Merhaba.1 kez polip aldırdım.Şimdi 2.yi aldıracağım.Hamilelik için polipin alınması gerekir.Çünkü polipin salgıladığı bir takım şeyler nedeniyle polip içeride spiral görevi yapıyor.Fakat poliple hamile kalan doğum yapan çok kişi de var.Hamile kalınırsa da düşük riski var.Bu nedenle polipi aldırmak gerekir.Bana bir doktorum şöyle demişti" Allah nasip etmişse içeride kocaman bir poliple hamile kalınabiliyor ama nasip etmemişse de yada vakti gelmemişse de 1 cm lik yada daha küçük bir polip hamileliği engelleyebiliyor."Nasip...Ama biz tedavimizi mutlaka olmalıyız.Bu konuda güvendiğin bir doktora gitmeli ve polipi aldırmalısın.Fiyatlar konusuna gelince ,bu nasıl bir hastaneye yada doktora gittiğine göre değişir.Özelde 800 TL ile 2000 Tl arasında değişiyor.800 olan ofis histeroskopi yani ameliyathanede olmuyorsun ameliyatı.Anestezi (narkoz)alıyorsun ama ameliyathanede yapılmıuyor.2000 TL olan da ameliyathanede yapılıyor ameliyatın.Ankara'yı bilmiyorum ama İstanbulda böyle bir uygulama var.Geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah