Anladğım kadarıyla eşiniz çözüm taraftarı değil. Çocuğu alırım falan. Yavaş alsın
Ayaklarınızın üstünde duran kadınsınız. Niye bu kadar eziklik?anasının eteğinden sözünden ayrılmıyor.eviben mi yönetiyorum kv mi belli değil.
Ayaklarınızın üstünde duran kadınsınız. Niye bu kadar eziklik?
Çocuğu kimse senden alamaz isterse yırtsın bi tarafını mahkeme asla vermez kusurabakmasın.
Ne için tehdit ediyor. Bu yazdıklarınızdan dolayı mı?
böyle insanlar sinsi olmayı hakkediyor arkadaşım ..adamına göre muamele yap..
keşke direk kaynınıza söyleyip bir daha onla iş yapmasaydınız
kv de oğlu haksız da olsa alınmış kırılmıştır hiç hakkı olmadığı halde
eşinize de bir daha pek bişey demeyin
Sizde ona göre davranın beklemeyin birşey, sizde birşey göstermeyin.Bilmiyorum.Ailesi çok bencil.Çocuk doğdu kaynımda,kv çocuğa hiç bir şey takmadılar.sadece görümce bileklik taktı.halbuki ben kaynımın çocuğu oldu takımı taktım sünneti oldu takımı taktım.onlardan bir kuruş görmedim.Hepsi ver yeyimci.Allah korkuları var mı bilmiyorum ama dinleri imanları para.
Sizde ona göre davranın beklemeyin birşey, sizde birşey göstermeyin.
vallahi ne yapacaklarını kestiremiyorum.annesi ile bir olup dedikodumu yapıyor.bıktım bende bıktım.Allaha dua ediyorum başka birşey elimden ve içimden gelmiyor.
Arkadaşlar bugün bir şey farkettim.Daha doğrusu eşim ağzından kaçırdı.Şimdi biz ev yaptırdık ev eşimin üzerine ama bütün masrafları ben yaptım.Ağzından şöyle bir cümle çıktı.Çocuk daha küçük biraz büyüsün,ellenip ayaklansın vs dedi.
Bu kadar şeref yoksunuysa siz ne yapsanız boş zaten ayrılmayı kafasına koyduysa yapar ama ev konusunda avukattan bilgi alın muhakkak derim vay akıllı adama bak sen ya hazır evin üzerine konucak
Eşin eş olabilme ehliyetini alsın bu nasi birşey ya sende onun ailesisin sana neden el gibi davranıyor çocuk gibi şikayet ediyor annesine kabus gibi... eş dediğin kusurları kapatır açmaz...
Siz de konuşmayın madem böyle bir huyu var, gidin başkasına anlatın.
Eşin eş olabilme ehliyetini alsın bu nasi birşey ya sende onun ailesisin sana neden el gibi davranıyor çocuk gibi şikayet ediyor annesine kabus gibi... eş dediğin kusurları kapatır açmaz...
İnsan biri laf taşıdığında bile ne kadar kötü hissediyor. Kocam dediğiniz adam bunu yapacak. Çok ayıp valla. Kendisine söyleyin, sen laf taşıyorsun ben de seninle hiç bir şey paylaşmam deyin.Öyle yapıyorum artık.Huylu huyundan vazgeçmezmiş.Yani eş olmamış bana meğer benim düşmanımmış.Aslında düşmanımdan bile görmedim böyle birşey.Çocuk olmasa bir an bile durmam.Ama halen iyi niyet ile tolerans tanıyorum.Ne yapacak düzelecek mi diye?Opsiyon tanıyorum ama en fazla 2 hafta sonra aynı şeyler tekrar ediyor.Her tartışmada kv ye gidiyor bana da diyor ki onun yani kv nin hiç bir şeyden haberi yok diyor.Oysa herşeyden haberinin olduğunu adım gibi biliyorum.Sadece oyunlarına alet olmak istemiyorum o kadar.
Sorununuz eşininizin adam olmaması ve ailesinin de beş para etmez insanlar olması çok da sorgulayıp kendinizi yipratmayin bence.Eşiniz annesiyle daha cok sey paylasiyor ,onunla mutlu ve annesi de bu durumdan memnun.Araya girdiginiz anda rahatsizlik duyup engelliyorlar sizi hatta gelecekte de bu rahatsizligi yasamamak adina sizden ayrilmayi dahi planliyor belli ki esiniz..Ne yapilmali.Bence mesafenizi koyun artik ne haliniz varsa gorun diyebilecek kadar mesafe lazim ve bunu yaparkende kendinizi ne üzün bunlar icin ne de sorgulayıp yipratin.Siz fazla önemsemissiniz bu insanları kendilerini sayenizde önemli hissetmisler.Bundan sonra bu kadar onemli hissettirmeyin bunlara kendilerini ki zaten önemli de degiller hatta bana göre bunlar cok kalitesiz insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?