- 28 Mart 2023
- 22
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi meltem4433
-
Sevgililik döneminde nasıldıArkadaşlar yardımcı olur musunuz??
10 yıllık ilişki sonrasında severek evlendik 10 aylık evliyim eşim bana karşı çok ilgisiz tuhaf tuhaf lakap takarak hitap ediyor ayrı yatmak istiyor beraber yatsak arkasını dönüp yatıyor öyle ilişki hayatımız zaten yok çocuk istemedigini her seferinde dile getiriyor zaten ben öyle bı şeyine karışan laf söz eden başında çar çar konuşan biri de değilim dışarı çıksak elimi tutmaz benden on metre ötede yürür milletin yanında bozar sizce neden ...
Hayır tam tersi ne desem yapan eden üzerime titreyen biriydi şimdi herşey tam tersi mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri olduSevgililik döneminde de böyle miydi?
O zman neden evlendi 1 sene boyunca devamlı istemeye geldiler zor kavustukSizi sevmiyor
Niyeri ne boşanmakmi istiyor.bu şekikde bencede cocuk düşünmeyin .evliligin düzelir diyerekte sakin cocuk yapma öyle birsey yok .cocuk yoksa niye cekiyorsun ki sana bu şekilde davranan biri icin niye birseyler yapasin salla gitsin kendini ne sannediyor bulunmaz hind kumaşimi .cok sinir bozucu.hic sinirini bozma morelinide bozma .eger niyeti boşanmaksa air bi boşanArkadaşlar yardımcı olur musunuz??
10 yıllık ilişki sonrasında severek evlendik 10 aylık evliyim eşim bana karşı çok ilgisiz tuhaf tuhaf lakap takarak hitap ediyor ayrı yatmak istiyor beraber yatsak arkasını dönüp yatıyor öyle ilişki hayatımız zaten yok çocuk istemedigini her seferinde dile getiriyor zaten ben öyle bı şeyine karışan laf söz eden başında çar çar konuşan biri de değilim dışarı çıksak elimi tutmaz benden on metre ötede yürür milletin yanında bozar sizce neden ...
Evet aynı kişi böyle biri değildi yani bu o adam olamaz diyorum konuşmalarına tavrına şaşırıyorumOn yıl sevgili olduğunuz kişiyle aynı kişi mi eşiniz?
İnsan içinden bir odun çıkarmak için on yıl süresince beklemez pek.
İlla ki hissettirecek başka referans davranışları olmuştur on yıl boyunca.
Gözünüzdeki perde yeni kalkmış olabilir mi?
Ya hayat arkadaşınız sizin o. Bu nasıl konuşmaktır ya, kendini. farkında değil mi? Hiç karşısınıza alıp konuşabildiniz mi? Neden bu şekilde birine dönüştün diyeHayır tam tersi ne desem yapan eden üzerime titreyen biriydi şimdi herşey tam tersi mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri oldu
Onuda diyorum istemiyorsan bosanalim kimse bişey kaybetmez ikimizin de birbirine eyvallahi yok diyorumNiyeri ne boşanmakmi istiyor.bu şekikde bencede cocuk düşünmeyin .evliligin düzelir diyerekte sakin cocuk yapma öyle birsey yok .cocuk yoksa niye cekiyorsun ki sana bu şekilde davranan biri icin niye birseyler yapasin salla gitsin kendini ne sannediyor bulunmaz hind kumaşimi .cok sinir bozucu.hic sinirini bozma morelinide bozma .eger niyeti boşanmaksa air bi boşan
O öyle derken siz ne diyip ne yapıyorsunuz?Hayır tam tersi ne desem yapan eden üzerime titreyen biriydi şimdi herşey tam tersi mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri oldu
O zman neden evlendi 1 sene boyunca devamlı istemeye geldiler zor kavustuk
Size “ mal, gerizekalı, yastıktan farkın yok” tarzı hakaretler eden birisi sizi asla sevmiyordur. Evlenmeden önce de benzer şeyler illa olmuştur siz gözlerinizi kapamıssınızdır.mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri oldu
Bu evliliği sürdürme motivasyonunuzu gerçekten merak ettim.Hayır tam tersi ne desem yapan eden üzerime titreyen biriydi şimdi herşey tam tersi mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri oldu
Ya hayat arkadaşınız sizin o. Bu nasıl konuşmaktır ya, kendini. farkında değil mi? Hiç karşısınıza alıp konuşabildiniz mi? Neden bu şekilde birine dönüşt
Evet bunlar nasıl konuşma ya diyorum ben senin esinim farkindasindir heral diyorum şaka da mı yapmayalım diyor böyle şakamı olur ya kendine gel desemde ertesi gün ayniYa hayat arkadaşınız sizin o. Bu nasıl konuşmaktır ya, kendini. farkında değil mi? Hiç karşısınıza alıp konuşabildiniz mi? Neden bu şekilde birine dönüştün diye
10 yıl üzerinize titreyen bir adam belediyeye gidip bir imza atıp, düğünde göbek attıktan sonra birden böyle davranmaya mı başladı yani?Hayır tam tersi ne desem yapan eden üzerime titreyen biriydi şimdi herşey tam tersi mal gerizekalı benim için yastiktan farkın yok öyle bossun sen kimsin gibi laflar eden biri oldu
Ya tam tersi bişey dese ağzına tıkayan defol senle uğraşamam diyip postalayan ben şimdi o moda düştümSize “ mal, gerizekalı, yastıktan farkın yok” tarzı hakaretler eden birisi sizi asla sevmiyordur. Evlenmeden önce de benzer şeyler illa olmuştur siz gözlerinizi kapamıssınızdır.
Şimdi de eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor her hakareti ediyor. Bu adamla ömür geçirmeye bu hakaretleri yemeye razıysan devam et.
Aynen öyle oldu 1 senede 9 10 kez istemeye gelen adam bu şekle girdi10 yıl üzerinize titreyen bir adam belediyeye gidip bir imza atıp, düğünde göbek attıktan sonra birden böyle davranmaya mı başladı yani?
valla o zaman evlilikten beklentisi karşılanmamış ne diyeyim. bugün hep evlendikten sonra ertesi gün değişen adam konuları okuyorum beynim yandı. ya da siz size verilen sinyalleri hiç görmediniz, gözünüz aşktan kördü şimdi görmeye başladınız..Aynen öyle oldu 1 senede 9 10 kez istemeye gelen adam bu şekle girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?