• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin lütfen :(

Ya anlık bişeyse aslında hoslanmıyosa
. O da olabilir ama Anlık bir şeyde olsa hissetmiş sonuçta.. İnsanız hepimiz çok normal.. Benim dediğim erkeği kızı yok yani bu işin.. Zaten bi erkekle bi kAdının çok yakın iki kız, yada iki erkek arkadaş gibi olabileceğine inanmam.. Daha da görmedim. Öyleyiz diyene Saygı duyarım ama inanmam.. Benim Şahsi düşüncem..

Başıma geldi benzeri.
Gerçi bizde ben de bayağı karşılık vermiştim. Neyse. Benimki de bir süre çok soğuk konuştu benimle. Ben de dayanamam hiç, açık açık konuşurum.

Dedim problem ne, öpüşmemiz mi? O zamandan beri çok soğuksun, konuşmuyorsun bile. Bu mu sorun?
Evet, nasıl tepki vereceğini bilemedim, o yüzden konuşamadım dedi.
Konuyu konuştuktan sonra gayet normale döndük, eskisi gibi diye aramız.

Yani muhtemelen sizin şu an nasıl tepki vereceğinizi bilmediği için konuşmuyordur.
arkadas kalmaya devammı ettınız yani

Böyle bi durumda ya sevgili olmanız yada hiçbisey olmamanz gerekmezmıydı
Bence/bizce hayır. Sevgili olacak durumda değildik o dönem, ama birbirimizin arkadaşlığını da seviyoruz. Bir gece olmuş bir kerelik bir öpüşme yüzünden arkadaşlığımızı bitirmek istemedik, sonuçta tekrarının olmaması konusunda kendimizi kontrol edebiliyoruz.
O bir geceki öpüşmem de bugün gülümseyerek hatırladığım bir anı olarak kaldı, artık bahsi bile geçmiyor, ikimiz için de eskide kaldı bitti.

Bence/bizce hayır. Sevgili olacak durumda değildik o dönem, ama birbirimizin arkadaşlığını da seviyoruz. Bir gece olmuş bir kerelik bir öpüşme yüzünden arkadaşlığımızı bitirmek istemedik, sonuçta tekrarının olmaması konusunda kendimizi kontrol edebiliyoruz.
O bir geceki öpüşmem de bugün gülümseyerek hatırladığım bir anı olarak kaldı, artık bahsi bile geçmiyor, ikimiz için de eskide kaldı bitti.
bide sevgili olabbilcek durumda olmak var işte

benim çok yakın bi arkadasım vardı erkek her zaman herseyı paylasır bırbırımızden bısey saklamayız heryere beraber gıder bırbırımıze cok güveniriz. gecen aksam icmeye gittik beraber ama onun kafası yerındeydı benm bıraz kafam gıdıktı ama aklmz yerındeydı bıanda öpmeye basladı dudagmdan ben hıc bı tepki vermedım ne ıstedıgıme dair ne de istemedğime dair cok sasrdım cnku. ertesi günü hatrlamıyomuscasına mesaj attım nabıyosun gıbısnden dun aksam kzdrdım mı flan dıye sordugumda dun aksamla ılgılı knusmayalım dedi acaba ben bı tepki vermedim diyemi yoksa yaptıgı hareketten pişman oldugu için mi ? :(((
ne diye kizdirdim mi diye soruyosun ezik ezik? mecbur musun o atakta bulundu diye karsilik vermeye?

bide sevgili olabbilcek durumda olmak var işte
Bilmem, sevgili olsak belki hiç yürütemeyecektik. Bazen arkadaş kalmak, sevgili olmaktan daha iyi oluyor.

Eğer bu öpüşmeyi aşıp işi geyiğe vurabilirseniz zaten arkadaşlığınız üzerinde etkisi kalmıyor. İlk üye olduğumda forumda öpüşmeyle ilgili bir konuda "daha en sevdiğin rengi bile bilmeden nasıl öpüşürsün" gibi bir mesaj görmüştüm. Gittim bu arkadaşıma sordum "bak böyle böyleymiş, ne benim en sevdiğim renk, söyle de içim rahat etsin" diye geyiğini yaptık. Siz kendinizle alay etmeyi öğrenince, ciddi konular da sıyırıp geçiyor artık.

Öpüştünüz, bitti gitti. Eğer arkadaşlığınızı sürdürmek istiyorsanız bir kereye mahsus konuşun "o neydi öyle" diye, sonra kapatın konuyu.

Bilmem, sevgili olsak belki hiç yürütemeyecektik. Bazen arkadaş kalmak, sevgili olmaktan daha iyi oluyor.

Eğer bu öpüşmeyi aşıp işi geyiğe vurabilirseniz zaten arkadaşlığınız üzerinde etkisi kalmıyor. İlk üye olduğumda forumda öpüşmeyle ilgili bir konuda "daha en sevdiğin rengi bile bilmeden nasıl öpüşürsün" gibi bir mesaj görmüştüm. Gittim bu arkadaşıma sordum "bak böyle böyleymiş, ne benim en sevdiğim renk, söyle de içim rahat etsin" diye geyiğini yaptık. Siz kendinizle alay etmeyi öğrenince, ciddi konular da sıyırıp geçiyor artık.

Öpüştünüz, bitti gitti. Eğer arkadaşlığınızı sürdürmek istiyorsanız bir kereye mahsus konuşun "o neydi öyle" diye, sonra kapatın konuyu.
Zaten bizim aramızda ciiddi olan bi konu yoktu her zaman makaramız yerndeydi olumlu bi tepki beklıyosa benden zaten her turlu bıtıcek

Zaten bizim aramızda ciiddi olan bi konu yoktu her zaman makaramız yerndeydi olumlu bi tepki beklıyosa benden zaten her turlu bıtıcek
Şu durumda açık açık konuşun.
Yerinizde olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Açıkça konuşmazsanız havada asılı kalacak ve aranıza girecek.

Açık açık öpüşme olayı yüzünden mi soğuk davrandığını sorun. Evet derse ne düşündüğünü sorun, sizin arkadaşlığa devam etmek istediğinizi ama bunun tekrarlanmasını istemediğinizi ve arkadaşlığınızın niteliğini değiştirmek istemediğinizi söyleyin.

aynı şeyi ben de yaşadım. değil mesaj atmak kendisinden nefret ediyorum şu an ve bana ulaşabileceği her yerden engelledim onu. yaptığı riyakarlıktan başka bir şey değil. ben onu, onun da beni kardeş yerine koydugunu zannederek her şeyimi paylaştım. meğer adamın niyeti farklıymış, yıllarca kandırıldım. nefret ve yoğun bir kırgınlık yaşattı bana. ama iyi oyuncuymuş helal olsun:KK9:

sizde aynı duyguları yaratmamışsa belli ki sizde ona karşı boş değilsiniz. sadece onun adım atmasını bekleyin siz bir şey yapmayın şu an. he eğer siz de kırıldıysanız artık hiç cevap bile beklemeyin.

Back
X