Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Anladğım kadarıyla eşiniz çözüm taraftarı değil. Çocuğu alırım falan. Yavaş alsın

vallahi ne yapacaklarını kestiremiyorum.annesi ile bir olup dedikodumu yapıyor.bıktım bende bıktım.Allaha dua ediyorum başka birşey elimden ve içimden gelmiyor.

Ayaklarınızın üstünde duran kadınsınız. Niye bu kadar eziklik?
Çocuğu kimse senden alamaz isterse yırtsın bi tarafını mahkeme asla vermez kusurabakmasın.

Bilmiyorum.Ailesi çok bencil.Çocuk doğdu kaynımda,kv çocuğa hiç bir şey takmadılar.sadece görümce bileklik taktı.halbuki ben kaynımın çocuğu oldu takımı taktım sünneti oldu takımı taktım.onlardan bir kuruş görmedim.Hepsi ver yeyimci.Allah korkuları var mı bilmiyorum ama dinleri imanları para.

Ne için tehdit ediyor. Bu yazdıklarınızdan dolayı mı?

Benim kaynım hakkında konuşmam sanırım.onun çocuğu oldu takımı taktım.sünneti oldu taktım.ama kaynım benim çocuğuma takı falan takmadı.onuda boşver yiğenini sevmezmi bir insan onu bile görmedim.Bunu eşime dile getirince eşim beni değil onu savunuyor.Allah büyük ne anlatayım.Ailesi çok tuhaf garip.

keşke direk kaynınıza söyleyip bir daha onla iş yapmasaydınız
kv de oğlu haksız da olsa alınmış kırılmıştır hiç hakkı olmadığı halde
eşinize de bir daha pek bişey demeyin

Az uz değil.Ama Allah büyük.Kimsenin hakkı kimsede kalmasın.Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz inşallah.

Sizde ona göre davranın beklemeyin birşey, sizde birşey göstermeyin.

vallahi ne yapacaklarını kestiremiyorum.annesi ile bir olup dedikodumu yapıyor.bıktım bende bıktım.Allaha dua ediyorum başka birşey elimden ve içimden gelmiyor.

Arkadaşlar bugün bir şey farkettim.Daha doğrusu eşim ağzından kaçırdı.Şimdi biz ev yaptırdık ev eşimin üzerine ama bütün masrafları ben yaptım.Ağzından şöyle bir cümle çıktı.Çocuk daha küçük biraz büyüsün,ellenip ayaklansın vs dedi.

Yani kv ile eşim plan yapmış gibi geldi.Zaten kv evlendiğim günden bu yana evi ben mi o mu yönetiyor belli değildi.Şimdide çocuğa kv bakıyor.Eşimde kv nin sözünden çıkmıyor.Tahminim çocuk 2-3 yaşına geçince eşim benden boşanacak.Ne de olsa kv çocuğa bakıyor.Ev de kendinin üstüne ama bütün masrafları ben yaptım.Eşyalarda hemen hemen ben aldım.Onlardan da bir krş görmedim.Aklıma geliyor.Eşim de bir kez ağzından kaçırdı.O çocukla benim geleceğim için dedi bende geleceğinizde ben yok muyum falan dedim.Böyle kurduğu cümle garip değil mi?Yardım edin akıl verin ne planlıyor bunlar sizce ne yapmam nasıl öğrenirim?

Bu kadar şeref yoksunuysa siz ne yapsanız boş zaten ayrılmayı kafasına koyduysa yapar ama ev konusunda avukattan bilgi alın muhakkak derim vay akıllı adama bak sen ya hazır evin üzerine konucak

Eşin eş olabilme ehliyetini alsın bu nasi birşey ya sende onun ailesisin sana neden el gibi davranıyor çocuk gibi şikayet ediyor annesine kabus gibi... eş dediğin kusurları kapatır açmaz...

Bu kadar şeref yoksunuysa siz ne yapsanız boş zaten ayrılmayı kafasına koyduysa yapar ama ev konusunda avukattan bilgi alın muhakkak derim vay akıllı adama bak sen ya hazır evin üzerine konucak

Ben araştırdım.Ev üzerinde hiç hakkım olmadığını öğrendim.Birikmiş param vardı.Ev inşaattı.Benim birikmiş param ile evin her tarafını yaptırdık.Sonradan tapuyu gördüm.Tapuda oyun oynanmış.Tapu memuru da işin içinde.Çünkü evlilik tarihim belli.Ama tapuda oyun oynandığını öğrendim.Tapuya sordum hiç hakkım olmadığını söylediler.Avukata da danıştım aslında.Aynı şeyi avukatta söyledi.Benim evlenme tarihim belli tapunun çıkış tarihi belli.İşin aksi ben o kadar para harcadım.Yarın Allah göstermesin boşansa hak talebim yokmuş.Yani harcadığım para öyle gidiyor.

Eşin eş olabilme ehliyetini alsın bu nasi birşey ya sende onun ailesisin sana neden el gibi davranıyor çocuk gibi şikayet ediyor annesine kabus gibi... eş dediğin kusurları kapatır açmaz...

Ben de anlam veremiyorum yani.Önceleri de böylemiydi acaba diyorum.Benimle tartışma çıkarıyor.Sonra kv ye her şeyi anlatıyor.Bir de baktım hep ben suçlu çıkıyorum haklı olsam dahi.En basiti yukarı sayfaları okursanız kayınım konusu.Benim onun hakkında düşüncelerimin hepsini iletmişler.Ne dönüyor ne bitiyor anlayamıyorum artık.Ben bunları hak edecek ne yaptım ki?

Siz de konuşmayın madem böyle bir huyu var, gidin başkasına anlatın.

Öyle yapıyorum artık.Huylu huyundan vazgeçmezmiş.Yani eş olmamış bana meğer benim düşmanımmış.Aslında düşmanımdan bile görmedim böyle birşey.Çocuk olmasa bir an bile durmam.Ama halen iyi niyet ile tolerans tanıyorum.Ne yapacak düzelecek mi diye?Opsiyon tanıyorum ama en fazla 2 hafta sonra aynı şeyler tekrar ediyor.Her tartışmada kv ye gidiyor bana da diyor ki onun yani kv nin hiç bir şeyden haberi yok diyor.Oysa herşeyden haberinin olduğunu adım gibi biliyorum.Sadece oyunlarına alet olmak istemiyorum o kadar.

Dediğiniz gibi düşünüyorum ama yok.Halen aynı terane işte.İşin aksi eşim annesi ile uzun süre beraber yaşamış çok bağlanmış.Eşimin diğer kardeşleri öyle değiller.Onlar için aile eşi ve çocukları her ikisinin de.Benim eşim için aile kv kendi ve çocuk.Yani ben kimim dış kapının dış mandalı.İşin aksi ne görümce konuşuyor benim ile ne kayın.Aslında konuşmayacak muhattap olmayacak benim ama ben büyüklük gösteriyorum.Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor.

Sorununuz eşininizin adam olmaması ve ailesinin de beş para etmez insanlar olması çok da sorgulayıp kendinizi yipratmayin bence.Eşiniz annesiyle daha cok sey paylasiyor ,onunla mutlu ve annesi de bu durumdan memnun.Araya girdiginiz anda rahatsizlik duyup engelliyorlar sizi hatta gelecekte de bu rahatsizligi yasamamak adina sizden ayrilmayi dahi planliyor belli ki esiniz..Ne yapilmali.Bence mesafenizi koyun artik ne haliniz varsa gorun diyebilecek kadar mesafe lazim ve bunu yaparkende kendinizi ne üzün bunlar icin ne de sorgulayıp yipratin.Siz fazla önemsemissiniz bu insanları kendilerini sayenizde önemli hissetmisler.Bundan sonra bu kadar onemli hissettirmeyin bunlara kendilerini ki zaten önemli de degiller hatta bana göre bunlar cok kalitesiz insanlar.

İnsan biri laf taşıdığında bile ne kadar kötü hissediyor. Kocam dediğiniz adam bunu yapacak. Çok ayıp valla. Kendisine söyleyin, sen laf taşıyorsun ben de seninle hiç bir şey paylaşmam deyin.

düşüncelerime tercüman oldunuz.Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…