sanki birşey daha buldum
size ait bir çengel bulmaca
hani resimlerde oluyo ya soldaki esas kız sağdaki esas oğlan ortadaki ilk buluştuğumuz yerin adı gibi sadece sizle alakalı bi bulmaca ay benimde bunu yapasım geldi
sanki birşey daha buldum
size ait bir çengel bulmaca
hani resimlerde oluyo ya soldaki esas kız sağdaki esas oğlan ortadaki ilk buluştuğumuz yerin adı gibi sadece sizle alakalı bi bulmaca ay benimde bunu yapasım geldi
sen süpersinn kızımm yaaaDD senin isimin hediyematik yapıyorumm çünkügaz verdikçee yeni hediyelerr bulabiliosunnn ama tatlişkomm şimdi bi sorunumuz varr ben bunuda ypcam amaa bak şimdiki aradığım nsl bişey bilmiorum ama nişanlım bunlardan pek etkilenmez onu böyle şaşırtck bişey off fikir glse aklıma mesela dicemm de öle bi fikrimde yokk
nerden esinlendiğimi sor.nette gezerken hani kelime avı bulmacası varya ona denk geldim ordan türettim
valla tatlım bak benimde yoktu aklımda takvim ve bulmaca bana yeter sevdiceğimin doğum gününe kadar onada 3 ay var :18:
ben aklıma gelenleri yazarım burdan sana.bi albüm oluşturailirsin ama içeriği basit değil.hikayeli bi albüm çocukluğunuzdan itibaren.zaten nişanlın çocukluk resimlerini habersiz alman zor olmaz
neyseee şekerlerrr aklınaaa herhangi bir bişeyy gelen olursa lütfenn bana yazabilir miii? 7 aralık son gün yani benim hediyemi 5 aralığa kadar hazrlamış olmam gerek yoksa panik olurum:) hepinizee ilginizden ötürüü teşekkür ederiimmm benim şimdi çıkmam gerek yarın sabah 8 de kalkcam saatt 3 olmuşşyarınn gece 11-12 gibi yine toplanalım olurmuuu??
valla banada iyi fikir oluyo canım.yerın görüşürüz tekrar iyi geceler
senin pek fikre ihtiyacın yok gerçi amaa benim sana ihtiycımm varrseni ekledim ama umrım sakıncası yoktur tatlımm:) özel msjdafilanda yazabilirsinn fikirlerini illa toplanalım diye bekleme:)) iyi geceleerrr akıl küplerii:)
kız nrkn konuyu ucurmussunakşam uykum geldi yattım hızınıza yetişemedim
bu hatun sayesinde artık özel gunlerden korkmıcaz hee
benımkısıde 7 aralık ne tesadüf erkek arkadasımın bende calısmalara basladım..gittim kırtasiyeden kırmızı a4 kagıdı aldım netten kalp seklı buldum bastım..şimdi içlerini el yazımla guzel sozlerle dolduruyorum..geriye kalpleri kesmek ve afilli kutu kaldı sadece :)) ıyıkı bızım ılk dogum gunumuz..fıkırler ıcın tesekkurler..aklıma gelırse bende yazarım..
ne kadar çok kalp olursa inan sabırla hepsini okuyolar
sevdiceğim üşenmedi 250 tanesinide okudu canım benim
bu kalpleri koyacagım kutunun ıcerısıne bı kalp&kilit koyacagım :)
nedeni:
''Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün.
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır...''
demiş Mevlana
benim kalbımın kapısı sana sonsuza kadar açık kalbimin anahtarıda artık senin''
sizce nasıl fikir ??
canım gayet güzel ama normaldede böle konuşmalar aranızda geçiyorsa.benim sevdiceğim beğenmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?