Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

Bence açıkla canım, sana söyleyemedim diye gir konuya anlat, flash'tanda bahsetme. Eline geçerse görürse anlatmıştım ya dersin artık. Kötünün iyisi olur. O değilde diyelim flash'ı bulamadınız eşinizde görmedi ama bir başkasının eline geçti çok tehlikeli. Özel pozlarınız varsa hele..Ne yapıp edip flash bulun ve imha edin.

Aptal kafam iste parcalamadim.attim gibi hatirliyorum evde her yeri ariyorum yok.canim.atmis miyimdir gercekten
Tuvalete gittiyse sikinti yok bulunmaz ama ya atmadigim halde attim diye duusnuyorsam.ama atmadiysam nerde bu lanet sey...offf.
Sadece attım desen,belki atmamış olabileceğini düşünürdüm ama tuvalete attım diyorsan bence atmışsındır

Evlenip boşanmış 2 kişi ama adam kadına gençkız muamelesi yapıyor...cidden bu erkeklerin kafası yaşla ve yaşananlarla gelişmiyor yerinde sayıyor

İnş bulursun bu kadar kafaya takıyorsan kutularken her şeyi didikle öyle yerleştir emin ol. Ayrıca sürekli geçmişini neden soruyor. Güncelleme de yazmışsınız yine sordu diye. Sürekli sorması mide bulandırıcı.

Arkadaşım esinin evine gidip götürdüğün eşyalar arasında ara bi önce flashı yoksa eger daha sonra götürecegin şeylere dikkat edersin.
Gecmisinden falan da bahsetme hiç gerek yok.

Canım geçmişi karıştırıp duruyor
Sakladığın birşey var mı diye zarflıyor
Sen de şüpheli cevap veriyorsun diye sürekli sorup duruyor
Hiç birşey anlatma bu konuyu kapat

Her sayfayı okumadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama eşiniz neden birdenbire böyle sormaya başladı anlamadım. Bişey biliyor da sizden mi duymaya çalışıyor. Hele güncellemeniz kafa karıştırıcı. Sanki ağzınızdan laf almaya çalışıyor gibi... hem ikinizin de 2. Evliliğiymiş yani ne bu geçmiş derdi anlamıyorum. Birbirinizi tanımadığınız bir dönemden bahsediliyor...

tamam, farzet ki flasi buldun, yok ettin, aradan seneler geldi gecti ve o evde beraber fotograflar cekildigin adamla karsilastiniz. üstelik esin yanindayken. ve adam gelip sana selam verdi....o zamam ne aciklama yapicaksin? veya seni kiskanip herseyi anlatmakla tehdit ederse? yani demem o ki....yalancinin mumu yatsiya kadar...bu yalan illa önüne cikacak, o yüzden simdi söylemen daha iyi olur, sonra cok pisman olursun ve hic yüzün olmaz "bunca zaman nasil yüzüme bakabildin utanmadan" denilir

Teşke baştan herşeyi söyleseydiniz sizide anlıyorum in şhaAllah bulursunuz eşalarınıza tek tek bakın en ufak yerlere bile iyi bakın öyle paketleyin eşalarınızı eger yinede bulursa dogruyu söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…