Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
2.evliligimi yaptim.esimin de ikinci evliligi.ben bosanali yillar oldu.bu arada simdiki esimle tanismadan 4 yil once biri girdi hayatima ciddi dusunuyordum olmadi.bizim ayni evin icinde cekilmis fotograflarimiz vardi bir flasta sakliydi bana vermişti.ayrildiktan sonra attim bir koseye kaldi oyle.
Bir ara tuvalete attim diye dusunuyorum ama emin olamiyorum.yakin illerdeyiz ben onun evine tasinicam.esyalarimi yavas yavas tasiyorum evine esimin.ama o lanet flasi ariyorum bulamiyorum.
Cok korkuyorum.gecmisinde ciddi iliskin beraberligim oldu mu dedi tanisma evresinde kaldi dedim.yani daha ozel sorular da sordu birlikte oldun mu falan diye ama ben gecmise tovbe etmistim.soylemedim.olmadi dedim.ve bana sunu soyluyor.yalan evliligi bitirir.gecmisinle alakali bilmem gereken bisey varsa soyle diyor.soyleyemem.yeni bir baslangic yaptim ben.
Ama o flas eline gecer resimleri gorurse ne yapacagim.korkuyorum.nasil bir aciklama yapmaliyim.ayni evin icinde cekilmis fotograflarimi vardi.keske parca parca etseydim flasi.ben nasil bir aciklama yapacagim.cok uzgunum cok
........
Arkadaslar bugun icin bir guncelleme yazicam.biraz once telefonda konsutuk.geçmişin hakkında yalan soylediysen hemen boşanacam diye bisey yok dedi.yalanin da boyutu var dedi.belki bazi kacamaklar olmustur dedi.ama her zaman durust davransan daha az tepki alirsin dedi.yorumunuz nedir?

Son düzenleme:
Bence durumu anlatın. Flash olmasa bile, yarın bir gün yakın arkadaşınız eski sevgiliniz vs eşinize söyleyiverse ne olur? Ben bu devirde kimseye güvenmiyorum açıkcası. Anlatın ama yalan söylediğiniz için mahcup olarak. Gecmisinizden dolayı mahcup olmayin

İnşallah bulursunuz.
Adam da size sormadan açıp bakmaz herhalde.
Defter değil ya gözüm kaydı desin,flash belleği bilgisayara takana kadar izin ister siz de sonra beraber bakalım deyip bir iş tutuşturursunuz eline.

Aslında en iyisi dürüst olmak ama erkeklere güven olmuyor. Evlenmeden herşeyi söyle bilmediğim birşey kalmasın deyip anlattırırlar anlayış da gösterebilirler. Ama sonrasında işlerine gelmediği anda yüzünüze vururlar. Eşyalarınızı parça parça taşıyormuşsunuz ya her şeyin içini iyice inceleyin, mutlaka çıkar bir yerden.

İnşallah bulursun ama geçmişe bu kadar önem veren birine neden yalan söyledin ki? Defalarca sordu diyorsun, her seferinde yalan söylemişsin, birgün bunlar ortaya çıkarsa seni zaten terkedebilir. Belki geçmişini kabullenir ama yalanını kabullenemez, güveni sarsılır

Yaptigimin yanlis oldugunun farkindayim ama onu kaybetmek istemedim hicbir zaman.yalan meselesi cok kötü farkindayim ama artik cikar yolum yok malesef

Kendisinin hiç sevgilisi olmamış mı?

İnsanların geçmişine saygı duymayan tipler hiç güven vermez bana.
Ayrıca ona taşınacak olan sizsiniz yanınızda flash götürmeyin yeter.

Kendisinin hiç sevgilisi olmamış mı?

İnsanların geçmişine saygı duymayan tipler hiç güven vermez bana.
Ayrıca ona taşınacak olan sizsiniz yanınızda flash götürmeyin yeter.
Yanlislikla goturduysem diye dusunuyorum kiyafetlerin falan arasina karistiysa su an onun evinde bile olabilir.kendisinin gecmisi benimkinden temiz canim

Kizlar cok haklisiniz. yalan cok kotu ama gercegi diyemem.onu cok seviyorum kaybetmek istemiyorum.huzurunu bozmak istemiyorum.onun da 2.evliligi.sadece mutlu olmak istiyorum.

Ben de geçmişini bu kadar sorgulayan adamları anlamıyorum. Sen onunkini sorguluyor musun? Doğru söylediğini biliyor musun ? Yooo. Keşke en başında geçmiş benim gecmisim ne yaşandı ise beni ilgilendirir diye kesip atsaydin. Bı de ben o flashi bulsa da senden izinsiz bakar mı orasina takıldım.. senin kendi ozel başka bir şeyin de olabilir evlendiniz diye her şeyini ona açacak değilsin sorar heralde.

Canim sorar mi dersin uzerinde o eski ciktigim insanin adi soyadi yaziyordu

Ya keşke en başında yalan soylemeseydin doğru da soylemeseydin. Yani geçmişine karistirmasaydin kimseyi. Bir şey söylemek zorunda degildin. Sonuçta eşyalarını güzelce bakarak götür. Yapacak bir şey yok. Yani seni geçmişin için bırakacak adamla da nasıl olur bilemiyorum. Hep bir şeyleri saklamak gizlemek zorunda hissedecksin kendini. Acaba öğrenir mi endişesi ile? Mutlu olmak için evlenmiyor muyuz. Öyle mutlu olabilecek misin?

Ben çok yorum yapmayım. Eskiden evlenmeyi çok istiyordum ama artık düşüncem çok değişti. İşim var param var neden bir adamın kahrını çekeyim dusuncesindeyim. Ne bileyim yani amaaan onu mu yakalarsa bunu mu yakalarsa diye mutlu olamaz ki insan. Kabul ediyorsa her şeyinle etsin yoksa gereksiz streslere ne gerek var ki. Bir kez geldiğim hayati neden kendime zindan edeyim ki?

Ben sana birsey diyeyim mi? Sen yalan soyledigin icin suclu degilsin. Seni yalan söylemeye iten sorular sordugu icin ve bu sorular gecmisine ait oldugu icin ve onlar yasanirken kendisi senin hayatinda olmadigi icin o soruyu sorarak seni zor duruma sokan kisidir asil suçlu!! ona ne? sorma kardesim ya sana ne sana neee! ee sonra vay sen bana yalan soyledin. oldu paşam! sen zaten ak kaşik gezdin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…