• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:((arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnnnnnnn

kayabebe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
538
9
96
Adana
arkadaşlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.eşimin ailesiyle evlendiğim günden beri sorunluyuz nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum aslında herşeyi bir kalemde silmek istiyorum oda olmuyor.eşimin ailesi bana karşı hep ikili oynuyorlardı ve ben bunu eşime asla anlatamadım.evlendiğimde 22 yaşındaydım ve ozaman üniversitede okuyorum tabi.hem okul hem evlilik.okurken hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu o günü iple çektik tabiki ve doğum yaptım ve oğlumu kucağıma aldım okadar mutluyuzki ve eve dönme vakti geldi annemlerde kalacaktım eşim ailem geliyor eve geçelim dedi hay hay dedim gelmez olasacılar diyecem hastaneden çıkmış bi günlük lohusayım düşünün ve akrabalarım tarafından ailemde bende çok sevilen insanlardık onlarda hemen hepsi hayırlı olsuna gelip hediyelerini takıp gittiler ve benim ağrılarım başladı sezeryan olunca vay canım ben akrabalarım gelince gülüyomuşum onlara surat asıyormuşum vb.eşimi doldurup üstüme yolladı canlarım ne salaklığım ne manyaklığım hiçbirşeyim kalımadı o gün kayınvaldem herşeyi saydı eşim üzerimi yürüdü.hadi oğlum biz çekip gidelim oda annesi gile defolsun gitsin dedi bilmiyorum tutuldum. ya yaşın verdiği gerginlik vardı. korktum sesim çıkmadı .eşim beni annemlere yolladı ozamn 40 gün boyunca orda kaldım eşim geldi gitti bu arada ailem hiçbirşey bilmiyor sezdirmemeye çalışıyordum.ve pskolojim alt üst olmuştu .bütün tutanağım oğlumdu kokusunu çekmek içime yetiyordu ve aradan yıllar geçti o geçe n yıllarda daha neler oldu ama unutamadığım ve hağla atlatamadığım bu olay şu an hamile olmamla yeniden depreşti.eşim şuan eskisine göre çok çok iyi ama yine aileci yine aileci.ben neden atlatamıyorum bu olayı allah affetsin nefret ediyorum tüm ailesinden sizce ben ne yapim akıl verin canlarımmm..(şuan 7 yıllık evliyiz ve ben 14 haftalık hamileyimm)

eşin sana karşı iyiyse eşinle muhatap ol.ailesi elbette hayatınızda olacak sildiremezsin
silinmezde zaten,mesafeni koru .hamilelikte bir takım sıkıntııların olmuş
şimdi tekrar hamilesin ve bu sıkıntın diğer hamileliğinde lohusalık zamanın da yani depresif haller almış baba evine gitmişsin
ama eşin elini senden çekmemiş cnm benim yollanmak demek eşinin seni arayıp sormaması demektir.
ailesini de bir şekilde idare edeceksin yapacak bişey yok çünkü eşinin ailesi onlar senn annen baban nasılsa onunkilerde kötü de olsalar aile eşine göre

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrnuzu inşallah

böyle bir adama neden döndünüz? hadi döndünüz keşke hamile kalmasaydınız...

uzucu... profesyonel bir destekle einizle birlikte bu konuyu paylasmayi dusundunuz mu hic?

cunku bazi olaylar sozler hareketler insanin icinden cikmiyor yara ediyor insanin icini.. en iyisi bir yolunu bulup o icinizi kemiren rahatsizligi cikarmak, esinizin de sizi anlamasina calismak

Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin.

Bazı kırgınlıklar unutulmuyor.

Seni çok üzmüşler.O zamanlar tabiri caizse toymuşsun.Nasıl başa çıkacağını bilememişsin.

Bastırıp yoksaymaya çalıştığın kötü hatıraların,aynı duruma (hamileliğe) gelince fazlasıyla depreşmiş.

Ama zaman değişiyor.İnsanlar da...Başta sen ve ister inan ister inanma,büyükler de değişebiliyor.

Artık daha olgunsun,evine iyi kötü bir düzen oturtmuşsundur,evladın var,anneliği biliyorsun.

Bu kez ezemezler seni,sanmam.Güçlü olmaya çalış,kendini bu meselelerle huzursuz etme.

Lohusa halinle ve ortada yeni dogmuş bebekle, annesinin lafını dinleyip seni anne-baba evine gönderen adama adam denmez!!!

yazık :(((

Back
X