- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
çok fazla sorununu anladığımı soyeleyemiyecegim :)
ama saka ornegi vermissin,herkesin yapısı farklı tabii ama ben erkek arkadaşımla accayip sakalasirim,tabii o da aynı sekilde..yani saka sonuçta alincak kırılcak bir şey görmediğim için cilkini çıkardığımız çok olmuştur :) arkadaşlarımla da boyleyim belki de bu yüzden herturlu şakayı kaldirabiliyorum..en yakın arkadaşımla öyle sakalasiriz ki,dışardan gören bunlar birbirinden nefret ediyor der :)
erkek arkadasinın yanında hep tedirginsin sanırım,sorun bundan kaynaklanıyor..ama neden tedirginsin?
canim hayati akisina birak.aranizda halledemeyeceginiz bir sorun oldugunu düsünmüyorum.ne güzel söylemissin eskiden civil civil bir insandim diye, yine öyle olmaya calis.erkek arkadasinada surat asma.kücük hatalarina hemen parlama cünkü en kücük seyde dahi mutsuz olup onuda mutsuz edebiliyosun bence.karamsar düsünme.hep güler yüzlü olmaya calis.ne demisler tatli dil yilani deliginden cikarir.benim düsüncem tatli dille bir bayan bir erkege her istedigini yaptirabilir hemde erkek hic sikayet etmeden.erkek arkadasina surat asarsan sevdigi icin iki gün ceker sonra senden birak, gercegi kabul etmekolumunekankayizsmile zor olsada benim düsüncem böyle.
çok fazla sorununu anladığımı soyeleyemiyecegim :)
ama saka ornegi vermissin,herkesin yapısı farklı tabii ama ben erkek arkadaşımla accayip sakalasirim,tabii o da aynı sekilde..yani saka sonuçta alincak kırılcak bir şey görmediğim için cilkini çıkardığımız çok olmuştur :) arkadaşlarımla da boyleyim belki de bu yüzden herturlu şakayı kaldirabiliyorum..en yakın arkadaşımla öyle sakalasiriz ki,dışardan gören bunlar birbirinden nefret ediyor der :)
erkek arkadasinın yanında hep tedirginsin sanırım,sorun bundan kaynaklanıyor..ama neden tedirginsin?
canım sorun evet yanında tedirginim benim içn yaptıklarına rağmen bazı konularda anlayışlarımız farklı olduğundan ne o benden tamamı ile emin ne de ben ondan
ben tedirgin olunca ne cilve ne naz ne güleryüz hiçbir şey yapamıyorum ona
tam kırmızı ile vurguladığım yerdeyiz tam olarak
ya normaldede ancak çok sevdiğim insanların şakalarını kaldırırım ben, herkesinkini değil, ama sevgilim yapınca eleştiriyormuş beni gibi hissediyorum, biraz da bazen şakada ölçüyü kaçırıyor bundan hiç yapmasın modundayım
ama oda bende diken üstündeyiz
herseden emin olana kadar cok kötü bir sey olmadigimi müddetce herseyi oluruna birak kafana takmiyormus gibi yap hatta hic takma.kendini üzmeye degmez.yinede gülümse.bazen olurki o senin kizacagini düsündügü konularda umursamamazliktan gelirsen o hem rahat olur tedirgin olmaz cünkü oda seni kirmaktan tedirgin hep düsünceli,hemde senin kiymetini bilir bu kez kendini mecbur hissetmeden seni kirdigi düsüncesiyle kalbini almaktan degil icinden geldigi gibi.cünkü onun icinde hep korku varsa seni kirdigi düsüncesi o zaman o düsünce kalkar bu kezde seni sevdigi icin kirmak istemez.cocuk kendini mecbur hissediyor demekki yanin o yüzden tedirgin.
anlatabildimmmi kendimi acaba.anlatmak benim icin zor geliyo icimdekileri tam anlatamiyorum sanki.boshayallersmile
canım ben gayet iyi anladım
beni hoş tutmayı bir görev değil içinden geldiği için yapar diyorsun
sen rahat olursan yaptığı şeyleri içinden geldiği için yapar, seni kırcak birşey yapsa da bunu kendi içinden geldiği için gönlünü alır diyorsun
değil mi?
gercekten onunla mutlu olmuyor olabılır mısın? ıcıne sınmıyor olabılır mı ılıskın bu yuzden de kucuk detaylara takılıyor olabılır mısın?
hayırlısı dıyelım o zaman..
acaba her şakanın altında bir gercek payı vardır düşüncesi yüzünden mı alinganlik yapıyorsun?eğer bu yüzdende o zaman erkek arkadasım benden nefret ediyor :) ya da ben ondan :)) bu laf aslında çok saçma bir laftir :)) yok öyle bir şey yani :)))
bir de çok sevdiğim insanların şakalarını kaldirabiliyorum demissin..erkek arkadasın bu gruba girmiyor mu?((
olay budur zaten..gercekten sevdiğin ve icinin temiz olduğunu bildigin insanların herturlu şakasını kaldırır insan..
problem bu olabilir mı?
sahtecim , şimdi nickinden dolayı bole seslendim komik oldu biraz ama:)
geçmişte büyük sorunlar vardı onlardan yıprandığım için şu an o kadar büyük sorunumuz yok çok şükürki ama gene de ben geçmişte hem eski ilişkimden hemde bu ilişkimin başlarında üzüldüğüm için çok çabuk pes eden biri oldum
şakaları ailesinin yanında yapıyordu birkaç defa konuştum ama şu an basit bi şaka da yapsa bana batıyor artık
o evet içinden geldiği gibi ama ben öyle olmasını istemiyorum , bazen frene basmayı bilmeli gibi geliyor
Arkadaşlar 14 aylık bir ilişkim var
Sorunlar olan, en büyük sorunu hallettiğmiz ve zamanla gerek benim onu yıpratmamla gerekse onun beni yıpratması ıle devam eden ama mutluluğuda bazen hissedebildiğim bir ilişkim var
İki ay önce bizim bir yıldır istediğimiz şey gerçekleşti ama açtığım diğer konulardan bilenler bilir ufak sorunlar devam ediyor, ve ben yapı olarak biraz alınganım ve çok çabuk surat asıyorum
ben sevgilimden yüzde yüz emin olmadığım için önceki konularımda da yazmıştım annesi veya benim arkadaşlarımın yanında şaka ile olsa da uğraşıyor benle sevmiyorum bu huyunu diye
artık son zamanlarda herşeyde yüzümü astığımı söylüyor, halbuki o hariç herkesin yanında güleçim
O da dayanamıyor artık ," her dakika sen bişeye mi bozuldun, alındın diye düşünmekten diken üstündeyim "diyor, "benim yanımda yüzün asık ama başkaları ile öyle değilsin gülüyorsun eğleniyorsun, benle iken mutlu değilsin sanki " diyor
Bunu düzeltebilir miyim, başka insanlara karşı bu surat asma olayımı biraz olsun düzelttim ama erkek arkadaşıma yapamıyorum, şakalarını istemiyorum şakalar zamanla eşşek şakası olmasını önlemek için, ama bi yandan sürekli despot durmaktan bıktım ben çok cıvıl cıvıl bi insandım, sürekli bişiler takmaktan kahkaha atmayı unuttum:sinifsinif:
yardımlarınızı bekliyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?