Arkadaşlar yardımlarınız, önerileriniz?

canım öncelikle teşekkürler
herşey seninden gönlünce olması dileğiyle

canım mutlu olamamın sebebini o anlarda düşünüyorum acaba sevmiyor muyum diye beş dakika sonra tekrar içim kaynıyor

sorun onun doğru insan olup olmadığından tam emin olamamam sanırım

benden sıkılmasından korkuyorum zaten umarım öyle birşey olmaz

canım dediğin gibi bazı şeyleri affedemediğimden sanırım

evet konuşuyorumda en ufak şeye bozulduğumu söylüyor

bundna sonuç alamıyorum herşeyde uyardığım için artık bıkkınlık oluşacak yakında onda

doğru insan mı değil mi tam emin değilim demişsin...diğer yandan da benden sıkılmasından korkuyorum demişsin canım..aslında şöyle bi bakınca sen kendi içinde çok çelişiyorsun tatlım bu konuda..bi yanın bence çok seviyor onu,dierğ yanın da acaba geçmişte yaşadıklarım tekrar karşıma çıkarmı yada beni ilişkimizin başındaki giib tekrar üzer mi diye dürekli düşünüyorsun sanırım sen..geçmişle uğraşmakta seni böyle yapıyor...belki o kadar aşırı bile değildir davranışları..ama sen tüm bu duygu yoğunluğundan dolayı belki onun davranışlarını da kendince yanlış yorumluyor olabilirsin canım..

canım ben de senin gibi böyle çok alıngandım, en ufak şeye bile surat asar, kafamı sevgilime ters çevirir bir de aynen şöyle :dilcikar: şutarafagitti yapardım. Sevgilim de garibim yüzümü güldürmek için 40 takla atardı. kaydirigubbakcemile3 Sonra annem bana bi gün kızdı :mymeka: ''yazık çocuğa ,o öyle yapsa iyi mi kızarsan kız, bağır,çağır ama küsme, surat yapma.Suratını bir çeker iki çeker, ters anına gelir o da kızar, bu sefer daha çok üzülürsün.'' dedi.Gerçekten de öyle a.s ben sonra sevgilime ''sen nasıl dayanıyosun benim surat asmama :uhm:''dedim.Meğer o sırada Allah'tan sabır diliyomuş kaydirigubbakcemile3 Ben artık alınganlıklarımı azalttım.Mesela tam kafama takıcakken ''amaaan boşver, yok yere üzüntü yaratmanın anlamı yok, hem yanlış bişey dese de biliyorum ki istemeyerek demiştir'' diyorum.Sen de böyle düşün,onunla da konuş alınganlıklarımı bırakmaya çalışıcam de; ama onun da yardımı lazım bence o da biraz çaba göstersin.Kaldıramadığın şakaları yapmayıversin bi zahmet.Tek sorununuz bu olsun canım birbirinizi sevdikten sonra konuşarak her şeyi çözersiniz.opuyorumnanaktan

canım evet aynen dediklerine katılıyorum
çelişmediğim zamanlarda mutluyum onla
sorgulamaya başladığım zaman tamam artık surat asmalar kavgalar başlıyor
bazen abarttıklarım olabiliyor canım
konuyu hem sizlerden fikir almak objektif olarak yorumlansın diye açtım zaten umarım herşey yoluna girer hiç bişiyi düşünmek zorunda kalmam

tatlım benim sağolasın
canımcım artık o senın sevgılın gıbı 40 takla atmıyor yapısı öyle değil

yani ona diyemiyorum ki çocuk ben senin iyiniyetinden emin değilim ondan her dediğin batıyor diye denmez çünkü

bakalım canım bende bu telkinlere başlayacağım artık yoksa ötekü türlü olmayacak

okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bence asıl temelde yatan sebebi bulup çıkarmalı vede onu çözmelisin.. yani ona olan duyguların kesin mi, ne kadar güçlü, ve kendinden gerçekten emin misin...

aksi halde şimid şakalar olan konu geçmişte başka olmuştur, bugun budur, gelecekte yerini başka bişeye bırakır.. dolayısıyla sen bu şaka konusunu unut ve asıl sorumuza yoğunlaş derim.. çünkü kendinden 100de yüz emin olsan sen de çaba harcarsın vede bu sorunu kolayca altedersiniz. ama insanın kafasında başka düşünceler yada huzursuzluklar olduğunda, hiçbir şekilde emek vermek gelmiyor içinden, bişey yapmak istemiyorsun, alttan almakmış, takılmamakmış çok uzak ve zor geliyor.. belkide değer mi değmez mi içinde bu şüphe oluyor insanın, değmeyecekse neden kendimden ödün vereyim diyorsun...

gerçekten mutlu musun, veya olabilir misin bi değerlendir.. hani şu artı eksi olayı vardır ya, onun gibi ortaya koy bakalım herşeyi, kendine dürüst olarak değerlendir öncelikle... bence bissürü şeyi keşfedeceksin.. hatta belkide abarttığını düşünecek ve kendine kızacaksın:))

canım vurguladığım yerde çok doğru birşey söylüyorsun,
ben mesela senın konunda senın onla düşünmeden yaptığınız anlık eğlenceler felan çok hoşuma gidiyor, bende sadece güne anlam kazandırmak ıstiyorum bu şekilde
ama hem benim hem onun yüzünden bazen gün ağlamaklı bitiyor
benneyaptımki
ama gerçekten çok seven bir insan sevdiğini üzmez onu aksine mutlu etmeye çalışır bunda herkes çok haklı
bendeki sorunu çözemedim belkide ileride üzeceğini düşündüğümdendir

arkadaşlar önerilerinizi uygulayabilmek için bir iki gün araya koydum az biraz özleyelim öyle bir başlangıç yapalım diye
bakalım umarım başarılı olurum

ara vermek bazen işe yarar canım bu arad nişanlısın sanırım yada yanlış anadım
erkkelerin bazı tabuları var ve bunları yıkmak çok zor
aslında aşk denilen şey insanların birbirlerine fedakarlık etmesi ve onar için değişmesi
bence sen biraz zorla kendini surat yapma herşeye eminimki rahat oman ilişkini de rahatlatıcaktır
biz kadınlar olarak karşımızdakini hep mükemmel yapmaya çalışıyoruz bazı davranışlarını takdir etmiyo olabilirsin ama çok büyük hatalar yapmadıkça görmezden gelmeye çalış opuyorumnanaktan

canım nişanlı değilim sadece sevgiliyiz şu an bende öyle olmasını istiyorum aşk dolu cıvıl cıvıl bir ilişkimiz olsun istiyorum

biraz zorlayacağım kendimi bu kadar insan zaman ayırıp yorum yazdı sırf onlar için bile denemeye değer

hayır canımm...bizler için değil,kendin için dene bunu..sizin için..aşk dolu cıvıl cıvıl,o istediğin tatta bir aşkı yaşabilirsinn...inan zahmetsiz hiç bişiy olmuyor,belli sen de çok üzülmüşsün zamanına ama artık geride bırakmanın vakti gelmiş...yerimseniben
inşallah en kısa sürede senden çok güzel haberler bekliyorum ben,şuan gördüğümüzden daha güzel parlayan bir pırlanta görücez ben eminimopuyorumnanaktan:asigim:

canım eskı sahte şimcik kalsedoncum:)
evet kendım ıcın dogru söylüyorsun
evet bakalım biraz çaba harcayacağım sonuç ne olacak:)
inşallah dediğin gibi güzel haberler veririma.s.

tahammül etmek ve sabır ilişkide çok önemli kim ne derse desin iki tarafta alttan almasını bilecek bencee kaydirigubbakcemile5

pırlantacım boshayallersmile ben seni pek severim nedensiz biliyor musun :)

dün yazacaktım kısmet olmadı ama hep aklımdaydın canım. bu dediğin ne biliyor musun(yani bence), sevdiğinin seni gerçekten çok beğenmesini ve eleştirmeden sevmesini isteyişin.
normalde deli dolu, şakalaşabilen, rahat, neşeli biriyken onun söyledikleri batıyor; çünkü o oyundaki, o espirideki, o şakadaki gerçeklik payı bile rahatsız ediyor seni. insan sevdiği kişiye daha çok kızıyor daha çok alınıp daha çok surat asıyor sanki. onun yaptıkları sana dev bir büyüteçten görünüyor gibi oluyor böylelikle.
eğer benim düşündüğüm gibiyse onu gerçekten seviyor, onunla olmak için kendinden feragat ediyorsun. çok önemsiyorsun onu. karşılığında eleştirilince(şakayla karışık, ya da tamamen şakadan) saçmasapan bişeyden, moralin bozuluyor yani bu mu, bunu mu gördü diye...

bunları nerden biliyorum acaba :sinifsinif: senin gibi başkalarıyla deli dolu, neşeli, daha pervasız; sevdiğinin bir sözü bir şakası bir eleştirisiyle suratı asım asım asılan somurtkan biri daha var burada eyvahedigeldismile ben çok sabırsızım çok aceleci bir yapım var işlenirken bir şeyler yaparken de bu tezliğim şangır şungur seslere kırık tabak çanaklara yol açıyor tabi kaydirigubbakcemile3 sevdiceğimse dalga geçerdi benle, sakar sevgilim benim diye. bunu söylerken pek eğlenirdi ama benim eğlendiğim söylenemez. kaç defa söyledim buna kızdığımı alındığımı, sonra anladı ama anlam veremedi. insan sevdiğini över yüceltir sen yeriyorsun lmaz: dedim. şaşırdı, öyle hoşuma gidiyor ki seninle böyle şakalaşmak, ne yermesi ben seninle eğleniyorum. ayrıca gerçekten çok tatlı görünüyorsun böyle şeyler olduğunda dedi...
yani özet olarak... onlar hiçbir şeyi bizim kadar ciddiye almıyorlar. sevgisinden, sevginden eminsen diğerlerini tolore etmeye gayret et ve şunu unutma, her şakanın altında bir gerçek yoktur sevgili pırlanta ve çikolata şelalesi naniknanik

canım benim çok teşekkür ederimmm:1hug:
gündüz işyerinde okudum yorumunu misafirden bakıp o yüzden evde yazabiliyorum çok moral verdi yorumun bana
evet canım dediklerin aynen doğru bakalım önerileri uygulamaya başladım , hiçbir şeye surat asmıyorum gülüyorum eğlenme modundayım umarım bunu zamana yayıp kalıcı hale getirebilirim
Ve yukarıda vurguladığım yerde öyle bir doğru dile getirmişsin ki evet aynen öyle düşünüyorum

evet gerçekten artık ilişkimi cıvıl cıvıl yaşamak istiyorum güzel olsun herşey istiyorum, bir yıldır aramızdaki engellerden ikimizde sıkıntı yaşadık, artık buna değdi dememizi istiyorum

bu seferde çok yüz vermem umarım
şimdilik surat asmamaya çalışıyorum çok herşeye vıdı vıdılanmamaya çalışıyorum

canım yazdıkların için teşekkür ederim
evet bana karşı son zamanlarda sevgisi azaldı gibi geliyordu bana;çünkü sürekli sorunlar vardı sürekli ağlama ,surat asma bunlar oluyordu.
yani eğer gülüp eğlenirsem mutlu olursam o da daha pozitif oluyor yanımda, bakalım zamanla üstesinden gelmeye çalışacağım

alındığın şakalardan birini söyler misin? belki de gerçekten kırıcı biridir ve sen kendini alınganlıkla suçlamaya başlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…