arkadaşlar yardım!

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
34
merhaba ben siteye yeni üye oldum. yaşım 23. sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımla benim hatam yüzünden ayrıldık. ilk başlarda çok üzüldüm. sürekli ağladım. ama şimdi bide vicdan azabı var. ona hiç haketmiyceği bi hata yaptım. biliyorum suçluyum. ama olan oldu. aklımdan atamıyorum onu. sürekli yaşadıklarımızı düşünüyorum. o beni çok seviyodu üzerime titriyodu ve biliyorum ben böyle bi hata yapmasaydım benden ömür boyu ayrılmazdı. artık geri dönüşü de yok. napcam ben

merhaba ben siteye yeni üye oldum. yaşım 23. sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımla benim hatam yüzünden ayrıldık. ilk başlarda çok üzüldüm. sürekli ağladım. ama şimdi bide vicdan azabı var. ona hiç haketmiyceği bi hata yaptım. biliyorum suçluyum. ama olan oldu. aklımdan atamıyorum onu. sürekli yaşadıklarımızı düşünüyorum. o beni çok seviyodu üzerime titriyodu ve biliyorum ben böyle bi hata yapmasaydım benden ömür boyu ayrılmazdı. artık geri dönüşü de yok. napcam ben

Erkek arkadasin kac yasinda?

o buna aldatma diyo. bazı konularda ihmalkar davrandım ve yalan söyledim. önemsemedim bazı şeyleri. ama kesinlikle içimde art niyet yoktu.

Ne hatan oldu onu da dersen daha mantikli yorum yapabiliriz

1 seneye yakın beraberdik. ikimiz de birbirimize çok güvendik. ama güvenini sarstım. eski erkek arkadaşımı arkadaş listemden sildiğimi söylemiştim aylar önce. ayrıldığımız gün de benden durduk yerde e posta ve şifremi istedi. nolduğunu anlayamadım ama verdim. o da silmediğimi gördü. neden böyle bi şey yaptım bilmiyorum eski sevglimden bi beklentim olduğunu düşünceksiniz belki ama kesinlikle yok biliyorum çok büyük bi hata.

1 seneye yakın beraberdik. ikimiz de birbirimize çok güvendik. ama güvenini sarstım. eski erkek arkadaşımı arkadaş listemden sildiğimi söylemiştim aylar önce. ayrıldığımız gün de benden durduk yerde e posta ve şifremi istedi. nolduğunu anlayamadım ama verdim. o da silmediğimi gördü. neden böyle bi şey yaptım bilmiyorum eski sevglimden bi beklentim olduğunu düşünceksiniz belki ama kesinlikle yok biliyorum çok büyük bi hata.
Kötü olmuş açıkçası yanlış anlamış çocukcağız siz niye silmedniz ki

Neden böyle yaptığınızı bilmiyormusunuz..
Eğer bir erkek bunu yapsadı ve acıklaması size
Neden böyle yaptığımı bilmiyorum .! olsaydı tepkiniz ne olurdu..
Sizi bilmem ama burdaki kişiler sevgilinizi cogunlukla taşa tutar ve suçlardı
Belki kendinize bile itiraf edemiyorsunuzdur ama aklınızın bir köşesinde o vardır..
Eğer olmasa idi o arkadaş listesinde işi olmazdı..
Yani ne diyim ki yeniden güvenini kazanmak için herşeyi yapın.. seviyorsanız

eski erkek arkadaşım bana ulaşmaya çalıştı bazı yollarla ama ben engelledim. bu durum onun aklımın bi köşesinde olmasıyla ilgili değil. öyle olsaydı zaten amacıma ulaşmam çok da zor olmazdı. hala değil. ben arkadaş listemde olduğunu bile unutmuştum. dediğim gibi aylar önce o bana sorduğunda o an durumu kurtarmak için sildim dedim. seviyorum elimden gelen her şeyi yaptım. elimde kalan tek şey üzüntü oldu

Yine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?

Sevgililer arasında şifre isteme en az ilk buluşmada nereye gidelim? sorusu gibi bi şey olmuş. :KK53:
Yıllar sonra torunlarıma ben hiç vermedim şifre falan diyecem, owwwww nene eskiden insanlar nasıl da birbirlerine güveniyorlarmış diyecekler.

inanın o kadar zor durumdayımki. duyduğum üzüntü artık onun hayatımda olmıycak olması mı yoksa bunu haketmemiş olması mı bilmiyorum.

Back
X