arkadaşlar yardım!

O da doğru yaw. Ama sanki aynı beyinden çıkmış gibi cümleler aynı. İlişki süresi yakın, ikisinde de çok seven bir erkek var, yaşlar yakın falan. Amaaan ne bileyim işte.

O da doğru yaw. Ama sanki aynı beyinden çıkmış gibi cümleler aynı. İlişki süresi yakın, ikisinde de çok seven bir erkek var, yaşlar yakın falan. Amaaan ne bileyim işte.

Valla benim şifremi isteyenden ayrılırım o ayrı mesele ama bir kere bir yere hesap açan başka bir tane daha açamaz mı? İlişkilerin hangi tarafı daha az anlıyor teknolojiden onu hiç çözemiyorum. İstediğiniz her şifre sayısınca doğru orantılı x100 hesap açılır hanımlar/beyler aloo.

şifremi istedikten sonra ona artık hiç bi şey eskisi gibi olmaz dedim. yine de ısrarla istedi. sonra da olanlar oldu zaten. ben eski sevgilimden ayrıldığımdan beri ona 1 kere bile mesaj atmadım. o attı bi kaç kez aradı ne cevap verdim ne de geri döndüm.

Bende birşey yaptın sandım
Bu geri dönüşü olmayan hata mı ya erkek arkadaşın bahane arıyormuş bulmuş
yalan söyledim daha büyük bi hata olabilir mi? bahane aradığını sanmıyorum çünkü bu dakikalar içinde gerçekleşti. öncesinde hiç bi şey yoktu her şey her zamanki gibi çok güzeldi

aynı şeyi sen de yaşarsın dedi bana. haklı da.. işte ben de bundan korkuyorum. insan kendisine yapılmasından korktuğu hatayı başkasına nasıl yapar diceksiniz siz de haklısınız

Burası doğru tabi, yani tehdit edecekse kendinden emin şekilde etmeli insan. Emin olmak da öyle tam anlamıyla olmadan bir şey ifade etmiyor. Silah zoruyla mı verdiniz şifreyi demenin manası yok nasıl olsa, olmuşla ölmüş meselesi.

Geri döneceğini düşünmeyerek yapın planlarınızı, bundan sonra sildim dedikten sonra bir an önce silin veya listemde durmaları onlara mesaj gönderdiğim anlamına gelmez deyin. Aradan iki ay geçtikten sonra pek sanmıyorum durumun değişeceğini.

Aynı hataları aynı şekilde yeniden tekrarlarsanız yaşarsanız, yoksa yaşamazsınız. Terketmiş bir de kahinlik yapmasın, pff.

evet ben zaten durumun değişmiceğinin farkındayım. değişse bile yani tekrar dönüşü olsa bile ikimiz için de çok zor. ben bu yükü nasıl atcam omuzlarımdan. ilişkinin bitmesinin tek sorumlusuyum. keşke anlaşamadığımız için bitseydi. onun için daha çok üzülüyorum çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadı

Yine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?
aynen ajan sephoraa
bide benim aklıma şu geliyor, acaba kıskanılmak kızlarımızın önce hoşuna gidiyoda sonradan tahmin edemedikleri hazin son ayrılıkmı oluyo

aynen ajan sephoraa
bide benim aklıma şu geliyor, acaba kıskanılmak kızlarımızın önce hoşuna gidiyoda sonradan tahmin edemedikleri hazin son ayrılıkmı oluyo
asla bu şekilde kıskandırmayı düşünmedim. böyle bi şeyi kıskandırmak için yapacak biri değilim. zaten fazlasıyla kıskanç biri böyle bi şeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…