• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin lütfen :(

Hep bu dızılerdekı ekran kırlılıgınden herkes Avrupaı bı hayata gectı artık kankanmıs,dostunmus,arkadasının karısıymıs kocasıymıs mıllet aştı kendını...Sen de ırdeledıgıne göre hosuna gıttı heralde ıstersen sevgılı ol.

Hep bu dızılerdekı ekran kırlılıgınden herkes Avrupaı bı hayata gectı artık kankanmıs,dostunmus,arkadasının karısıymıs kocasıymıs mıllet aştı kendını...Sen de ırdeledıgıne göre hosuna gıttı heralde ıstersen sevgılı ol.
Bu kadar gaddar düşünmeyin bence sizde insanlar hakkında.

henüz konusmadım bu aksam knusmyı düşünüyorum. o knuda kararsızım ama kaybetmek ıstemıyorum buda sevıyorum anlamına gelıyo sanırım :S
Seviyorsunuzdur mutlaka ama bunun sevgili sevgisi olmasına gerek yok.
Sizin de kafanız karışık bence, konuşmadan önce kendi kendinize netleştirin konuyu.

Siz bu adamı kaybetmek istemiyor musunuz?
Peki hayatınızda kalırsa arkadaş olarak mı istiyorsunuz, sevgili olarak mı?
Hayatınızda arkadaş olarak kalırsa devam edebilecek misiniz, yoksa içten içe beklentiniz olacak mı?
Arkadaşlığınızı eskisi gibi sürdürebilecek misiniz?
Bu adamdan ne bekliyorsunuz?

Bizim erkeklerimiz arkadas kalmayi beceremiyor
yok bence bazı erkekler çok güzel arkadaş kalıo ama bu çürük çıkmış. bence msj dahi atma. o öpüo edio sonra havalar havalar. kafan hafif çakırsa daha iyi sert çıkardın gibi gelio ama neyse

Seviyorsunuzdur mutlaka ama bunun sevgili sevgisi olmasına gerek yok.
Sizin de kafanız karışık bence, konuşmadan önce kendi kendinize netleştirin konuyu.

Siz bu adamı kaybetmek istemiyor musunuz?
Peki hayatınızda kalırsa arkadaş olarak mı istiyorsunuz, sevgili olarak mı?
Hayatınızda arkadaş olarak kalırsa devam edebilecek misiniz, yoksa içten içe beklentiniz olacak mı?
Arkadaşlığınızı eskisi gibi sürdürebilecek misiniz?
Bu adamdan ne bekliyorsunuz?
Kafamda bunları netleştirmek için suanda hiç bi sey yazmadım zaten netlestirince yazıcam

BİLEMEDİM..o_O HAREKETLERİNDEN ANLAŞILCAK ZAMANLA...
Bide eski sevgilimin yakın arkadasıydı ama benımle tanısmadan önce kavga ettiler görsp knusmuyolar hiç bi şekilde görmek dahi istemiyolar birbirlerini . Acaba bana karsı bısey hıssetsede baskası bişey dicek diye acılamıyo da olabilrmi

Arkadaş mı ? Ben arkadaşlık göremedim...
Arkadaşça sen napıyosun, kızdırdım mı diye sordun bir de o da konuşmayalım diyip kapattı konuyu , şey olmasın sen o arkadaşı tahrik etmiş falan ? Neden dersen o kaçıyor şimdi sen kovalıyor durumundasın.

Arkadaşça sen napıyosun, kızdırdım mı diye sordun bir de o da konuşmayalım diyip kapattı konuyu , şey olmasın sen o arkadaşı tahrik etmiş falan ? Neden dersen o kaçıyor şimdi sen kovalıyor durumundasın.
tahrik edicek bişey yapmadım her zaman ki gibi oturuyoduk

Bide ben kovalamıyorm suanda mesaj dahi atmadım umursamadıgımı bıle dusunuyo olabilir

benim çok yakın bi arkadasım vardı erkek her zaman herseyı paylasır bırbırımızden bısey saklamayız heryere beraber gıder bırbırımıze cok güveniriz. gecen aksam icmeye gittik beraber ama onun kafası yerındeydı benm bıraz kafam gıdıktı ama aklmz yerındeydı bıanda öpmeye basladı dudagmdan ben hıc bı tepki vermedım ne ıstedıgıme dair ne de istemedğime dair cok sasrdım cnku. ertesi günü hatrlamıyomuscasına mesaj attım nabıyosun gıbısnden dun aksam kzdrdım mı flan dıye sordugumda dun aksamla ılgılı knusmayalım dedi acaba ben bı tepki vermedim diyemi yoksa yaptıgı hareketten pişman oldugu için mi ? :KK43:((
Seni pat diye öpen o. Sen neden onu kızdırasın ki böyle saçma bir soru sormuşsun.
Kaldı ki ilk arayan da sen olmuşsun. Belli ki rahatsız değilsin durumdan.
Alkol şişede durduğu gibi durmuyor işte.

Seni pat diye öpen o. Sen neden onu kızdırasın ki böyle saçma bir soru sormuşsun.
Kaldı ki ilk arayan da sen olmuşsun. Belli ki rahatsız değilsin durumdan.
Alkol şişede durduğu gibi durmuyor işte.
Kızdırdım mı diye sorma sebebim o aksam tartısmıstık o yuzden sordm o amacla sormadım o bunu nedn sordugmu bılıyo zaten

Müneccimsizniz denilmedi size acıklama yaptım szde biliyosunuz. Her zman içmeye gidiyoruz hc bı zman yapmadı smdımı yaptı yani alkol sısde durdgu gbı durmyo
eksik anlattığın için yorumların sağlıklı olmadığını vurguladım. sen bize o kısmı anlatmadığın için ben direk kızma olayını öpmeye bağladım. eğer anlatmış olsaydı...

Bide eski sevgilimin yakın arkadasıydı ama benımle tanısmadan önce kavga ettiler görsp knusmuyolar hiç bi şekilde görmek dahi istemiyolar birbirlerini . Acaba bana karsı bısey hıssetsede baskası bişey dicek diye acılamıyo da olabilrmi
olabilir tabi...dediğim gibi zamanla anlaşılcak bir konu bu..sonuçta sen ters birşey söylemedin senden yana çekincesi yok bence..

olabilir tabi...dediğim gibi zamanla anlaşılcak bir konu bu..sonuçta sen ters birşey söylemedin senden yana çekincesi yok bence..
İnşallah yoktur sormayı düşünüyorum bugün yarın knusmayalım dedn ama sence bu konuyu knusmamz gerekmıyomu gıbısınden sormayı dusunuyorum yanls bısey yapmam umarım

Back
X