arkadaşlar yardım __

Elibos

her umuda eyvallah
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
126
81
13
42
bat bu ayın Eylül 22. Bır hafta on gundur garıp hıssedıyorum sankı. önce kelebek ucusur gıbı ıkı kez seyirme ( karnımda ) sonra asagıda sızlama gıbı batma gibi bişey kısa ve az acılı .öksürürken acı aşağıda-
mıde bulantısı- sıgaradan tıksınme - cok acıkma - uyku halı- halsızlık. dun geceden berı de sık idrara cıkma -göğüslerde şişlik- karnımda şişkil gergınlık gaz
bır kaç gun evvel test yaptım. ıkıncı cızgı daha cıkarken kayboldu ama ben gördum .şüphe etmelı mıyım . umutlanmayayaım mı anlamıyorum ....

Canim ben adete 5 gun kala ogrendim idrarda insallah hamilesindir bir iki gun bekle sabah ilk idrarla yap insallah hamilesindir

bat bu ayın Eylül 22. Bır hafta on gundur garıp hıssedıyorum sankı. önce kelebek ucusur gıbı ıkı kez seyirme ( karnımda ) sonra asagıda sızlama gıbı batma gibi bişey kısa ve az acılı .öksürürken acı aşağıda-
mıde bulantısı- sıgaradan tıksınme - cok acıkma - uyku halı- halsızlık. dun geceden berı de sık idrara cıkma -göğüslerde şişlik- karnımda şişkil gergınlık gaz
bır kaç gun evvel test yaptım. ıkıncı cızgı daha cıkarken kayboldu ama ben gördum .şüphe etmelı mıyım . umutlanmayayaım mı anlamıyorum ....
bence birkaç gün sonra testini yenile

Canim ben adete 5 gun kala ogrendim idrarda insallah hamilesindir bir iki gun bekle sabah ilk idrarla yap insallah hamilesindir
bu göbekle malum yer arasında kı batma da gebelık belırtısı mı. negatıf görmekten cok korkuyorum 3 yıl oldu başarısız

bu göbekle malum yer arasında kı batma da gebelık belırtısı mı. negatıf görmekten cok korkuyorum 3 yıl oldu başarısız
Gebelik belirtisi ve adet belirtileri cok benzer oglumda hapsirsam kasiklarima bicak saplanirdi ani hareketler yapinca kramplar girerdi ama simdi hamileyim tik yok dr a gitmedin mi 3 yil uzun bir sure :/

Gebelik belirtisi ve adet belirtileri cok benzer oglumda hapsirsam kasiklarima bicak saplanirdi ani hareketler yapinca kramplar girerdi ama simdi hamileyim tik yok dr a gitmedin mi 3 yil uzun bir sure :/
çok gıttım her ay hamılemıyım dıye gıttıklerım ayrı. bır sorun yok dıyor . spral vardı çıkarrtım. ondan sonrakı 3 yılda ıkı dusuk var.tutunurken dusmus. en sonuncuda iğne verdı dk ama oda işe yaramadı .7. haftada düştü

Benim adetime 8 gun kala kanda test yapmama rağmen negatif cikti. 4 gün kala pozitif cikti. Tek belirtim ise göğsüme parmagimla bastirinca sizi oluyordu. Yani adetine 8 gün kala idrarda çıkacağını sanmıyorum.

kızlar bu ne şimdi. defalarca evde test yaptım. günüme 3 gun kala. hep bu resımdekıler cıktı. kanda baktırdım dun gece . kocaman bır sıfır :(((((((((((((((

Eklentiler

• 20150918_091011.webp
    20150918_091011.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 116
  • testtt.webp
    testtt.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 123
Farkli testlerlemi yaptin adet gununu bekle bakalim kirmizilari gormeden umitler kesilmez :)

kızlar bu ne şimdi. defalarca evde test yaptım. günüme 3 gun kala. hep bu resımdekıler cıktı. kanda baktırdım dun gece . kocaman bır sıfır :KK43:((((((((((((((
Erken gebelik testiyse çoğu pozitif veriyor ama nalesef yanıltıcı.
Batı bekleseniz 3-5 gün geçse kan testi yapsanız bu kadar stres olmazsınız.

marka aynı mecbur.oldugum yer ilçe. fazla seçenegım yok. rahat bı on test yaptım hep boyle cıktı. bat unu yarın
yok. erken gebelık testı degıl normal testti yaptıgım. Türk m
Farkli testlerlemi yaptin adet gununu bekle bakalim kirmizilari gormeden umitler kesilmez :)
yok. erken gebelık testı degıl normal testti yaptıgım. Türk malı bır marka ama adını hatırlamıyorum
alı bır marka ama adını hatırlamıyorum

Bencede hamilesin ama sen adetinin gecikmesini bekle 5 gün geçsin sonra sabah ilk idrarinla tekrar test yaptır pozitif çıkarsa kan testini tekrarla

Back
X