HahahaSevgililer arasında şifre isteme en az ilk buluşmada nereye gidelim? sorusu gibi bi şey.
Yıllar sonra torunlarıma ben hiç vermedim şifre falan diyecem owwwww nene diyecekler, eskiden insanlar nasıl da birbirlerine güveniyorlarmış diyecekler.
Seviyosan düş peşine hatalısın çünkü benceinanın o kadar zor durumdayımki. duyduğum üzüntü artık onun hayatımda olmıycak olması mı yoksa bunu haketmemiş olması mı bilmiyorum.
elimden gelen her şeyi yaptım. ama hiç bi şekilde benimle konuşmuyo. ayrıldığımız günden beri sesini bile duymadım. artık umudum yok.Seviyosan düş peşine hatalısın çünkü bence
o zaman yeni hayatına bakelimden gelen her şeyi yaptım. ama hiç bi şekilde benimle konuşmuyo. ayrıldığımız günden beri sesini bile duymadım. artık umudum yok.
bu kolay mıo zaman yeni hayatına bak
O da doğru yaw. Ama sanki aynı beyinden çıkmış gibi cümleler aynı. İlişki süresi yakın, ikisinde de çok seven bir erkek var, yaşlar yakın falan. Amaaan ne bileyim işte.Sevgililer arasında şifre isteme en az ilk buluşmada nereye gidelim? sorusu gibi bi şey.
Yıllar sonra torunlarıma ben hiç vermedim şifre falan diyecem owwwww nene diyecekler, eskiden insanlar nasıl da birbirlerine güveniyorlarmış diyecekler.
Mavi boncuk dagittin yani ?o buna aldatma diyo. bazı konularda ihmalkar davrandım ve yalan söyledim. önemsemedim bazı şeyleri. ama kesinlikle içimde art niyet yoktu.
Anneniz ölmedi babanız ölmedi ya da aileden biri kanser değil başka bi büyük olay da yok. Alışırsın sevgilinden ayrıldın o kadar.bu kolay mı
hiç kimseyle hiç bi şekilde konuşmadım bile. evet yaptığım hata büyük. mavi boncuk dağıttın demek ağır olmadı mıMavi boncuk dagittin yani ?
O da doğru yaw. Ama sanki aynı beyinden çıkmış gibi cümleler aynı. İlişki süresi yakın, ikisinde de çok seven bir erkek var, yaşlar yakın falan. Amaaan ne bileyim işte.
şifremi istedikten sonra ona artık hiç bi şey eskisi gibi olmaz dedim. yine de ısrarla istedi. sonra da olanlar oldu zaten. ben eski sevgilimden ayrıldığımdan beri ona 1 kere bile mesaj atmadım. o attı bi kaç kez aradı ne cevap verdim ne de geri döndüm.Valla benim şifremi isteyenden ayrılırım o ayrı mesele ama bir kere bir yere hesap açan başka bir tane daha açamaz mı? İlişkilerin hangi tarafı daha az anlıyor teknolojiden onu hiç çözemiyorum. İstediğiniz her şifre sayısınca doğru orantılı x100 hesap açılır hanımlar/beyler aloo.
yalan söyledim daha büyük bi hata olabilir mi? bahane aradığını sanmıyorum çünkü bu dakikalar içinde gerçekleşti. öncesinde hiç bi şey yoktu her şey her zamanki gibi çok güzeldiBende birşey yaptın sandım
Bu geri dönüşü olmayan hata mı ya erkek arkadaşın bahane arıyormuş bulmuş
şifremi istedikten sonra ona artık hiç bi şey eskisi gibi olmaz dedim. yine de ısrarla istedi. sonra da olanlar oldu zaten. ben eski sevgilimden ayrıldığımdan beri ona 1 kere bile mesaj atmadım. o attı bi kaç kez aradı ne cevap verdim ne de geri döndüm.
evet ben zaten durumun değişmiceğinin farkındayım. değişse bile yani tekrar dönüşü olsa bile ikimiz için de çok zor. ben bu yükü nasıl atcam omuzlarımdan. ilişkinin bitmesinin tek sorumlusuyum. keşke anlaşamadığımız için bitseydi. onun için daha çok üzülüyorum çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadıBurası doğru tabi, yani tehdit edecekse kendinden emin şekilde etmeli insan. Emin olmak da öyle tam anlamıyla olmadan bir şey ifade etmiyor. Silah zoruyla mı verdiniz şifreyi demenin manası yok nasıl olsa, olmuşla ölmüş meselesi.
Geri döneceğini düşünmeyerek yapın planlarınızı, bundan sonra sildim dedikten sonra bir an önce silin veya listemde durmaları onlara mesaj gönderdiğim anlamına gelmez deyin. Aradan iki ay geçtikten sonra pek sanmıyorum durumun değişeceğini.
Aynı hataları aynı şekilde yeniden tekrarlarsanız yaşarsanız, yoksa yaşamazsınız. Terketmiş bir de kahinlik yapmasın, pff.
aynen ajan sephoraaYine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?
asla bu şekilde kıskandırmayı düşünmedim. böyle bi şeyi kıskandırmak için yapacak biri değilim. zaten fazlasıyla kıskanç biri böyle bi şeye gerek yokaynen ajan sephoraa
bide benim aklıma şu geliyor, acaba kıskanılmak kızlarımızın önce hoşuna gidiyoda sonradan tahmin edemedikleri hazin son ayrılıkmı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?