- 19 Ocak 2015
- 31
- 5
- 13
- 32
- Konu Sahibi caresizim13
-
Baya yakındık işte bianda böyle bişey yaptı hadi ilkinde hata yaptı diyorum iki kez tekrarlayınca bende kuruntu yapmaya basladım onun düşünceleri ne yönde bilmiyorum belki de o öperken tepki vermediğim için istemedgmı dusndu ve knusmak ıstemedı oda sert bi tepki vermek istemiyorum. Sanırım ben ona karsı bseyler hıssedıyodum ve öpünce farkına vardımseni öpmüş başkasını değil niye konuşmicakmiş. sor amacın ne diye? öyle yakın arkadaş olmaz
sanırım söylesem de söylemesem de knusmıcaz en mantıklısı ben sölyim de öyle konusmasın bari. Kaybetmekten korkuyorum galiba söleyemıyorum o yzden ama sylemem gerekiyo. Teskkr ederim.bunları onada söyle ozaman konuş. kaçmaya devam ederse hiç muhattap olma bence
21 benim 23 onunyaşlarınız kaç?
Aynen öyle şimdi böyle kara kara düşünüyosun arkadas kalsan kalamıcaksın bişeyler söylesen olumlu mu olucak olumsuz mu bilmeyip korkuyosun cok karmasık bı durumdayımBizim erkeklerimiz arkadas kalmayi beceremiyor
Erkekle ne Alakası var, kızda öpünce anladım hoşlandığımı Demiş :))Bizim erkeklerimiz arkadas kalmayi beceremiyor
Ya anlık bişeyse aslında hoslanmıyosaErkekle ne Alakası var, kızda öpünce anladım hoşlandığımı Demiş :))
işte sorun da burda bende utangaç biriyim kaybetmek te istemem nasıl sorucam dıye kafayı yıyorumNe demek konuşmak istemiyormuş?
Öperken şap şup iyi ama.
işte sorun da burda bende utangaç biriyim kaybetmek te istemem nasıl sorucam dıye kafayı yıyorum
o öptü yalnızutanacak bir şey yok zaten öpüşmüşsünüz neden utanıyorsun :))
böyle karın ağrısıyla yaşayacağına çatır çatır konuş bir oh çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?