arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

sanki birşey daha buldum
size ait bir çengel bulmaca
hani resimlerde oluyo ya soldaki esas kız sağdaki esas oğlan ortadaki ilk buluştuğumuz yerin adı gibi sadece sizle alakalı bi bulmaca ay benimde bunu yapasım geldi

plaket olabilir mi? onu da yaptırmıştım aslında çok yaratıcıyımdırda şu an gülmekten bişi gelmiyo aklıma..matrax ı dinliyorum

sen süpersinn kızımm yaaaDD senin isimin hediyematik yapıyorumm çünkügaz verdikçee yeni hediyelerr bulabiliosunnn ama tatlişkomm şimdi bi sorunumuz varr ben bunuda ypcam amaa bak şimdiki aradığım nsl bişey bilmiorum ama nişanlım bunlardan pek etkilenmez onu böyle şaşırtck bişey off fikir glse aklıma mesela dicemm de öle bi fikrimde yokk

amaa bu çengl bulmacayıda o kavonozadoldurulan kağtlarıda ypcam şevgililer gününde

nerden esinlendiğimi sor.nette gezerken hani kelime avı bulmacası varya ona denk geldim ordan türettim
valla tatlım bak benimde yoktu aklımda takvim ve bulmaca bana yeter sevdiceğimin doğum gününe kadar onada 3 ay var :18:
ben aklıma gelenleri yazarım burdan sana.bi albüm oluşturailirsin ama içeriği basit değil.hikayeli bi albüm çocukluğunuzdan itibaren.zaten nişanlın çocukluk resimlerini habersiz alman zor olmaz

neyseee şekerlerrr aklınaaa herhangi bir bişeyy gelen olursa lütfenn bana yazabilir miii? 7 aralık son gün yani benim hediyemi 5 aralığa kadar hazrlamış olmam gerek yoksa panik olurum:) hepinizee ilginizden ötürüü teşekkür ederiimmm benim şimdi çıkmam gerek yarın sabah 8 de kalkcam saatt 3 olmuşş yarınn gece 11-12 gibi yine toplanalım olurmuuu??

valla banada iyi fikir oluyo canım.yerın görüşürüz tekrar iyi geceler

valla banada iyi fikir oluyo canım.yerın görüşürüz tekrar iyi geceler

senin pek fikre ihtiyacın yok gerçi amaa benim sana ihtiycımm varr seni ekledim ama umrım sakıncası yoktur tatlımm:) özel msjdafilanda yazabilirsinn fikirlerini illa toplanalım diye bekleme:)) iyi geceleerrr akıl küplerii:)

Ne kadar yaraticisiniz ya :)) keske bende azicik ince dusunup bi fikir verebilseydim ama bi suru fikir aldim burdan bende tesekkur ederim herkese, iyiki bu konu acilmisss :))

sakıncası yok canım
bakalım bugün ne fikirler gelicek aklıma

kız nrkn konuyu ucurmussun akşam uykum geldi yattım hızınıza yetişemedim

bu hatun sayesinde artık özel gunlerden korkmıcaz hee

benımkısıde 7 aralık ne tesadüf erkek arkadasımın bende calısmalara basladım..gittim kırtasiyeden kırmızı a4 kagıdı aldım netten kalp seklı buldum bastım..şimdi içlerini el yazımla guzel sozlerle dolduruyorum..geriye kalpleri kesmek ve afilli kutu kaldı sadece :)) ıyıkı bızım ılk dogum gunumuz..fıkırler ıcın tesekkurler..aklıma gelırse bende yazarım..

ne kadar çok kalp olursa inan sabırla hepsini okuyolar
sevdiceğim üşenmedi 250 tanesinide okudu canım benim

kizlar harikasiniz butun yorumlari tek tek okudum hepsini. bende askima canima cok severim hediye supriz yapmayi ve her firsatta da yaparim hep. hatta bende boyle bi konus acmistim isterseniz goz atin isinize yararsa ne mutlu bana http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/467387-esime-hediye-alabilirim.html

bende kocama kucuk bir saksi almayi dusunuyorum. kocamin dogum gunu yada ozel bi gun degil. kocama gore bi kadinda bir erkege cicek almali ve bunuda her cicekciden cekince ifade etmesi, tamam dedim icimden alacam sana bir cicek ama benim istedigim oyle bir buket olmasin. ben istiyorum ki askim ona verecegim cicegi buyutsun emek versin. biz esimle ayri ulkelerdeyiz ve benim yoklugumda esim cicekle konussun dertlessin. herneyse kizlar walla yazmaya devam edin daha sevgililer gunu, evlilik tanisma sudur budur ozel gunler cok
bende aklima gelenleri yazacam ki lazim oldugunda burda toplanip yapalim

bizim bu özel günler aralıktan başlayıp şubata kadar devam ediyo bi sürü bi sürü şey lazım bana
bide aralarda süpriz yapınca hediye seçenekleri daralıyo of of

ne kadar çok kalp olursa inan sabırla hepsini okuyolar
sevdiceğim üşenmedi 250 tanesinide okudu canım benim

bu kalpleri koyacagım kutunun ıcerısıne bı kalp&kilit koyacagım :)
nedeni:

''Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün.
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır...''

demiş Mevlana

benim kalbımın kapısı sana sonsuza kadar açık kalbimin anahtarıda artık senin''

sizce nasıl fikir ??

canım gayet güzel ama normaldede böle konuşmalar aranızda geçiyorsa.benim sevdiceğim beğenmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…