Arkadaşlar yardımcı olun ayın 7 sinde sezeryan olucam lütfen yardım????????

tatlmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
27
0
36
İzmir
Doktora gittim doktorum çatı muaynesi yaptı ve normal yapamıcağımı söyledi.mecburen sezeryan olucam.ve korkuyorum spinal anestezide iğne ağrıtıyor mu???merak ediyorum, ve korkuyorummmmm

korkma canım spinal olmadım ben ama korktuğun kadar kötü değil sezeryan yerinde olsam genel anestezi tercih ederim

hem epudural,hem spinal olmuş biri olarak bu iğneler öyle canını yakmıyor merak etme.genel anesteziyi bebek için onada geçtiği için dr lar pek tavsiye etmiyor.hem de epudural ve spinalde bebişinin ilk çıkınca ağlamasını fln duyuyor görüyorsun.zaten tüm sıkıntın o dk da bitiyor emin ol.ben kan aldırmaktan fln korkmam o nedenle bele yapılan iğne bana acı vermedi.sonda takılırken uyuyşuk olduğum için onu da hiç duymadım.korkmana hiç gerek yok.asıl norml doğum bence daha zor.sancı odasında beklemiştim ilk doğumumda ve 10 tane kadının bağırmasını ,suyunun gelmesini,fln gördükçe korkudan sancım kaçtı.sonra sezaryan girdim bebeişim iriydi zaten 4500 gr idi.sezaryanda hiç acı çekemedim.sonrasında özel deysen ağrı kesicilerle iyi geçiriyorsun.normal hastanedeysen ağrı kesici çok az veriyolar ve çok ağrın oluyor.Allah yardımcımız olsun

bence epudural yaptır canım hiç bir ağrısı falan yok ben hem epuduraaller ameliyat oldum hemde normal doğum yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

cnm hiç korkmana gerek yok bende kızımı spinal anestesi ile dünyaya getirdim iğnenin yapıldığını bile anlamadım zaten iğne olduktan hemen sonra uyuşma başlıyor

Doktora gittim doktorum çatı muaynesi yaptı ve normal yapamıcağımı söyledi.mecburen sezeryan olucam.ve korkuyorum spinal anestezide iğne ağrıtıyor mu???merak ediyorum, ve korkuyorummmmm

canım ben de ayın 10 unda spinal sezeryan ile doğum yapacam allah yardımcımız olsun...

ben genel anastezi ile sezeryan oldum..benim biraz problemlı geçti kansızlık hat safhada oldugu için çok halsiz kalmıştım...ve hemşireler agrı kesicileri zamanında yapmadıgı için biraz agrılı geçmişti...sanırım normAL dogum daha zordur anlatılanlardan öyle anlıyorum yani...
saglıklı bir dogum diliyorum...

cnm Allah tamamına erdirsin...
korkmana gerek yok tatlım.
korkuyorsun ve spinal istiyorsun, bu durumda baygın olmayacaksın ve korku ile heyecan karışacak.
yerinde olsam genel anesteziyi tercih ederim.
5 ay önce genel anestezi ile sezaryen oldum ve inan çok rahattım
ağrım olmadı, 3.gün evimi temizledim düşün artık...

bende ayın 5 inde mecburen sezeyan olcam. benim bebeğim makat gelişi olduğu için spinal mi genel mi karar veremiyodum bügün bı arkadaş anlattı bı tanıtığı spinal anastezi yaptırmış uyuşma olmamış cok acı cekmiş sonra genel anastezı yapmışlar.. allah yardımcımız olsun..

bende ayın 5 inde mecburen sezeyan olcam. benim bebeğim makat gelişi olduğu için spinal mi genel mi karar veremiyodum bügün bı arkadaş anlattı bı tanıtığı spinal anastezi yaptırmış uyuşma olmamış cok acı cekmiş sonra genel anastezı yapmışlar.. allah yardımcımız olsun..

amin cnm allah yardımcımız olsun.ama uyuşmanın olup olmadığı anında belli oluyormuş.bence onun hatası olmuş uyuşma yoksa hemen söylemek lazım bence biz kendimizi korkutmayalım.zten iğne yapılır yapılmaz ayaklara sıcaklık iniyormuş ve oynatamıyormuşsun.iyi olcak inş

yani arkadaşım bence bu yazılacak şey mi şimdi kızlar doğum yapcak 3, 5 gün içinde böylece korkularını artırıyorsun.üstelik sende doğum yapcakmışsın, doğum yapcak arkadaşlar korkmayın inşallah herşey güzel olcak hep bebeğinizi kucağınıza alacağınız anı düşünün çabucak gecicek o ameliyat göreceksiniz.hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

Son düzenleme:
Back
X