arkadaşlar yardım

Vaveyla_90

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
392
185
323
merhaba arkadaşlar ben özel bi üniversitede yüzde 50 burslu kazandım kyk danda kredi için başvurdum özel üniversitede okuyanlara burs verilmiyomu benimde bu paraya ihtiyacım var aileme yük olmak istemiyorum ne yapıcam :((

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. KYK burs vermiyorsa, belediyelere, vakıflara, derneklere, özel şirketlere, meslek odalarına falan başvurabilirsiniz. Ailede polis asker falan varsa onların çocuklarına veriliyordu diye duymuştum. Burs olmazsa yarı zamanlı iş bulup çalışmalısınız. Çalışarak okuyan bir çok insan var.Ailenize yük olmak istemeyişiniz çok güzel. Allah yardımcınız olsun.

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. KYK burs vermiyorsa, belediyelere, vakıflara, derneklere, özel şirketlere, meslek odalarına falan başvurabilirsiniz. Ailede polis asker falan varsa onların çocuklarına veriliyordu diye duymuştum. Burs olmazsa yarı zamanlı iş bulup çalışmalısınız. Çalışarak okuyan bir çok insan var.Ailenize yük olmak istemeyişiniz çok güzel. Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim belediyelere yada vakıflara nasıl başvuruluyo hiç duymamıştım karşılıklı almak istiyorum saten çalışınca öderim

Hayir cogu arkadasim senin gibi ozel %50 burslu ve geri ödemeli burs aldilar sonucta calisnca geri ödiceksin mezun olduktan 1 sene sonra sana taksit yapiyolar 1 veya 2 seneye boluolar.basvuruyu kacirma okul basladiginda hemn ilk ay almiosun ocakda sana 3 ay toplu burs parasi veriolar okul acildiktan ocak ayina kdr falan iste sonra Her ay tahmini 280 tl aliosun buna yazlarida dahil

Back
X