Arkadaşlar yardım edin lütfen

zbsemrh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
ben ocak 30 da regli oldum ve o ay kimyasal gebelik geçirdim normalde 22 de regli olurum ve oay gecikme yaşamıştım ve mart ayındayız ve ben hala adet olmadım idrar testlerinde 10 yakın yapmışımdır hep ikinci cizgi silik çıkıyor 3 gün önce kan testi yaptrdım 4,67 cıktı ama suan bisorun var ben hala adet olmadım sadece gögüs kenarında acı var okadar başka belirtim yok ve sabah annemle konusrkn sütten bahsediyordu ve ben tiskindim ve miğdem bulandı arkadaşlar kan testi yaptırayımmı yoksa beklyeyem mi pazartesiye kadar beklemek cok zor yahu bilen bilgili olanlar yada başına böle geçip tecrübeli olan anne adayları bana yardım edin çok kafam karıştı

Bence hamilesin arkadaşım git hemen kan testi yaptır beklemek cok kötü özel hastaneye git 1 saate alırsn sonuc 5 yukarıysa hamılesin zaten sennkide 5 cok yakın inşallah çıkmıştır istersende tekrar idrar testi yap ondan sonra hastaneye git

tatlım hamıle olabılırsın bence gıt kan testı yaptır bı an once canım en son testı ne zaman yaptırdın aradan 48 saat gectıyse degerlerın yukselmıstır ve bu hamıle oldugun anlamına gelır dusuk cıkarsa zaten yoktur canım ıhmal etme yaptır bı an once

3 gün önce yapmıştımkan testini inş adet olmam ve her sabah folibol alıyorum yardımcı olsun diye bi etkisini görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…