sen de mi aynı şeyi yaşadınSosyal medya çıktı kel göründü!
sen de mi aynı şeyi yaşadın
o zaman yaptığınız şey hata değil demekki kendinizi boşuna üzmeyinasla bu şekilde kıskandırmayı düşünmedim. böyle bi şeyi kıskandırmak için yapacak biri değilim. zaten fazlasıyla kıskanç biri böyle bi şeye gerek yok
önceki mesajlarımda da söyledim şifremi istedikten sonra zaten ben eskisi gibi olmıycağını söyledim. nerden bilebilirimki böyle bi şey olcağını. ben ister miydim benden şifremi istiycek biriyle beraber olmayıBöyle bir şey yaşamam mümkün değil. Benden sosyal medya hesaplarımın şifresini isteyecek kadar futursuzca davranacak bir erkek benim hayatıma giremez, oldu da girdiyse postayı koyar göneririm.
Bir şey mi yapıyorum hayır ama bu benim hayatım, sağolsun sevgilim de merak edip bilgisayarımı bile kurcalamaz zaten, ben de onunkini kurcalamam.
Kimseye bir daha şifre falan verme, güvenmiyorsa zaten seninle olmasın karşındaki kişi.
ay güldürdün beni yaaaSosyal medya çıktı kel göründü!
yalan söylediğim için üzülüyorum. yaptığım hatadan ders aldım ama biraz geç oldu. sevdiğim insanı kaybettimo zaman yaptığınız şey hata değil demekki kendinizi boşuna üzmeyin
Mesajlarını okudum zaten. Eskisi gibi olmayacak dedin ama sonuçta verdin. Bilmiyordun şimdi öğrendin ne tipte biri ile birlikte olduğunu, herhalde bundan sonra beraber olmak istemezsin.önceki mesajlarımda da söyledim şifremi istedikten sonra zaten ben eskisi gibi olmıycağını söyledim. nerden bilebilirimki böyle bi şey olcağını. ben ister miydim benden şifremi istiycek biriyle beraber olmayı
benim üzüntüm tekrar bir araya gelmiycek olmamız değil. bunu o istese bile ben istemem. ben kendimi affedemedim dahaMesajlarını okudum zaten. Eskisi gibi olmayacak dedin ama sonuçta verdin. Bilmiyordun şimdi öğrendin ne tipte biri ile birlikte olduğunu, herhalde bundan sonra beraber olmak istemezsin.
Allah da güldürenleri güldürsünBDV de arada gülmek de gerek
anlayamadım benim yazdıklarım başkası tarafından da mı yazılmış?Ben şunu anlamıyorum arkadaşlar. Forumda gerçekten sorunu olan arkadaşlarımız konu açıyor, elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz ama ne zaman hiti yüksek bir konu olsa genelde akşamları bu saatlerde neredeyse aynısı başka bir konu açılıyor yeni bir üye tarafından. Senaryo aynı, mesajlar aynı. Ben bu fake üyelerden bıktım artık, yeri gelmişken söyleyeyim dedim.
anlayamadım benim yazdıklarım başkası tarafından da mı yazılmış?
o kadar şaşırdım ki. böyle bi şey aklımın ucundan bile geçmez benim. ben buraya üye olup bunları paylaşma konusunda bile çok düşündüm. çok zor durumda olduğum için burda kendimi belki biraz daha iyi hissedebileceğimi düşündüğüm için üye oldum. olur olmaz yaşadıklarımı paylaştım.Ben şunu anlamıyorum arkadaşlar. Forumda gerçekten sorunu olan arkadaşlarımız konu açıyor, elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz ama ne zaman hiti yüksek bir konu olsa genelde akşamları bu saatlerde neredeyse aynısı başka bir konu açılıyor yeni bir üye tarafından. Senaryo aynı, mesajlar aynı. Ben bu fake üyelerden bıktım artık, yeri gelmişken söyleyeyim dedim.
Alın konu da bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klifi-etmeseydim.779952/page-11#post-38438907
bu kadar benzerlik olmaz! Konu sahibi fake misin değil misin bilmiyorum ama fakesen de artık can sıkmaya başladınız.
Harikasın sen ya.Yine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?
o kadar şaşırdım ki. böyle bi şey aklımın ucundan bile geçmez benim. ben buraya üye olup bunları paylaşma konusunda bile çok düşündüm. çok zor durumda olduğum için burda kendimi belki biraz daha iyi hissedebileceğimi düşündüğüm için üye oldum. olur olmaz yaşadıklarımı paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?