Arkadaşlar yardımlarınız, önerileriniz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar 14 aylık bir ilişkim var
Sorunlar olan, en büyük sorunu hallettiğmiz ve zamanla gerek benim onu yıpratmamla gerekse onun beni yıpratması ıle devam eden ama mutluluğuda bazen hissedebildiğim bir ilişkim var

ıki ay önce bizim bir yıldır istediğimiz şey gerçekleşti ama açtığım diğer konulardan bilenler bilir ufak sorunlar devam ediyor, ve ben yapı olarak biraz alınganım ve çok çabuk surat asıyorum

ben sevgilimden yüzde yüz emin olmadığım için önceki konularımda da yazmıştım annesi veya benim arkadaşlarımın yanında şaka ile olsa da uğraşıyor benle sevmiyorum bu huyunu diye

artık son zamanlarda herşeyde yüzümü astığımı söylüyor, halbuki o hariç herkesin yanında güleçim

O da dayanamıyor artık ," her dakika sen bişeye mi bozuldun, alındın diye düşünmekten diken üstündeyim "diyor, "benim yanımda yüzün asık ama başkaları ile öyle değilsin gülüyorsun eğleniyorsun, benle iken mutlu değilsin sanki " diyor

Bunu düzeltebilir miyim, başka insanlara karşı bu surat asma olayımı biraz olsun düzelttim ama erkek arkadaşıma yapamıyorum, şakalarını istemiyorum şakalar zamanla eşşek şakası olmasını önlemek için, ama bi yandan sürekli despot durmaktan bıktım ben çok cıvıl cıvıl bi insandım, sürekli bişiler takmaktan kahkaha atmayı unuttum:sinifsinif:

yardımlarınızı bekliyorum:1hug:

Son düzenleme:
çok fazla sorununu anladığımı soyeleyemiyecegim :)
ama saka ornegi vermissin,herkesin yapısı farklı tabii ama ben erkek arkadaşımla accayip sakalasirim,tabii o da aynı sekilde..yani saka sonuçta alincak kırılcak bir şey görmediğim için cilkini çıkardığımız çok olmuştur :) arkadaşlarımla da boyleyim belki de bu yüzden herturlu şakayı kaldirabiliyorum..en yakın arkadaşımla öyle sakalasiriz ki,dışardan gören bunlar birbirinden nefret ediyor der :)
erkek arkadasinın yanında hep tedirginsin sanırım,sorun bundan kaynaklanıyor..ama neden tedirginsin?

canim hayati akisina birak.aranizda halledemeyeceginiz bir sorun oldugunu düsünmüyorum.ne güzel söylemissin eskiden civil civil bir insandim diye, yine öyle olmaya calis.erkek arkadasinada surat asma.kücük hatalarina hemen parlama cünkü en kücük seyde dahi mutsuz olup onuda mutsuz edebiliyosun bence.karamsar düsünme.hep güler yüzlü olmaya calis.ne demisler tatli dil yilani deliginden cikarir.benim düsüncem tatli dille bir bayan bir erkege her istedigini yaptirabilir hemde erkek hic sikayet etmeden.erkek arkadasina surat asarsan sevdigi icin iki gün ceker sonra senden birak, gercegi kabul etmekolumunekankayizsmile zor olsada benim düsüncem böyle.

bu arada cekhu arkadasimiza katiliyorum.tedirginligini bende anlamadim.saka konusundada esimle beni gören olsa derlerki sanki kavga ediyorlar.sakalarimiz bazen can yakici dahi oluyor....:roflol:

canım sorun evet yanında tedirginim benim içn yaptıklarına rağmen bazı konularda anlayışlarımız farklı olduğundan ne o benden tamamı ile emin ne de ben ondan

ben tedirgin olunca ne cilve ne naz ne güleryüz hiçbir şey yapamıyorum ona

tam kırmızı ile vurguladığım yerdeyiz tam olarak

ya normaldede ancak çok sevdiğim insanların şakalarını kaldırırım ben, herkesinkini değil, ama sevgilim yapınca eleştiriyormuş beni gibi hissediyorum, biraz da bazen şakada ölçüyü kaçırıyor bundan hiç yapmasın modundayım

ama oda bende diken üstündeyiz

canım ben sevgilimden yüzde yüz emin olmadığım için önceki konularımda da yazmıştım annesi veya benim arkadaşlarımın yanında şaka ile olsa da uğraşıyor benle sevmiyorum bu huyunu diye

artık son zamanlarda herşeyde yüzümğ astığımı söylüyor, halbuki o hariç herkesin yanında güleçim

oda artık benim için yaptığı bazı fedakarlıklardan dolayı ben hala ondan emin olamadığım için benim sevgim sana yetmiyor diyor, zamanında hataları olmuştu beni yıpratan bundan dolayı bende hiçbişiyi kaldıramıyorum şu an

herseden emin olana kadar cok kötü bir sey olmadigimi müddetce herseyi oluruna birak kafana takmiyormus gibi yap hatta hic takma.kendini üzmeye degmez.yinede gülümse.bazen olurki o senin kizacagini düsündügü konularda umursamamazliktan gelirsen o hem rahat olur tedirgin olmaz cünkü oda seni kirmaktan tedirgin hep düsünceli,hemde senin kiymetini bilir bu kez kendini mecbur hissetmeden seni kirdigi düsüncesiyle kalbini almaktan degil icinden geldigi gibi.cünkü onun icinde hep korku varsa seni kirdigi düsüncesi o zaman o düsünce kalkar bu kezde seni sevdigi icin kirmak istemez.cocuk kendini mecbur hissediyor demekki yanin o yüzden tedirgin.
anlatabildimmmi kendimi acaba.anlatmak benim icin zor geliyo icimdekileri tam anlatamiyorum sanki.boshayallersmile

canım ben gayet iyi anladım
beni hoş tutmayı bir görev değil içinden geldiği için yapar diyorsun
sen rahat olursan yaptığı şeyleri içinden geldiği için yapar, seni kırcak birşey yapsa da bunu kendi içinden geldiği için gönlünü alır diyorsun
değil mi?

evet canim cok iyi anlamissin. olumunekankayizsmile
insallah hersey iyi olur. iyi haberlerini bekliyorum. a.s.

inşallah canım
kendi ve onun mutluluğu için yaşadığım şeyi aklıma takılmadan yaşamak bir daha gelmeyecek bugünler için bunu gerçekten istiyorum
teşekkür ederima.s.

gercekten onunla mutlu olmuyor olabılır mısın? ıcıne sınmıyor olabılır mı ılıskın bu yuzden de kucuk detaylara takılıyor olabılır mısın?

gercekten onunla mutlu olmuyor olabılır mısın? ıcıne sınmıyor olabılır mı ılıskın bu yuzden de kucuk detaylara takılıyor olabılır mısın?

inanki bunu çok düşündüm
bazen arkadaşlarımda çok söylüyor bana
bilmiyorum canım
çabalasa o da yeter çabaladığı zamanda geç mi oluyor nedir? ben biraz nazlıyım oda her nazını çekebilen erkeklerden değil genede sabrediyor bakalım sonumuz nereye varacak

canım bazen kendi içimizde sorunları çok çok abartabiliyoruz..hatta o kadar abartıyoruz ki bu yarattığımız sorunların içinde kendimizi kaybolmuş,boğulmuş hissedebiliyoruz..kendini aslında güzel bir şekilde eleştirmişsin..biraz nazlı biraz alıngan demişsin..anladığım kadarıyla da sevgilin şakalarını içinden geldiğince yapan birisi,çekinmiyor..şimdi şöyle bir durum varsaki ne sen ne de o huylarınızı kolay kolay değiştiremezsiniz..belki biraz ordan burdan kırpabilir ve düzeltmeler yapabilirsiniz yada bu huylarla başetmeyi öğrenebilirsiniz..sorunlar bunlardan ibaretse sen en azından kendi adına,neden alıngan olduğunun farkına varıp üstesinden gelmeye çalış..ben de var o alınganlık huyu huyum kurusun kii..ama yavaş yavaş düzelttim.sen de yapabilirsin..temelde çok önemli bir sorun olmadığı müddetçe ortada çok büyük bir sorun yok gibi duruyor..ve biraz rahat olmayı denesen..belliki bişiyler seni epeyce kasmış..bir de sevgilin yaptığı bu şakalar konusunda ona açıkça bir tavırda bulundun mu? konuştunuz mu?o da biraz ince düşünceli davranırsa bu konuda kendini daha iyi hissedebilirsin

acaba her şakanın altında bir gercek payı vardır düşüncesi yüzünden mı alinganlik yapıyorsun?eğer bu yüzdende o zaman erkek arkadasım benden nefret ediyor :) ya da ben ondan :)) bu laf aslında çok saçma bir laftir :)) yok öyle bir şey yani :)))
bir de çok sevdiğim insanların şakalarını kaldirabiliyorum demissin..erkek arkadasın bu gruba girmiyor mu? ((
olay budur zaten..gercekten sevdiğin ve icinin temiz olduğunu bildigin insanların herturlu şakasını kaldırır insan..
problem bu olabilir mı?

sahtecim , şimdi nickinden dolayı bole seslendim komik oldu biraz ama:)
geçmişte büyük sorunlar vardı onlardan yıprandığım için şu an o kadar büyük sorunumuz yok çok şükürki ama gene de ben geçmişte hem eski ilişkimden hemde bu ilişkimin başlarında üzüldüğüm için çok çabuk pes eden biri oldum
şakaları ailesinin yanında yapıyordu birkaç defa konuştum ama şu an basit bi şaka da yapsa bana batıyor artık
o evet içinden geldiği gibi ama ben öyle olmasını istemiyorum , bazen frene basmayı bilmeli gibi geliyor

evet biraz bundan
ondan daha az süredir tanıdığım insanlarınkini bile kaldırıyorum

yani sevdiğimi düşünüyorum sonuçta bir yıldır çoğu şeye sabrettim ama niyetinden tam emin değilim dediğin gibi olabilir

pırlantam değiştircem bu nickiii,insanlarda ön yargı oluşturuyor yahuu birdeekaydirigubbakcemile3

hmm analdım canım...sen aslında geçmişi henüz affedememişsin kendi içinde,bu yüzden ne yaparsa yapsın içinde ki bişiyler harekete geçiyor...senin üzülmene,surat asmana ve yaşadıklarından haz duymana sebepte bu olsa gerek..bu olayı tamamen kendi içinde halletmen gerekiyor canım öncelikle..ne kadar acıtsa da seni geçmiş geçmişte kalıyor..sürekli geriye dönüp takılırsan ileriye dönük olarakta seni bu şekilde etkiliyor işte..

onunla açıkça konuştun mu peki? yani nerde frene basması gerektiğini sen belirtsen daha net bir şekilde..sürekli bu şekilde olursanız da bu sizi çok yıpratır canım yaaa...gerçekten sevgisinden eminsen ama gerçektenn..şu anların doyasıya tadını çıkar,bırak düşünme ,kavga etme geçmişle...anı geri getiremiyorsun zaten....

Çok kasıyorsun gibi geldi bana bırak akışına herşey olacağı yere varır.
Öncelikle sana şunu sormak istiyorum erkek arkadaşını sevdiğinden eminmisin..?
Yoksa şuan alışkanlıktan mı ibaret senin için...?
Eğer seviyor ve değer veriyorsan tepkilerin ana göre olsun uzun süreli değil
Çünkü ileride bu erkek arkadaşınıda sıkar ve sonucta sürekli mutsuz gözüken birinden ister istemez sıkılır..
Herşey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…