Arkadaşlar yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var... Lütfen okumadan geçmeyin

haklısnız sonuna kadar onun maskarası olmucam ne kadar sevsemde beni sadece bir anlık zevkiçin seven birisi için hayatta hiçbirşeyin değmeyeceğini düşünüyorum..acıyorum geçirdiğim bunca zaman boşaymış. insanları tanımak çok zormuş tanıyamamışım bu da bana hayatta bir ders olsun.arkadaşlar onunla henzü görüşemedim aramadıda en kısa zmanda bu işi bitiricem.bakıyım tavrı ne olucak.kızlar neden hayatta bu kadarseks önemli erkeler için.

çünkü beyinleriyle hükmedemedikleri tek yer orasıda ondan cicim..sengözlerimebaksanab

ArkadaŞlar ozman Şımdı bana tek kelımeyle ona Öylebır sÖz sÖylemelıyım kı bana o lafları dedıĞıne pıŞman olsun sızce ne demem onu dÜŞÜndÜrÜr ?

Bencede en doğrusu ayrılman, en doğru kararı veriyorsun bence. sen biraz da olsa şanslılardansın çünkü niyetini sana açık bir şekilde belli etmeyebilirdi sinsice yaklaşabilirdi, aman ha sakın yumuşama, böyle bir insandan asla hayır gelmez ayrıca çıkıp ilişkiye girmeyenlerde var nasıl girenler varsa,ilişkinde geleceğini ve aileni her zaman düşün, duygularının esiri olma bu gibi zamanlarda ve zamana bırakmasını bil, zaman iyi bir ilaçtır, çok seviyor olabilirsin ama silmesini bilmelisin, kendi kurallarından taviz verme o nasıl vermiyorsa(sabretmeyi bilmiyorsa) sende kendi kurallarına göre oyna ve seni hak eden mutlaka çıkacaktır karşına ama beklemeyi bilmelisin ve hak edene hak ettiği değeri ver böylesi bir insan için hiç üzülme,eğer etkili bir söz arıyorsan o senin onu nasıl sevdiğini biliyor bunun için: sevmesini bildiğim gibi silmesini de bilirim diyebilirsin

Canım hayatın sana neler getireceğini bilemezsin ne demek ben kimseyi yarı yolda bırakmam evlencez falan inanma
Birde etrafa bakınıyormuşta senin mutlu etmeni istiyormuş çok komik yaa bahaneye bak canım bence ayrıl o kişiden yaa göz göre göre devam ediyorsun.
İleride daha çok üzülürsün en iyisi mi yol yakınken vazgeç:1closedeyes:

aradı bu akşam anlattım herşeyi ve biraz ürkdü ilkden ve bana sen beni anlamıyosun dedi biraz hakeret etti eğer ayrılırsak ülürsün aynı şekilde bende üzülürüm.sen üzülmezsin dedim sen beni kaybetmeyi çokdan göze almışsın dedim oda sen de beni almıssın ki anlamıyosun beni dedi.ve yine o kelimeyi kullandı beni mutlu edemiyosun okdar anlattım ama beni anlamadın.dedi ve tel suratına kapattım arkadaşlar çok koydu bana inanın belkide çok aptalım ama kalbim kırık çekiliyorum bu aşkdan üzüntülüüym gözyaşı döküyorum ama biliyorum ki dönüşü yok yok

yazdığım yazıyı okuyup cvp yazdığınız için size minnettarım tekrardan allah yolunuzu tamamen açık etsin. hepiniz ömür boyu mutlu olursunuz işallah

Canım yaa kendini akıllı mı zannediyo o
Hem halen diyo ki beni mutlu edemiyorsun diyo hemde ben seni yarı yolda bırakmam evlencez zaten diyo palavra yaa
Bence hiç gözyaşı dökme üzülme değmez çünkü hatta sevin yaa ne olduğu ortaya çıkmışa.s
İnş seni hak eden biriyle mutlu olursun tatlımmyerimseniben

Kalbin niye kirik canim?
Dogruyu yapip, diger sevgilileri gibi kucagina atlamadigin icin mi?
kalbin kirik degil, basin dik olsun.
Cok sevdigin halde ayrilma karari aldin. Ne icin? Gururun icin.Kadinligin icin.
Bu iste bir hayir olmasa Rabbim söyletmezdi. Hele hele sevmis bir bayansin, ama göz yummadin terbiyesizligine.
Seni arzulayip o günü beklemesi ve bunu dile getirmesi ayri birsey, sana direkt teklif edip sen hayir diyince beni mutlu edemiyorsun demesi ayri birsey.
Niyeti cok acik canim. Sakin üzülme. Sana dedigim gibi pisman olup ayaklarina kapanacak. Özelliklede karsisinda dimdik durursan. Ses tonunu keskinlestirip, ne istedigini acik acik belli edersen.

Sevginin gercek anlamini bilmeyip, nefsine kapilarak beni günaha sürükleyen bir adamla isim olmaz. Senin yasamak istedigin iliski tarzina ayak uyduramayacagim, cünkü ben bedenimle degil, kalbimle severim. Yolun acik olsun.. derdim.

Son düzenleme:
selam,"eğer ayrılırsak ülürsün aynı şekilde bende üzülürüm" bu sözüyle senin aklını çelmeye çalışıyor SENSİBLE arkadaşımızın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Sen o şahıs gibilerini her yerde bulabilirsin ama o senin gibilerini her yerde bulamaz bu gerçeğin o da farkında fakat işine gelmio görmek o derece çıkmış raydan,bu ayrılıkta kaybedenin o olacağının da farkında,seven insan,seni hak eden insan bu derece konuşmamalı seninle sen böylesi bir konuşmayı hak etmiyorsun çünkü ve kesinlikle pişman olacak "beni anlamadın,beni mutlu edemiyorsun" ne kadar da çirkin sözler senin yanında olmasının sebebi belliymiş ve hala zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor yok sen hiç çıkmadığın için bilemezsin şöyle bir şeyde var sen nasıl bir insansan karşınada öyleleri çıkar sen herzaman doğru emin olduğun yolda yürü ki doğru insanlarla karşılaşasın..

haklısnız arkadaşlar siz olmasınız napıcaktım saolun hiç kimse kimseyi aşalayamaz bu sevdiğim insan dahi olsa o konuşmalarında beni aşaladı.sevgi gözümü kör etmemeli artık kendime gelmeliyim.üzülmücem başımı dik tutucam ne olursa olsun ben yanlış bir şey yapmadım.

bence inanma ona.. zaten seven erkek bikere senden böyle bisi beklemez..
sana istedigi kadar evlencm seninle desin.. hicbirseyin garantisi yoktur !
bence bu insan seni sevmiyor.. aci ama gercek..
yol yakinken dön derim.. ama yinede senin bilecegin bisi.. apacik ortada yani seni sevmedigi.. eger sana bide beni mutlu etmiyosun baskalarina bakarim fln diyosa yani böyle bi insan nasil sevebilirki.. onun aradigi farki seyler.. görüs aciniz cok farklii.. sana önem vermiyor..CADIARZU

ya bu insan sana deger vermiorki daha ne yüz yüze konusacaksin..
bence telefonda söyle.. oda görsün seninde umurunda olmadigini..

arkadaşlar aradı bugece siizn söylediğiniz lafları söyledim saolun.ve pişman olduğunu ben sana öyle bir şey yapmak istesemde yapamam saçmalama dedi bu ilşkiden vazgeçme dedi.arkadaşlar napmalıyım inanın biranda değişti çocuk konuşmaları herşeyi düşüncesi ne olab,lir napmalıyım

Böyle bir şey teklif edip çark ettikten sonra hala ne yapayım diye sorduğuna göre ondan vazgeçemiyorsun. Bence bu ilişkinin sonu yok. Senin ona bağlılığını kullanıyor. Sevseydi zaten şaka bile olsa sen benim olmazsan başkalarını bulurum demezdi. Hem iş sorunu var. Aşk belki ilk sırada ama herşey değil. Evlensen sen ona bakacak halin yok, evlenmesen ne zamana kadar avutacaksın. Zaman kaybından başka birşey değil. Aşk gözlerini kör etmesin lütfen. Öyle birine gençliğini harcamana değmez.:1no2:

sakın ha sakıngeri dönme.sürünsün afedersin it gibi.sana hakaret ettiğini bile sölemişsin.değişti diyosun ama bu şekilde düşünen bi insan asla değişmez kolay kolay.sakıngeri dönme naparsa yapsın.yaşın daha ufak.ne sevgiler çıkacak karşına. s ana değer veren bedenine değil.

Ben dedim sana. Ama bu kadari yetmez. Niye yetmez dersen, bunun altindada bir art niyet olabilir. Seni o ise razi edene kadar ayiya dayi demek gibi, lafim meclisten disari.. Baska türlü anlatamadim canim kusura bakma.
Bu yüzden bence biraz daha sürünsün. Mesajlarina aninda cevap verme.Mesaj attiktan 1 saat sonra yaz mesela. Sonra telefonlarina cikma. Ve sunu onun beynine sok: "Ben böyleyim, evlenmeden önce beraberligi kabul etmiyorum, isine gelirse, gelmezse yolun acik olsun"...

Inan bana sen ne kadar sert davranirsan bu konuda, o kadar baglanacaktir sana. Akillanacaktir. Vay be bu kiz digerleri gibi degil diyecektir. Istemedigin birseye seni zorlamasina izin verme. Sonucta sen istemiyorsun, o istedi diye kendi yasam tarzini kenara atma sakin. Acik acik söyle herseyi, ki bilsin. Ayrica baskalarina gidersen en ufak birsey hissedersem bitiririm haberin olsun de. Sert davran. Bak nasil kendine geliyor.

bence seven bir erkek sevdiğini birlikteliğe asla zorlamaz ve bir an önce evlenmek ister
madem sizi bu kadar çok arzuluyor neden sizinle evlenmiyor:uhm:

arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum sizlere evet haklısnız seven insan dokunmaya bile kıyamaz.evet aramaları daha fazlalaştı ilerisne dönük planlar yapmaya başladı.hiç yüz vermiyorum konuşunca hatasını anlasın diye o daha çok üstüme düşüyo ama ben yinede güvenmek istemiyorum.aslında yasak aşk benimiçin o ama kalbime söz geçiremiyorum.evlenmeden önce birlikdeliğe karşığım sonuna kadar ama ben yinede vazgeçicem arkadaşlar.arkadaşlar resimler var problem olur mu?onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…