merhaba ben siteye yeni üye oldum. yaşım 23. sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımla benim hatam yüzünden ayrıldık. ilk başlarda çok üzüldüm. sürekli ağladım. ama şimdi bide vicdan azabı var. ona hiç haketmiyceği bi hata yaptım. biliyorum suçluyum. ama olan oldu. aklımdan atamıyorum onu. sürekli yaşadıklarımızı düşünüyorum. o beni çok seviyodu üzerime titriyodu ve biliyorum ben böyle bi hata yapmasaydım benden ömür boyu ayrılmazdı. artık geri dönüşü de yok. napcam ben
Erkek arkadasin kac yasinda?
o buna aldatma diyo. bazı konularda ihmalkar davrandım ve yalan söyledim. önemsemedim bazı şeyleri. ama kesinlikle içimde art niyet yoktu.
hahaahahahahilla bi gizem olacak,catlatma insanları anlat neyse
Kötü olmuş açıkçası yanlış anlamış çocukcağız siz niye silmedniz ki1 seneye yakın beraberdik. ikimiz de birbirimize çok güvendik. ama güvenini sarstım. eski erkek arkadaşımı arkadaş listemden sildiğimi söylemiştim aylar önce. ayrıldığımız gün de benden durduk yerde e posta ve şifremi istedi. nolduğunu anlayamadım ama verdim. o da silmediğimi gördü. neden böyle bi şey yaptım bilmiyorum eski sevglimden bi beklentim olduğunu düşünceksiniz belki ama kesinlikle yok biliyorum çok büyük bi hata.
Neden böyle yaptığınızı bilmiyormusunuz..1 seneye yakın beraberdik. ikimiz de birbirimize çok güvendik. ama güvenini sarstım. eski erkek arkadaşımı arkadaş listemden sildiğimi söylemiştim aylar önce. ayrıldığımız gün de benden durduk yerde e posta ve şifremi istedi. nolduğunu anlayamadım ama verdim. o da silmediğimi gördü. neden böyle bi şey yaptım bilmiyorum eski sevglimden bi beklentim olduğunu düşünceksiniz belki ama kesinlikle yok biliyorum çok büyük bi hata.
keşke silseydim diyebiliyorum sadeceKötü olmuş açıkçası yanlış anlamış çocukcağız siz niye silmedniz ki
Yine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?