• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin lütfen :(

caresizim13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
31
5
13
32
benim çok yakın bi arkadasım vardı erkek her zaman herseyı paylasır bırbırımızden bısey saklamayız heryere beraber gıder bırbırımıze cok güveniriz. gecen aksam icmeye gittik beraber ama onun kafası yerındeydı benm bıraz kafam gıdıktı ama aklmz yerındeydı bıanda öpmeye basladı dudagmdan ben hıc bı tepki vermedım ne ıstedıgıme dair ne de istemedğime dair cok sasrdım cnku. ertesi günü hatrlamıyomuscasına mesaj attım nabıyosun gıbısnden dun aksam kzdrdım mı flan dıye sordugumda dun aksamla ılgılı knusmayalım dedi acaba ben bı tepki vermedim diyemi yoksa yaptıgı hareketten pişman oldugu için mi ? :(((

seni öpmüş başkasını değil niye konuşmicakmiş. sor amacın ne diye? öyle yakın arkadaş olmaz

seni öpmüş başkasını değil niye konuşmicakmiş. sor amacın ne diye? öyle yakın arkadaş olmaz
Baya yakındık işte bianda böyle bişey yaptı hadi ilkinde hata yaptı diyorum iki kez tekrarlayınca bende kuruntu yapmaya basladım onun düşünceleri ne yönde bilmiyorum belki de o öperken tepki vermediğim için istemedgmı dusndu ve knusmak ıstemedı oda sert bi tepki vermek istemiyorum. Sanırım ben ona karsı bseyler hıssedıyodum ve öpünce farkına vardım :(

bunları onada söyle ozaman konuş. kaçmaya devam ederse hiç muhattap olma bence

benzer konu okumuştum daha önce...birebir aynımı karar veremedim

Akli yerinde öptüyse demek ki bisey hissediyor sansini denedi ama siz tepkisiz kalinca simdi üstünü kapatmak istiyor, bence konusun zaten böyle devam edemez normal arkadasliginizda, bari konusupta ya devam ya tamam karari alin...:KK14:

Son düzenleme:
işte sorun da burda bende utangaç biriyim kaybetmek te istemem nasıl sorucam dıye kafayı yıyorum

utanacak bir şey yok zaten öpüşmüşsünüz neden utanıyorsun :))
böyle karın ağrısıyla yaşayacağına çatır çatır konuş bir oh çek

Bi yoklamış senden ışık göremeyince olmamış gibi davranmış bence.
Senin tepkisiz kalman da çok acayip senin de isteğin varsa karşılık verirdin
Yok arkadaşız desen kızman ve kendini çekmen gerekirdi.

Başıma geldi benzeri.
Gerçi bizde ben de bayağı karşılık vermiştim. Neyse. Benimki de bir süre çok soğuk konuştu benimle. Ben de dayanamam hiç, açık açık konuşurum.

Dedim problem ne, öpüşmemiz mi? O zamandan beri çok soğuksun, konuşmuyorsun bile. Bu mu sorun?
Evet, nasıl tepki vereceğini bilemedim, o yüzden konuşamadım dedi.
Konuyu konuştuktan sonra gayet normale döndük, eskisi gibi diye aramız.

Yani muhtemelen sizin şu an nasıl tepki vereceğinizi bilmediği için konuşmuyordur.

Back
X