Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Kaynanamı hiç sevmem. (çok haklı sebeplerim oldugu için)
Ama eşime, annesi hakkında olumsuz bşy söylemem. Eşimde zaten bilir aramızın çok iyi olmadıgını kendisi için idare ettiğimi.
Tabi kendimide ezdirmem kaynanama. Bunu şekilde geçip gidiyor günler :)

Konuyu lütfen okuyarak yorum yapın.

böyle insanlar sinsi olmayı hakkediyor arkadaşım ..adamına göre muamele yap..

Konuyu lütfen okuyarak yorum yapın.

Okuyarak yorum yaptım. Kaynım yerine kayınvalide dedim diye mi okumadım oldu, kelimelere takılmayın. Sonuç olarak iki taraf da karşı tarafın aile bireyleri hakkında yorum yapma, çekiştirme ihtiyacı hissediyor. Ben laf taşımıyorum ama o taşıyordan ziyade çözülmesi gereken bu.

anladım.

Arkadaşlar durum kritik eşim boşanmak ile tehdit etmeye başlıyor artık.Küçük bir tartışmada boşanırım diyor.Ne yapmalıyım?Yardım edin lütfen.

böyle insanlar sinsi olmayı hakkediyor arkadaşım ..adamına göre muamele yap..

kv evden gitti.çalışan biriyim.oğluma kv bakıyor.Eşim artık eskisi gibi değil.Herhalukarda bir yuva var ve daha 2 yıllık oldu.Kayınım benimle konuşmuyor.kaynımın karısı bana çok kötü laflar söyledi.Artık eskisi gibi değil hiç bir şey.kv mi de sadece çoçuğu almaya gittiğimde görüyorum.

senin eşin anlayışlı ve destekliyor.Aksine benim ki beni gammazlıyor.

hayır
Ne için tehdit ediyor. Bu yazdıklarınızdan dolayı mı?

hayır güya ailesine saygısızlık yapmışım.Ailesi o kadar dedikodumu etti ona söyledim.o da beni boşanmak ile tehdit ediyor.1 yaşında çocuk var.Ailesi ile haşır neşir olsun ben kabuğuma çekildim.bu kezde ev ile ilgilenmiyor.ne yapayım?

Umarım herşey gönlünüzce olur gerçekten.
Eşiniz tam bir öküzmüş
Sizde tavrınızı koyun uzak durun.

bıktım hep aynı şeyler devirdaim yapıyor.Beni çok mutsuz etti.çocuk olduktan sonra kv ile daha çok ilgileniyor.Ben artık mutsuzum.sevgi yok saygı yok güven yok sadece sadakat kaldı.o da olmasa da olur artık.

Ne oldu da herkes sizinle küstü onu anlamadım.
Sizin boşanmaktan korktuğunuzu bildiği için tehdit ediyordur. Erkek adam tehdit etmez yapar yap o zaman deyin

Ne oldu da herkes sizinle küstü onu anlamadım.
Sizin boşanmaktan korktuğunuzu bildiği için tehdit ediyordur. Erkek adam tehdit etmez yapar yap o zaman deyin
çocuk oyuncağı mı bu evlilik anlamadım ki!Ufak bir tartışmada boşanırım çocuk bende kalır vs diyor.Artık güvenimde yok

Bence hiç umursamayın.
Çok önemli görüyor çok vazgeçilmez görüyor ki kendini bununla tehdit edebiliyor.

Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, olsan da olur olmasan da modunda olun bide o yaşasın kaybetme korkusunu.

Anasının eteğinden ayrılamayan erkeği daha ne kadar idare edeceksiniz ki sanki.

anasının eteğinden sözünden ayrılmıyor.eviben mi yönetiyorum kv mi belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…