Sen onun ailesi hakkında konuşma oda senin ailen hakkında konuşmasın.
Kaynanan elbet bozulur diğer oğlu hakkında laf söylemene.
Eşin de ne boş ağızmış.
Daha fazla yüz göz olmadan kaynanana yardımları için teşekkür et ve evine dönsün.
bir kere kararlı bi şekilde konuş de ki ne ben ailen hakkında konuşucam ne de sen benim ailem hakkında konuşacaksın, sen konuşursan ben de konuşurum ben de kendi aileme laf taşırım bu iş senin ailen benim aileme dönerse senin başın ağrır de
akıllı bir adamın asla yapmayacağı şeyler, sen onun ailesini o senin aileni terbiye sınırları içinde eleştirebilir yorum yapabilirsiniz ama bunu taşımak ne demek eşim diye güvenip birşey anlatamayacak mısın
Dogru olduguna inaniyorsan direkt kv ve kayninin yuzune dan diye soyle. Niye kocana anlatiyorsun ki zaten. Adam belli.... Bari yuzlerine soyle de icin sogusun.
Ailesiyle ilgili hiçbir şey demeyin. Kendi aileniz içinde dedirtmeyin. Bakalım o zaman nasıl olacak. Ona görede yeni fikirlerimizi söyleriz.
Taktik bir yere kadar herkesin bir mayasi var. Kv cocuk icin sizdeymis. Annen gelemeyecek durumda mi?ya arkadaşlar aslında taktik almak için konu açtım ama hiç kimse yardımcı olmuyor.
Taktik bir yere kadar herkesin bir mayasi var. Kv cocuk icin sizdeymis. Annen gelemeyecek durumda mi?
Ablan, kardesin veya emekli baban var mi? Varsa onlar da olur.Annem vefat etti.
tavsiyeleriniz için teşekkürler.Eşim zaten benimleyken kavga çıkarmıyor.Annesinin yanında böyle daha önce konuştuğum ne varsa kavga çıkararak beni ailesi karşısında küçük düşürerek tek tek anlatıyor.bende ne yapacağımı şaşırıyorum.Bir kaç kez uygun dille uyardım ama nafile.Kayınbaba yok.Kaynanam çocuğa bakıyor.Biz çalışıyoruz.Mecbur da değilim bakıcı da tutarım ama zor ya.Bende onun ailem hakkında konuştuklarını aileme anlatmalı mıyım?
Zaten adam anlatıyormuş, bari direk yüzlerine söyle, hem dedikodu da olmamış olurDogru olduguna inaniyorsan direkt kv ve kayninin yuzune dan diye soyle. Niye kocana anlatiyorsun ki zaten. Adam belli.... Bari yuzlerine soyle de icin sogusun.
Öncelikle herkese mrb.
ben iki senelik evliyim ve bir oğlum var.Eşim ben oğlum ve kaynana ile yaşamaktayım.Tabiki Kaynanam normalde kendi evinde yaşıyor ama doğum yaptığım için oğluma bakıyor ve bana yardımcı olmaya çalışıyor.Asıl konu burda başlıyor.
Ben eşimle ne paylaşıyorsam gizli kalması gereken hemen annesine anlatıyor ben yokken.Kaynım hakkında bir cümle kullansam hemen yetiştiriyor.Sonrada kaynanam buna göre davranıyor.Benim eşim benim ailem hakkında konuşunca ben araları bozulmasın diye laf taşımıyorum.Ama eşim taşıyor.Kaç kez uyarmama rağmen değişmiyor.Anlayamıyorum çözemiyorum.Deme dediğim ne varsa diyor.En sonda böyle yaparsan yuva yıkılır dedim.Beni uyardı ailem hakkında konuşma dedi.Ama kendi de benim ailem hakkında konuşuyor.Ben de yetiştirmeli miyim.Tanıyamıyorum eşimi.Özellikle annesi varken böyle oluyor.Annesi uzakken böyle bir şey yoktu.
Allah yardımcınız olsun ne fenaymış ya, en sevmediğim insan tipiEvet eşime laf taşıma diye uyardım onu bile dedi yapacak birşey yok sanırım.
Ablan, kardesin veya emekli baban var mi? Varsa onlar da olur.
Hayır tabi ki, bunu sormanız abes bence. O yanlış yapıyor diye siz de mi yapacaksınız?Yani bende eşimin ailem hakkında söylediklerini aileme anlatmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?