Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Gönderemem evi çok yakın.Çaresizim

bir kere kararlı bi şekilde konuş de ki ne ben ailen hakkında konuşucam ne de sen benim ailem hakkında konuşacaksın, sen konuşursan ben de konuşurum ben de kendi aileme laf taşırım bu iş senin ailen benim aileme dönerse senin başın ağrır de

akıllı bir adamın asla yapmayacağı şeyler, sen onun ailesini o senin aileni terbiye sınırları içinde eleştirebilir yorum yapabilirsiniz ama bunu taşımak ne demek eşim diye güvenip birşey anlatamayacak mısın

Dogru olduguna inaniyorsan direkt kv ve kayninin yuzune dan diye soyle. Niye kocana anlatiyorsun ki zaten. Adam belli.... Bari yuzlerine soyle de icin sogusun.

İspiyoncu fitne vs demiştim Kv yanında onları da diyor.Onun için hiç konuşmaya değmez sadece havadan sudan konuşuyorum.İspiyonculuk yapıyor.

Bu ispiyonculuk değil dedi.Ben de yapıştırdım lafı o zaman Kv nin arkamdan konuştuklarını bana niye söyleyemiyorsun dedim öylece kala kaldı :)

Ailesiyle ilgili hiçbir şey demeyin. Kendi aileniz içinde dedirtmeyin. Bakalım o zaman nasıl olacak. Ona görede yeni fikirlerimizi söyleriz.

ya arkadaşlar aslında taktik almak için konu açtım ama hiç kimse yardımcı olmuyor.

Yok yok anlatma , iyice karışır herşey

böyle ağzında laf tutamayan erkeklere sinir oluyorum.
sen de ailesi hakkında konuşma demek ki adam istemiyor.

Yani bende eşimin ailem hakkında söylediklerini aileme anlatmalı mıyım?
Hayır tabi ki, bunu sormanız abes bence. O yanlış yapıyor diye siz de mi yapacaksınız?
Sonra ailenizle arası kötü olacak niye olsun?
Ha boşancağım diyorsanız buyrun ama bu yüzden de boşanılmaz herhalde.
Ben boşanmayacaksam eşimi kötülemem aileme.

Birbirinizin ailelerini çekiştirme ihtiyacı neden, öncelikle bu irdelenmeli bence. Yani burada evli pek çok kadın var elbette hepsi kayınvalideleriyle dört dörtlük değil ama eşine çekiştirme ihtiyacı duymuyor. Bence bunu bir irdelemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…