- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
Birbirinizin ailelerini çekiştirme ihtiyacı neden, öncelikle bu irdelenmeli bence. Yani burada evli pek çok kadın var elbette hepsi kayınvalideleriyle dört dörtlük değil ama eşine çekiştirme ihtiyacı duymuyor. Bence bunu bir irdelemeniz lazım.
Öncelikle herkese mrb.
ben iki senelik evliyim ve bir oğlum var.Eşim ben oğlum ve kaynana ile yaşamaktayım.Tabiki Kaynanam normalde kendi evinde yaşıyor ama doğum yaptığım için oğluma bakıyor ve bana yardımcı olmaya çalışıyor.Asıl konu burda başlıyor.
Ben eşimle ne paylaşıyorsam gizli kalması gereken hemen annesine anlatıyor ben yokken.Kaynım hakkında bir cümle kullansam hemen yetiştiriyor.Sonrada kaynanam buna göre davranıyor.Benim eşim benim ailem hakkında konuşunca ben araları bozulmasın diye laf taşımıyorum.Ama eşim taşıyor.Kaç kez uyarmama rağmen değişmiyor.Anlayamıyorum çözemiyorum.Deme dediğim ne varsa diyor.En sonda böyle yaparsan yuva yıkılır dedim.Beni uyardı ailem hakkında konuşma dedi.Ama kendi de benim ailem hakkında konuşuyor.Ben de yetiştirmeli miyim.Tanıyamıyorum eşimi.Özellikle annesi varken böyle oluyor.Annesi uzakken böyle bir şey yoktu.
Konuyu lütfen okuyarak yorum yapın.
Okuyarak yorum yaptım. Kaynım yerine kayınvalide dedim diye mi okumadım oldu, kelimelere takılmayın. Sonuç olarak iki taraf da karşı tarafın aile bireyleri hakkında yorum yapma, çekiştirme ihtiyacı hissediyor. Ben laf taşımıyorum ama o taşıyordan ziyade çözülmesi gereken bu.
böyle insanlar sinsi olmayı hakkediyor arkadaşım ..adamına göre muamele yap..
böyle insanlar sinsi olmayı hakkediyor arkadaşım ..adamına göre muamele yap..
Kaynanamı hiç sevmem. (çok haklı sebeplerim oldugu için)
Ama eşime, annesi hakkında olumsuz bşy söylemem. Eşimde zaten bilir aramızın çok iyi olmadıgını kendisi için idare ettiğimi.
Tabi kendimide ezdirmem kaynanama. Bunu şekilde geçip gidiyor günler :)
Yok yok anlatma , iyice karışır herşey
Ne için tehdit ediyor. Bu yazdıklarınızdan dolayı mı?Arkadaşlar durum kritik eşim boşanmak ile tehdit etmeye başlıyor artık.Küçük bir tartışmada boşanırım diyor.Ne yapmalıyım?Yardım edin lütfen.
Ne için tehdit ediyor. Bu yazdıklarınızdan dolayı mı?
çocuk oyuncağı mı bu evlilik anlamadım ki!Ufak bir tartışmada boşanırım çocuk bende kalır vs diyor.Artık güvenimde yokNe oldu da herkes sizinle küstü onu anlamadım.
Sizin boşanmaktan korktuğunuzu bildiği için tehdit ediyordur. Erkek adam tehdit etmez yapar yap o zaman deyin
konuyu tam okusanız anlarsınız.Ne oldu da herkes sizinle küstü onu anlamadım.
Sizin boşanmaktan korktuğunuzu bildiği için tehdit ediyordur. Erkek adam tehdit etmez yapar yap o zaman deyin
Bence hiç umursamayın.hayır
hayır güya ailesine saygısızlık yapmışım.Ailesi o kadar dedikodumu etti ona söyledim.o da beni boşanmak ile tehdit ediyor.1 yaşında çocuk var.Ailesi ile haşır neşir olsun ben kabuğuma çekildim.bu kezde ev ile ilgilenmiyor.ne yapayım?
çocuk oyuncağı mı bu evlilik anlamadım ki!Ufak bir tartışmada boşanırım çocuk bende kalır vs diyor.Artık güvenimde yok
Bence hiç umursamayın.
Çok önemli görüyor çok vazgeçilmez görüyor ki kendini bununla tehdit edebiliyor.
Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, olsan da olur olmasan da modunda olun bide o yaşasın kaybetme korkusunu.
Anasının eteğinden ayrılamayan erkeği daha ne kadar idare edeceksiniz ki sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?