- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Şimdi arıyorsun ya bulunmaz o , aramazsan eğer en ummadığın bir yerden çıkabilir...
İyice düşün bakalım...
Bundan sonrasi icin ne yapacagim pekiBen sana birsey diyeyim mi? Sen yalan soyledigin icin suclu degilsin. Seni yalan söylemeye iten sorular sordugu icin ve bu sorular gecmisine ait oldugu icin ve onlar yasanirken kendisi senin hayatinda olmadigi icin o soruyu sorarak seni zor duruma sokan kisidir asil suçlu!! ona ne? sorma kardesim ya sana ne sana neee! ee sonra vay sen bana yalan soyledin. oldu paşam! sen zaten ak kaşik gezdin!
Kadınlar olarak da geçmiş benim gecmisim sana ne diyerek sahip cikmiyoruz ne yazikki! Sonra her türlü üzülen taraf biz oluyoruz.Ben sana birsey diyeyim mi? Sen yalan soyledigin icin suclu degilsin. Seni yalan söylemeye iten sorular sordugu icin ve bu sorular gecmisine ait oldugu icin ve onlar yasanirken kendisi senin hayatinda olmadigi icin o soruyu sorarak seni zor duruma sokan kisidir asil suçlu!! ona ne? sorma kardesim ya sana ne sana neee! ee sonra vay sen bana yalan soyledin. oldu paşam! sen zaten ak kaşik gezdin!
Bundan sonrasi icin ne yapacagim peki
Ihtiyaciniz olmayan esyalari evde biraksaniz? Böyle bir felaketten daha iyidir. Insallah atmissinizdir.2.evliligimi yaptim.esimin de ikinci evliligi.ben bosanali yillar oldu.bu arada simdiki esimle tanismadan 4 yil once biri girdi hayatima ciddi dusunuyordum olmadi.bizim ayni evin icinde cekilmis fotograflarimiz vardi bir flasta sakliydi bana vermişti.ayrildiktan sonra attim bir koseye kaldi oyle.
Bir ara tuvalete attim diye dusunuyorum ama emin olamiyorum.yakin illerdeyiz ben onun evine tasinicam.esyalarimi yavas yavas tasiyorum evine esimin.ama o lanet flasi ariyorum bulamiyorum.
Cok korkuyorum.gecmisinde ciddi iliskin beraberligim oldu mu dedi tanisma evresinde kaldi dedim.yani daha ozel sorular da sordu birlikte oldun mu falan diye ama ben gecmise tovbe etmistim.soylemedim.olmadi dedim.ve bana sunu soyluyor.yalan evliligi bitirir.gecmisinle alakali bilmem gereken bisey varsa soyle diyor.soyleyemem.yeni bir baslangic yaptim ben.
Ama o flas eline gecer resimleri gorurse ne yapacagim.korkuyorum.nasil bir aciklama yapmaliyim.ayni evin icinde cekilmis fotograflarimi vardi.keske parca parca etseydim flasi.ben nasil bir aciklama yapacagim.cok uzgunum cok
..
Ben olsam gerçeği söylerdim. Doğruyu söylediğiniz için, size güven duyması, kafasında kuşkularla yaşamasından iyidir. . Ayrıca geçmiş demek yaşanmışlık demek, yaşadığın için kendini kötü hissetmemelisin. Kimseye de hesap vermek zorunda hissetme, sadece doğruyu söyle.2.evliligimi yaptim.esimin de ikinci evliligi.ben bosanali yillar oldu.bu arada simdiki esimle tanismadan 4 yil once biri girdi hayatima ciddi dusunuyordum olmadi.bizim ayni evin icinde cekilmis fotograflarimiz vardi bir flasta sakliydi bana vermişti.ayrildiktan sonra attim bir koseye kaldi oyle.
Bir ara tuvalete attim diye dusunuyorum ama emin olamiyorum.yakin illerdeyiz ben onun evine tasinicam.esyalarimi yavas yavas tasiyorum evine esimin.ama o lanet flasi ariyorum bulamiyorum.
Cok korkuyorum.gecmisinde ciddi iliskin beraberligim oldu mu dedi tanisma evresinde kaldi dedim.yani daha ozel sorular da sordu birlikte oldun mu falan diye ama ben gecmise tovbe etmistim.soylemedim.olmadi dedim.ve bana sunu soyluyor.yalan evliligi bitirir.gecmisinle alakali bilmem gereken bisey varsa soyle diyor.soyleyemem.yeni bir baslangic yaptim ben.
Ama o flas eline gecer resimleri gorurse ne yapacagim.korkuyorum.nasil bir aciklama yapmaliyim.ayni evin icinde cekilmis fotograflarimi vardi.keske parca parca etseydim flasi.ben nasil bir aciklama yapacagim.cok uzgunum cok
..
Bence bir şey yapma bulunursa da yüzüne bangır bangır soyle. Beni yalana sen sevk ettin. Beni ben olarak sevip gecmisimi yargılamasaydin yalana gerek kalmazdı. Seni kaybetmeyim diye ben yalan bile soyledim, ama sen benim hayatımda daha sen yokken bile olan şeyleri takıp beni de yalana sevk ettin, herseyimle sevemedim beni diye. Şimdilik bence hiç bir şey deme. Ani yasa açığa çıkarsa da ezdirme kendini açık açık vur yüzüne.Bundan sonrasi icin ne yapacagim peki
Atmışsindır o zaman...Atmis da olavilirim canim tuvalete atmistim diye hatirliyorum ama emin olamiyorum
Canim yalan söyledim diye ayrilmaz mi benden.kendimi cok kotu hissediyorum.oyle bir durumda yani resimleri gordugunde nasil tepki vermem lazimBenim özel eşyalarımı neden karıştırıyorsun hiç hoş değil :)diye başlayarak nefes almadan devam eden bir monologdan sonra Ne işi var milattan öncenin flash belleğinin at gitsin ...bırak bizi yaşayalım ana gel anı yaşayalım diye devam edebilir.Aksi taktirde güçsüz, zayıf, ağlamaklı ,ısrarla bir suç gibi açıklama yaparsanız suçsuzda olsanız haklıda olsanız farketmez sürekli önünüze gelir.
Ya adam mecbur bırakmış seni yalan söylemeye. Niye geçmişine bu kadar takmış ki ben anlamadım. Açık açık dersin beni sen mecbur bıraktın seveceksen her şeyimle sev diyeCanim yalan söyledim diye ayrilmaz mi benden.kendimi cok kotu hissediyorum.oyle bir durumda yani resimleri gordugunde nasil tepki vermem lazim
Canim cok sagol yorumun icin.en bastan diyemedim.tanisma asamasinda kaldi hepsi dedim.ileri gitmedim dedim.neyse.bu asamadan sonra duzelir mi.o flas onun eline gecerse ve resimleri gorurse nasil davranirsam benden vazgecmez canim.bunun cevabini ariyorum.cok mutsuzumGeçmişte ne yasadiysam yaşadım. Şimdi seni seviyorum ve sana hep sadık oldum olacagim da. Seni kaybetmek istemedim mecbur kaldım. Keşke sen de beni her şeyimle kabul etseydin dersin mesela. Bı de yani geçmiş ilişkin hatan değil ki yaşanmış bitmiş bir şey o adamla da evleniyor olabilirdin. Anlasamamis ayrilmissiniz saygı duyması lazım yasadiklarina. Bence eşin bu kadar takılmaz. Ama keşke en başında hiç ne yalan ne doğru bir şey demeseydin. Geçmiş benim gecmisim sorgulama beni. Geçmişte ne olduysa oldu geleceğim sensin gerisi önemli degil deyip kesip atsaydin. O da kabul ederse eder etmezse giderdi .En azından kafan rahat olurdu.
Canim Allah razi olsun.gozyaslariyla okudum yazdikarini.cok dogru yazmissin.canim neden senin eline daha once gecer dedin.ya once onun eline gecerse.nasil bir tepki vermeliyim ki benden ayrilmasinYok öyle bir dünya geçmişsiz insan olabilir mi ?Yalan değil eksik diğelim.Hem herşeyi anlatmak gibi bir zorundalık yok .Sen sadece ikinizi yaşamak istedin .Anlatmaya değer birşey görmedin.Kaybolmadıysa muhtemelen sen daha önce bulursun .Ancak o bulsada adı üzerinde GEÇMİŞ .Anlatmadıysan bile bunu sen kabullen ki karşındaki bir hata bir kusur gibi görmesin Ayrılmak isteyen her türlü şeyi bahane eder ki öyle biriyse zaten olmasın ,tekrar üzülme.Hayat insanlardan korkarak yaşamak için fazla kısa sen anını yaşa harcama şu tatlı heyecanlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?