Arkadaşlar yaşadığım olayda sadece haklı olup olmadığımı sizden de duymak istiyorum?

Haklı haksız olayında değilimde garibime giden ilişkiniz. Ben mi sadece böyle düşünüyorum bilmiyorum da aramayı geç mesajda mı atılmaz bi ilişkide? Günlerce aramadı sormadı yazından sonrasını çok zaten okumadım. İlişki olarak görmedim çünkü bunu. Bi insan sevdiğinden haber almadan nasıl durabilir ki. Ben günlerceyi geç bi kaç saat habersiz kalsam kafayı yerdim. Çok coolmuş ilişkiniz.
ben arayıp soruyordum öyle her dakika değil en azından günde bi kez iyi olduğunu bilmek yetiyordu.baktım ki hep ben o arıyorum onun aramasını bekledim ama boşa beklemişim.Adam beni sallmamış eksikliğimi hissetmememiş.koydu mu koydu tabi, böylece bitti. cool değildi kendisi, sevmediği kadınla birlikteydi..
 
kesinlikle , kimse büyük dertlerle başa çıkmak zorunda kalmasın inşallah. ben sadece buraya ilişki tavsiyeleri yazılıyor diye ben de tavsiye almak istedim. yoksa böyle bir derdin büyük olduğunu asla düşünmüyorum.gelip geçici. Allah büyük dertler vermesin hiçbirimize.
Amin ins
 
Sonuna kadar haklısınız. 1 hafta konusulmayan iliski mi olur orada ayrilmissiniz bitmis zaten. Numaranizi degistirin
 
direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.
Her haliyle belli etmiş bunu. Sadece ağzından çıkmamasına mı takıldınız? Bu kadar arayarak sizin yaptığınız da doğru değil. Her şey ortada, yol vermeliydiniz.
 
pinartn, post: 56118915, member: 664006"]Her haliyle belli etmiş bunu. Sadece ağzından çıkmamasına mı takıldınız? Bu kadar arayarak sizin yaptığınız da doğru değil. Her şey ortada, yol vermeliydiniz.[/QUOTE]haklısınız,çok sevdiğimden böyle oldu.
 
Haklısın bence ilişkide hep fedakarlık yapan olmak bir süre sonra bunlaeı yaşattırıyor insana haklısın boşver
 
Aramiyor sormuyor bir de arkadaşlık sitesine giriyor açıklama yapacağı yerde beyimiz artisleniyor oldu canım başka ??. Vur tekmeyi gitsin pardon da!
 
İlla sözlü olarak seni istemiyorum demesine gerek var mı. Davranışları yeter belli etmeye. Ayrıca sizi de aramıyorsa o dakikalar nasıl bitiyor bunu da sormak lazım
 
kapı açık arkanı dön ve çık istenmıyorsun artık demenın vaktı gelmış.resti çek ya amannn
 
direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.

Pisman olmak istemiyorsun cunku. Aynisi basima gelmisti. Son bir ulasma cabasi gosterip kesip atmistim sonra. Bazi erkekler ayrilmak istiyorum diyemez yuze gelemez. Yaptiklarindan zaten anlarsiniz. Hicbir pismanlik duymayin ve sizi gercekten isteyen birini bekleyin
 
sevgilimi genelde ben arar mesaj atarım, inanın bu durumdan şikayetçi olduğumuyansıtmazdım. ama rahatsız oldum. günde bir kez arıyodum o akşam , isteksizce konuştuğunu fark ettim. sonra dedim bırak o arasın artık. bir kaç gün aramadı sonra aradı beş dakika konuştuk uyayacam ben de şimdi dedi kapadık. ben aramamaya devam ettim zateen dakikam bitti faturamı ödeyemediğimden. ne aradı ne sordu. bir hafta geçti. sonra faturamı ödedim ben de artık açık açık konuşayım dedim bu durumu. ayrıca bir arkadaşlık sitesine girmiş sahur vakitleri. bunu da görünce sinirlerim tepeme çıktı. mesaj attım artık aramamanın nedenini öğrenmek istiyorum diye. arkadaşından aradı, niye aramadın diyorumm sen niye aramadın diyo. dakika yoktu diyorum bende de yoktu diyo. faceden yazsaydın dedim kaldırdım dedi. teli bozukmuş da kaldırmış da. o arkadaşlık sitesini kaldırmıyorsun orda takılıyosun ama dedim. evet girdim öylsine dedi. tabi sinirlendi de. allah allaah diye sabır çekiyo beyimiz. neyse kapadık akşam konuşuruz diye dışardaydı çünkü. aradım tel direk meşgule atıyo. saat gece bir oldu yine aynı ciidden delirdim arkadaşlar. artık bitsin seni istemiyom dese bitiricem en azından duymuş olup kabullenecem. mesaj attım açık açık konuşalım artık diye. neyse ulaşabildim ben sonunda beyimize. derdin ne anlat dedi , ben de umursamıyosun dedim. aramamak umursamamak mı oluyo dedi. kaç gün geçti haberi yok beyefendinin en azından öldünmü kaldın mı arkadaşından mesaj at, yurtta kalıyo sonuçta. o arkadaşlık sitesine neden girme gereği duyuyosun dedim. sonra bu anlatıyodu ben hızımı alamadım söyleniyodum. amacım orda onun sözünü kesmek değildi sadece sinirliydim. sus da anlatalım dedi sesini yükseltti bir de arkadaşları da yanında. ben de kibar ol biraz dedim. bunu diyince daha da sinirlendi. anlatmıyorum lan dedi. girdim oldumu dedi. ben de gir beni de arama daha dedim kapadımtelefonu. eğer telefonu yüzüne kapamasaydım hüngür hüngür ağlayacaktım , ağlayıpda totosunu kalksın istemedim. km haklı?eğer ben haklıysam içim rahat rahat yoluma bakacağım arkadaşlar.ayrıca belirtmek isterim beni asla aramaz daha arar diye beklemiyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
sevgilin seni istemiyor bariz belli.
 
X