10 gün önce burnumdan ameliyat oldum eğrilik vardı kırıktı burnum birde ucu çok büyüktü onu küçülttü burnumda değilde problem benim haberim olmadan burunla dudak arasına kıkırdak yerleştirmiş bana önce dediki dikiş var o gün dikişleri aldırmaya gidincede dikişini alcak diye beklerken orda dikiş yok kıkırdak koydum oraya dedi ve benim haberim yok sormasam hiç sölemiycek niye öle bişi yapma gereği duydunuz dedim yapmam gerekiyordu dedi geçiştirdi sinirlerim çok bozuk ağlamaklı dolaşıyorum gülemiyorum ağzımı açamıyorum herkesemi yapıosunuz dedik gerek duyduğumuz kişlere dedi yapıoruz çok nadir dedi ya bi anlam veremiyorum açıklamadıkça dahada kötü oluyorum sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum gülemiyorum bile güldükçe kıkırdak zorlanıo bilgisi olan birileri varsa lütfen yardım etsin yardımlarınıza çok ihtiyacım var artık burnumdan geçtim :'(((
okyanus suyu diye bişey var canım yan etkisi yok onu kullan rahatlarsın. kardeşimden biliyorum. hiç nefes alamıyordu. okyanus suyu sıkıyor. hem temizliyor hemde rahat nefez almayı sağlıyor. deniz suyu da deniyor ismine.inşallah dediğin gibi olur canım dua ediyorum burnum güzel olmuş herkes beğendi ama bu kıkırdak olayı doktorumunda bana açıklama yapmaması beni çıldırtıyo okadar ilgiliydiki ameliyattan önce şimdi ise geçiştiriyo özellikle o kıkırdağı sorduğumda resimlerimi atıyım burnumun bide siz bakın feci şiş inş şişlikten gülemiyorumdur benim herkeş okdar çabuk geliştiki ameliyatt olduktan sonra tamponu çıkardı 6. gün alçı çıktı bant bile takmaya gerek yok dedi ama halen nefes alamıyorum ya temizleyemiyorumda zorlamıyım diye çok rahatsız hissediyorum ne yapsam öneriniz varmı bugün 10. gün
lebeaute sen ameliyat oldun mu canım ? Ben olmak için çırpınıyorum ama hala doktoruma karar vermiş değilim .
ameliyatım açık teknik canım
sabret canım. ağlamaki çabuk iyileşesin.saol delfincim deniz suyu kullanıyorum zaten çok yararlı olmuyo ama hiç yoktan iyidir bide ağlamaktan dahada kötü oldu burnum hiç nefes alamıodumD bi açılıo bi kapanıo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?