arkadaşlar nişanlımla uzun süreli bir ilişkim var o askere gitmeden önce sözlendik şimdide nişan yapılacak bu telaş ve sıkıntılardan dolayı tartışmalarımız olmaya başladı sanki askerden geldikten sonra hareketleri değişmeye başladı evimize daha az gelmeye başladı geldği zamanlarda da eski coşku neşesi yok gibi bana düğün nişan işlerinden dolayı stresli olduğunu o yüzden böyle davrandığını söyledi ama kafamda soru işaretleri var hafta sonu nişan olcak herşey hazır gibi ama ben ne yapcağımı bilmiorum bana yardım edin erkekler askerden gelince belli dönem değişim yaşarlar mı yoksa altında başka bişey mi var kafam çok karışık yardım!!!!
bu ihtimal aklıma geldi o yüzden korkuyorum evlenincede aynı şeyleri yapıp aramızı bozar diye korkuyorum bi yandanda günahını almayım diyorum kafam karışık ya anlayın işte....diger konularini hatirliyorum sanki...kaynananin doldurmus olma ihtimali ya da yasanan sorunlarin arasinda kalma gibi bir durum yoksa sadece olagan strestir. degilse hayatinin iki kadini arasinda kalmak erkeklerin basedemedigi bircok konudan biridir. ama bu dediklerim olsa sen de yazardin herhalde. muhtemelen yumurta kapiya dayandi, sorumluluklar artti sendromuna girmistir.... sabir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?