- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Mudur ne alaka?
bi nefes al...
Arkadaslar nısanlımdan ayrılalı epey zaman oldu 3 aydır bır yerde çalışıyordum müdürümle aramızda bir elektırıklenme gibi bir durum var yalnız ben kendımı bıraz geri cektım bu yüzden bu olayı rafa kaldırdım derken bundan 6 ay once arkadaşım bırıyle tanıştırdı maddı durumu falan cok ıyı faceyle eklestık ama resımlerını pek begenmeyınce ıcımden görüşmek pek gelmedi okadar ısrarcı oldukı ama hep birseyler uydurdum derken oda yazmayı bıraktı artık ama facemde duruyo bu son zamanlarda bır cok foto atmış ayyy okadar yakışıklı geldıkı gözüme:) ama suan yazmıyor artık ben yazsam nasıl olur? bırde bir yıl olacak yanlızım eskı nısanlımda yazıyo arada onada dçnmek ıstemıyorum bır yerden başlamak ıstıyorum artık sızce mesaj atmalımıyım?
Adam çirkindi de sonradan mı yakışıklı oldu?Siz arayış içinde olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence.İstiyorsanız deneyin ama ilk görüşte etkilenmediyseniz sonuç alamazsınız bence
Zengin olduğu için bence. İnşaat işçileri için kimse durup tanışsam mı diye düşünmüyor.
yok hayır o ya saclarını uzatmış gıyım degısmıs falanBelki sonradan attığı resimlerdeki kendisi değildir.
Zengin degıl durumu ıyı ben ona bakmadım zaten ilk etapta begenmedım pek belkide bunalımda olduğum ıcın ama son resımlerıne bayıldım
Ben müdür diyorum. Madem elektrik var o olsun.
Ben müdür diyorum. Madem elektrik var o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?