- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
İnanmadim söylediklerine ve tartistim... sonunda dogru söyledigini ögrendim ama is isten gecmis oldu kirildi coktan...Ne yaptınız da kırdınız?
Sevgilidik ona inanmadigim icin tartistik ve sonunda dogru söyledigini ögrendim ama is isten gecmis oldu ve bitti iliskimizSevgili misiniz? Sadece seviyor musunuz uzaktan nedir,
Ne oldu?
Ona göre yorum yapalım?
İnsan gibi anlatsaydın inanırdım deyin:) Üste çıkan yine siz olun ezin onu parçalayınİnanmadim söylediklerine ve tartistim... sonunda dogru söyledigini ögrendim ama is isten gecmis oldu kirildi coktan...
Geri dönmesini istiyorum ben onu seviyorum ama iste tartisip fazla abartmasadim keskeArkadaşım yardım edeyim. Konundan hiçbir şey anlamadım ama "üstüne çok gittim" demen beni kıllandırdı. Demek ki bahsi geçen adam senden yaka silkmiş sen de geri dönmesi için kadınsal taktiklere ihtiyaç duyuyorsun. Doğru mu?
İnsan gibi anlatsaydın inanırdım deyin:) Üste çıkan yine siz olun ezin onu parçalayın
Sanirim kirmadim parcaladim böldümOnlar cat cat kirarken bu kadar dusunmuyorlar cunku giden yok. O konuda cok rahatlar.
Kirmak var , parcalamak var . Hangisi?
O halde kedi gibi masum bakan bir foto gönderinonu yaptim diye zaten bardagi tasiran son damla oldu hem suclu hem güclü oldum
İşe yararmi ? Offfff delirmek üzereyimO halde kedi gibi masum bakan bir foto gönderin
Ne soyledi de neye inanmadin. Bi insana inanmiyorsan niye uzerine gidiyorsun. Yalancilikla suclamak kotu bir sey. Hakli yani.Sanirim kirmadim parcaladim böldüm
Bir arkadasi var biraz hovarda hatta birazda degil baya. Kac kere mesajlarini yakaladim o cocugun yazdigi duymaz akalim alemlere felan diye. Calismadigi gün aradim cikmadi mesajlarima bakmadi isteydim dedi bende o arkadasinla kiz ortamlarinami aktin diye tartistim.. sonunda is yerindekilerden ogrendimki biri hasta oldugu icin ogun ise gitmisNe soyledi de neye inanmadin. Bi insana inanmiyorsan niye uzerine gidiyorsun. Yalancilikla suclamak kotu bir sey. Hakli yani.
Bir arkadasi var biraz hovarda hatta birazda degil baya. Kac kere mesajlarini yakaladim o cocugun yazdigi duymaz akalim alemlere felan diye. Calismadigi gün aradim cikmadi mesajlarima bakmadi isteydim dedi bende o arkadasinla kiz ortamlarinami aktin diye tartistim.. sonunda is yerindekilerden ogrendimki biri hasta oldugu icin ogun ise gitmis
O arkadasi icin cok kavga etmistik buda tuz biber olmustu insallah ise yararNe var aksin alemlere , ben de kapidan akarim dusuncesinde ol. Yalan soyleyenin yalani mutlaka ortaya cikiyor. Bu uzerine gitmen icin bir sebep degil ama bitirmek icin bir sebep mi bilemedim. Bahane aramis bence ve biraz da naz yapiyor. Durumu aciklayan bir mesaj yaz, ne kadar uzgun oldugunu da. + Kisa bir ozurden sonra bir sure kendi haline birak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?