arkadaşlar yardım!

sen de mi aynı şeyi yaşadın

Böyle bir şey yaşamam mümkün değil. Benden sosyal medya hesaplarımın şifresini isteyecek kadar futursuzca davranacak bir erkek benim hayatıma giremez, oldu da girdiyse postayı koyar gönderirim.

Bir şey mi yapıyorum hayır ama bu benim hayatım, sağolsun sevgilim de merak edip bilgisayarımı bile kurcalamaz zaten, ben de onunkini kurcalamam.

Kimseye bir daha şifre falan verme, güvenmiyorsa zaten seninle olmasın karşındaki kişi.

Son düzenleme:
önceki mesajlarımda da söyledim şifremi istedikten sonra zaten ben eskisi gibi olmıycağını söyledim. nerden bilebilirimki böyle bi şey olcağını. ben ister miydim benden şifremi istiycek biriyle beraber olmayı

Mesajlarını okudum zaten. Eskisi gibi olmayacak dedin ama sonuçta verdin. Bilmiyordun şimdi öğrendin ne tipte biri ile birlikte olduğunu, herhalde bundan sonra beraber olmak istemezsin.

Mesajlarını okudum zaten. Eskisi gibi olmayacak dedin ama sonuçta verdin. Bilmiyordun şimdi öğrendin ne tipte biri ile birlikte olduğunu, herhalde bundan sonra beraber olmak istemezsin.
benim üzüntüm tekrar bir araya gelmiycek olmamız değil. bunu o istese bile ben istemem. ben kendimi affedemedim daha

Ben şunu anlamıyorum arkadaşlar. Forumda gerçekten sorunu olan arkadaşlarımız konu açıyor, elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz ama ne zaman hiti yüksek bir konu olsa genelde akşamları bu saatlerde neredeyse aynısı başka bir konu açılıyor yeni bir üye tarafından. Senaryo aynı, mesajlar aynı. Ben bu fake üyelerden bıktım artık, yeri gelmişken söyleyeyim dedim.

Alın konu da bu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klifi-etmeseydim.779952/page-11#post-38438907

bu kadar benzerlik olmaz! Konu sahibi fake misin değil misin bilmiyorum ama fakesen de artık can sıkmaya başladınız.

anlayamadım benim yazdıklarım başkası tarafından da mı yazılmış?

anlayamadım benim yazdıklarım başkası tarafından da mı yazılmış?

Herhalde o konuyu açan arkadaşımız gelecekten geliyordu ki boşta bulunup senden önce açmış konuyu.Hatta paralel evrenden yazmış bile olabilir.Tesadüfse bu kadarı pes! Bir zahmet oku. Fake değilsende konu aynı olduğu için verilen cevaplardan kendine pay çıkartırsın.

o kadar şaşırdım ki. böyle bi şey aklımın ucundan bile geçmez benim. ben buraya üye olup bunları paylaşma konusunda bile çok düşündüm. çok zor durumda olduğum için burda kendimi belki biraz daha iyi hissedebileceğimi düşündüğüm için üye oldum. olur olmaz yaşadıklarımı paylaştım.

Yine dedektiflik gibi olacak ama bu konu şu "elim kırılsaydı da evlenme teklif etmeseydim" konusuna biraz fazla benzemiyor mu?
Harikasın sen ya.Konuyu okuduğumdan beri nerden hatırlıyorum böyle bir konuyu diye diye beynimi yedim konu adı aklıma gelmedi..Konu sahibinin önceki konusumu acaba diye baktım ilk konusuymuş bu ordanda birşey çıkmadı..Aklıma birşey takılıpta hatırlayamadım mı deli olurum sağolasın

Herneyse, o konuyu baştan sona oku, faydalı olacaktır.

Bı olay sadece bır kıssının mı basına gelebılır?kı bu sıfre muhabbtı son zamanlarda bı haylı moda oldu yanı bence fakelık bı durum yok

Paşa paşa vazgecilmeyi kabulleneceksin ne yapacaksin baska ? Bundan sonrada ayni hatalari bir daha yapmaman gerektiğini öğrenmiş olursun belki.

okudum arkadaşın paylaştıklarını evet gerçekten çok benzer şeyler yaşamışız. burdan keşke fake üye fikrinden önce insanların benzer şeyler yaşayabilceğini çıkarsaydınız. yeterince hassas ve kötü bi dönemden geçiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…