evet inanın bu uzun süreli bir sevgi eskiden beri aşığım ona daha önceden de çıkıyoduk onun isteği üzerina ayrılmıştık o o süre içersinde başka birisyle görüşmüş 3 sene onunla birşeyler yaşadıkları kesin ama haklısınız ben gerçekleri konuşucam istemiyosa vazgeçicem bu sevgiden.
Hımm...CADIARZU Şimdi anlaşıldı.evet mesleğimvar hhı kendisinin şuanda işide yok
arkadaşlar deli gibi seviyorum onu amaonun beni sevdiğine karşı şüphelerim var.çünkü o daha çok yanımdayken gözü etfafta.bana neden böyle etrafa bakıyorum biliyomuun dedi neden dedim sen beni mutlu etmiyosun dedi.napmalıyım dedim.beni mutlu et dedi.arkadaşlar inanın elimden geleni yapıyorum onun için ama anladımki o daha fazlasını istiyomuş başka şeyler bekliyomuş.neden allahım neden birisne değer vermek suç muı çok üzüntülüyüm dostlarım çok.anladığım kadarıyla onun demesiyle benle birlikde olmak istiyor .bana tel eğer istediklerimi yapmassan başka kadınlara giderim dedi sonuçda evlenicez dedi sonuçda erkeğim dedi hıı eğer gerçkden istemiyosan çek git dedi.ben kimseyi yüz üstü bırakmam yaptığın hiç bir şeyden pişman olmazsın dedi.seviyorum arkadaşlarım ama evlenmeden onunla birlikde olamam bu bana yakışmaz.herşeyden önce benimailem var benden güzel şeyler bekleyen var bu zmana kadar hayatta hiç bir yanlışım olmadı kimsenin eli elime değmedi namus benim içinhayatta ilk önce gelir onun için yaşıyoruz hayyatta arkadaşlar üzügünüm sevdiğim adamdan bunları duymak benle sadece bedenim için birlikde olduğunu düşünüyorum ama olamıcak eski kız arkadaşınla yaşadıklarını yaşamak istiyor ama gerekeirse sevgiden de vazgeçmeye hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?