haklısnız sonuna kadar onun maskarası olmucam ne kadar sevsemde beni sadece bir anlık zevkiçin seven birisi için hayatta hiçbirşeyin değmeyeceğini düşünüyorum..acıyorum geçirdiğim bunca zaman boşaymış. insanları tanımak çok zormuş tanıyamamışım bu da bana hayatta bir ders olsun.arkadaşlar onunla henzü görüşemedim aramadıda en kısa zmanda bu işi bitiricem.bakıyım tavrı ne olucak.kızlar neden hayatta bu kadarseks önemli erkeler için.
aradı bu akşam anlattım herşeyi ve biraz ürkdü ilkden ve bana sen beni anlamıyosun dedi biraz hakeret etti eğer ayrılırsak ülürsün aynı şekilde bende üzülürüm.sen üzülmezsin dedim sen beni kaybetmeyi çokdan göze almışsın dedim oda sen de beni almıssın ki anlamıyosun beni dedi.ve yine o kelimeyi kullandı beni mutlu edemiyosun okdar anlattım ama beni anlamadın.dedi ve tel suratına kapattım arkadaşlar çok koydu bana inanın belkide çok aptalım ama kalbim kırık çekiliyorum bu aşkdan üzüntülüüym gözyaşı döküyorum ama biliyorum ki dönüşü yok yok
arkadaşlar deli gibi seviyorum onu amaonun beni sevdiğine karşı şüphelerim var.çünkü o daha çok yanımdayken gözü etfafta.bana neden böyle etrafa bakıyorum biliyomuun dedi neden dedim sen beni mutlu etmiyosun dedi.napmalıyım dedim.beni mutlu et dedi.arkadaşlar inanın elimden geleni yapıyorum onun için ama anladımki o daha fazlasını istiyomuş başka şeyler bekliyomuş.neden allahım neden birisne değer vermek suç muı çok üzüntülüyüm dostlarım çok.anladığım kadarıyla onun demesiyle benle birlikde olmak istiyor .bana tel eğer istediklerimi yapmassan başka kadınlara giderim dedi sonuçda evlenicez dedi sonuçda erkeğim dedi hıı eğer gerçkden istemiyosan çek git dedi.ben kimseyi yüz üstü bırakmam yaptığın hiç bir şeyden pişman olmazsın dedi.seviyorum arkadaşlarım ama evlenmeden onunla birlikde olamam bu bana yakışmaz.herşeyden önce benimailem var benden güzel şeyler bekleyen var bu zmana kadar hayatta hiç bir yanlışım olmadı kimsenin eli elime değmedi namus benim içinhayatta ilk önce gelir onun için yaşıyoruz hayyatta arkadaşlar üzügünüm sevdiğim adamdan bunları duymak benle sadece bedenim için birlikde olduğunu düşünüyorum ama olamıcak eski kız arkadaşınla yaşadıklarını yaşamak istiyor ama gerekeirse sevgiden de vazgeçmeye hazırım
arkadaşlar haklısınız belkide vazgeçmek bence daha hayırlı olucak kendisi şuanda burda yok 10 gün sonra gelicek telsöylemem dahamı doğru olur yoksa yüz yüzemi söylüyümya ben seni denedim derse ne yapmalıyım
arkadaşlar aradı bugece siizn söylediğiniz lafları söyledim saolun.ve pişman olduğunu ben sana öyle bir şey yapmak istesemde yapamam saçmalama dedi bu ilşkiden vazgeçme dedi.arkadaşlar napmalıyım inanın biranda değişti çocuk konuşmaları herşeyi düşüncesi ne olab,lir napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?