Arkadaslar yardımcı olurmusunuz?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar nısanlımdan ayrılalı epey zaman oldu 3 aydır bır yerde çalışıyordum müdürümle aramızda bir elektırıklenme gibi bir durum var yalnız ben kendımı bıraz geri cektım bu yüzden bu olayı rafa kaldırdım derken bundan 6 ay once arkadaşım bırıyle tanıştırdı maddı durumu falan cok ıyı faceyle eklestık ama resımlerını pek begenmeyınce ıcımden görüşmek pek gelmedi okadar ısrarcı oldukı ama hep birseyler uydurdum derken oda yazmayı bıraktı artık ama facemde duruyo bu son zamanlarda bır cok foto atmış ayyy okadar yakışıklı geldıkı gözüme:) ama suan yazmıyor artık ben yazsam nasıl olur? bırde bir yıl olacak yanlızım eskı nısanlımda yazıyo arada onada dçnmek ıstemıyorum bır yerden başlamak ıstıyorum artık sızce mesaj atmalımıyım?

bi nefes al...

Müdür var Facebook ta ekli olan var bir de eski nişanlın var arada yazan. Sen bir kendine gel bence

Adam çirkindi de sonradan mı yakışıklı oldu?Siz arayış içinde olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence.İstiyorsanız deneyin ama ilk görüşte etkilenmediyseniz sonuç alamazsınız bence

Kafam karıştı yahu bir dakka :)) Nişan atmışssınız bence bundan sonra yok tip o bu demek yerine hem içiniz ısıncak hem de duzgun insan arayın derim mutluluklar..

Zengin olduğu için bence. İnşaat işçileri için kimse durup tanışsam mı diye düşünmüyor.

Çoklu denklemlerde(müdür-eski nişanlı-sonradan facebook yakışıklısı) burda yardımcı olmazlar diyim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…