişeyler ekleseydi.

Duruldu kızımız regl oldu galiba.

Bi daha ne zaman dokunacaksa açar konusunu
Keşke biraz kibar ve anlayışlı olabilseniz

Kızlar yine ben… tekrardan bir şey danışacağım sizlere regl oldum tam gününde fakat bu sefer adetim 15 gün sürdü yani 7 gün normal kanka sonrasında 7 gün boyunca da kahverengi lekelenme geldi geldi bende korktum test yaptım akşam sonuç böyleydi sonra sabah tekrar yaptım 2 tane daha bu sefer negatifti neredeyse 40 gün oldu bahsettiğim durumdan sonra sizce ihtimal var mı

Eklentiler

• 691BA4AD-5839-461E-B10E-45A518F9F1D5.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen dönün

Merhaba

Adet döngüm genelde 29-34 gün arası sürer. Son adetimi 21-28 mart arasında 8 gün gördüm. 31 martta korunmalı bir ilişkim oldu. İlişkinin en başında prezervatif ters takılmıştı ve birleşme olmadan hemen düz çevirip aynı prezervatifle devam ettik ama prezervatifi sanırım elimle silmiştim gerçekten hatırlamıyorum.

Ve 6 gündür kahverengi/kırmızı lekelenme tarzı bir şey yaşıyorum(döngümün 21-26. günleri arasına denk geliyor yani)

Yerleşme kanaması olabilir mi?

yerleşme kanaması 2-3 gün sürer en fazla ve farkı anlarsınız. ara akıntı olabilir veya regliniz zor sökülüyor olabilir

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var regl 4 gün gecikti testlerim negatif ilişki üzerinden 14 gün geçti gebelik testinde çıkmazmıydı yardımcı olun lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…