Merhaba ben işim nedeneniyle ailemden uzaklaşmak zorundayım memleketimizden 5 saat uzaklıkta bir yerde iş buldum ama orda apabilir myim naparım diye düşünmektenkafayı yemek uzereyim ve ailemden ayrılmak cok fazla zor olacak benim için o kadar kötü bir durumdayım ki napcagımı bilmez haldeyim
Merhaba ben işim nedeneniyle ailemden uzaklaşmak zorundayım memleketimizden 5 saat uzaklıkta bir yerde iş buldum ama orda apabilir myim naparım diye düşünmektenkafayı yemek uzereyim ve ailemden ayrılmak cok fazla zor olacak benim için o kadar kötü bir durumdayım ki napcagımı bilmez haldeyim
5 saat uzaklik ne ki, cumadan gelir aileni gorursun pazar donersin. Bazen cesur olmak, yeni bir yola girmek gerekir. Kaldi ki en kotu 10 ay... Benilsam giderdim tabii gidecegin sehir, isinin verdigi tatmin de iyise..
Cesaretli ol, aile sevgisi ile her şeyi göğüsleyebilirsin. Ben 17 yaşımdan beri ailemden ayrıyım,yaşım 30. İnan bana başardıkça güçleneceksin. Kolay gelsin !