keşke direk kaynınıza söyleyip bir daha onla iş yapmasaydınızkayınım hakkında konuşmam aslında şöyle.Ev yaptırdık kaynım mütahit gibi yardım ediyor gözüküyordu çünkü kendi de ev yaptırmıştı.Bize güya yardımcı oluyordu.Sonra çimento demir falan derken bizden aldığı para ile kendi verdiği parayı fark ettik.Yani bizden fazla alıp bir kısmını cebe indirip geri kısmını ödüyordu.Bunu fark ettik.Onda demiştim böyle böyle diye.Onu bile anlattı.Yani kötü olan ben oluyorum hep.Konuşmazsam da göz göre göre soyuyor ama.
keşke direk kaynınıza söyleyip bir daha onla iş yapmasaydınızkayınım hakkında konuşmam aslında şöyle.Ev yaptırdık kaynım mütahit gibi yardım ediyor gözüküyordu çünkü kendi de ev yaptırmıştı.Bize güya yardımcı oluyordu.Sonra çimento demir falan derken bizden aldığı para ile kendi verdiği parayı fark ettik.Yani bizden fazla alıp bir kısmını cebe indirip geri kısmını ödüyordu.Bunu fark ettik.Onda demiştim böyle böyle diye.Onu bile anlattı.Yani kötü olan ben oluyorum hep.Konuşmazsam da göz göre göre soyuyor ama.
Eşin mi düşmanınmi belli değil
Bişey anlatma sende eşine
durduk yerede laf çıkaracak halleri yok
Sen kaynin hakkında konusursan tabikide kv tavır yapar
O halde dilinizi tutun kv yi yollamaya bakın
Biran evvel o kadini evden gondermeye bakin. Esiniz de afedersiniz ama fitneciler gibi laf tasiyor Allah yardimciniz olsun cok zor oylesiyle ugrasmak.
Sadece ailesi ile ilgili degil bir sure hem esinizle hem annesiyle baska konularda da cok muhattap olmasaniz ise yarar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?