Arkadaşlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var... Lütfen okumadan geçmeyin

ben de senin diğer topiğe yazdığını okuyup yorum yazmıştım.bence sen vazgeç bu insandan gerçekten seven bu şekilde davranmaz.nice erkekler var,senelerce sevdiğini bekliyor,eline kadın eli değmiyor.yaşın kaç bilmiyorum ama bence çok uzatma derim.

öteki konunuza devam etseydiniz keşke.
cevapları okumuşsunuzdur umarım...

siz istemiyorsanız, birlikte olmayın o zaman.
bu şekilde konuşması çok yanlış.
nasılsa evleneceğiz, gibi bir düşünceye güvenerek yapmayın.
evlensem de evlenmesem de pişman olmam, diye düşünebileceksiniz size kalmış ama ben bu düşünceyi görmedim sizde...

belkide haklısnız vazgeçdimdesemde kalbimvazgeçmiyor onunla konuşmayı tekrar denesem mi tek çözüm vazgeçmek mi sizce

benim ve ailem için namus çok önemli buda onun farkında aslında çünkü atnıdık biris kendisi ama inanın huzursuzum çok sizce görüşmeye devam edersem bana zarar verir mi?

ben bir topicte cogunlukla erkekler sadece dokunmak öpmek sarilmak icin,
kendilerini tatmin etmek icin kizlarla iliskiye basliyorlar dedim
diye nasil kizmislardi.. al iste bal gibi örnegi burda..

nergiz80 düsüncende tamamen haklisin, namus en önemli seydir,
yol ver gitsin, sadece seninle olmak icin seninle cikmis o kadar..
bu cok ve net acik...

Seni buna zorlayıp psikolojik baskı yapması çok çirkin bence, hem de hiç güven vermiyor bu söyledikleri ve yaptıkları

yaşın kaç nergis?
seviyorsan pişman olmayacaksan bu senin seçimin.görüyorum ki seviyorsun fakat ,birlikte olmak istemiyorsun.o halde konuş açıkça onunla bu konuyu.vereceği cevaba göre de karar ver.sonuçta seni sevmeyen,sadece bir birliktelik için beraber olan insanı ,uzaktan sevsen daha hayırlı olur senin için.

seven erkek sevdiğine kıyamaz,onu üzmeye dayanamaz,onun bir tek gözyasına kahrolur ve ne olursa olsun sabreder!!

Aynı konuya ikinci topic açmışsın?

Orda sana cevap veriliyor zaten..Gerçi orası geyiğe döndü ama..........

bana konuşmalarında hep çıkıpda birlikde olmayan yok bu devirde diyor sen kimseyle çıkmadığın için anlamıyosun beni diyor benim ona aşık olduğumuda biliyor .bu nasıl olsa kabul eder diye düşünüyor herelde

saçmalık.kendi uydurması tamamen.yaşını sordum ama yazmamışsın.bu senin kararın ama bence bu çocuk seni sevmiyor.

bunu yazanın ancak lise öğrencisi olabileceğini düşündüm ama profilinizde yazanlar doğruysa en az 23-24 yaşında olmalısınız.
bu yaşta hala size "sen beni mutlu edemiyorsun bende başkalarına bakıyorum, ya benimle birlikte ol ya da ben başkalarına giderim" diye birinin sevdiğinize inanabiliyor musunuz?
kusura bakmayın ama ben inanmıyorum sizi sevdiğine, değer verdiğine.
sizinle birlikte olmak için oynuyor, hatta oyun da oynamıyor ya benimle ol ya da git işine diyor..
valla gayet açık mesaj.

Bence arkana bile bakmadan uzaklaş arkadaşım.
Ben ki evlilik öncesi cinselliğe karşı bir insan asla değilim, benim bile midem bulandı tavrından.
Ayıp ya her şeyin bi yolu yordamı, vakti zamanı var... insan bu kadar da açık bi şekilde "ben seninle bunun için beraberim" demez ki.
O kadar mı azmış yani.. innasabirin yaaaa bozacam ağzımı şimdi

nasıl olsa benı sevıyor mantıgı var bu cocukta.. karşılıklı anlayıs cok önemlı..
pekala ondan önce baska erkekle beraber olmuş olsaydın bunuda mı hos karsılayacaktı beyefendi acaba???

evet inanın bu uzun süreli bir sevgi eskiden beri aşığım ona daha önceden de çıkıyoduk onun isteği üzerina ayrılmıştık o o süre içersinde başka birisyle görüşmüş 3 sene onunla birşeyler yaşadıkları kesin ama haklısınız ben gerçekleri konuşucam istemiyosa vazgeçicem bu sevgiden.

onun sizden istekleri beklentileri belli ve bunlardan kolay kolayda vazgeçmez,sevmediğide ayan beyan ortada sevse o şekilde söylemez.söylenmemeli.bence hayır gelmez öyle diyen birinden.ve dahada fazla zorlamayın bence isteklerine boyun eğerseniz daha çok üzülürsünüz.madem evlenmeyi düşünüyor sabretmeyide bilir buradan böyle bi niyeti olmadığı sizce de açık değil mi????? :1closedeyes:

nergis yaşın kaç.merak ettim ve bir türlü cevap yazmadın.80 doğumlu musun ?

canım fıkırlerımle senı etkılemek ıstemem..ama ben senın yerınde olsaydım..dırek ayrıldım ..kemi kum yok bu işin ne demek ya..boyle bıseyı one surmesı onun acızlıgını gosterır..benle beraber ol olmazsan baska bırıyle olacak ayyy bu erkek mılletı ne kadar pıs ya boyle bısey teklıf edılırmı ya..bende esımle 4 yıl cıktım..ama su zamana kadar benım ıstegım dıısn da hıc bırsey yasamadık..sende kendı ıstegın dısında bısey yapma canım..ınceldıgı yerden kopsun..eger senı sevıyorsa zaten o gunu bekler..bellıkı senınkının gozu donmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…