arkadaşlar yol gösterin!!!

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar nişanlımla uzun süreli bir ilişkim var o askere gitmeden önce sözlendik şimdide nişan yapılacak bu telaş ve sıkıntılardan dolayı tartışmalarımız olmaya başladı sanki askerden geldikten sonra hareketleri değişmeye başladı evimize daha az gelmeye başladı geldği zamanlarda da eski coşku neşesi yok gibi bana düğün nişan işlerinden dolayı stresli olduğunu o yüzden böyle davrandığını söyledi ama kafamda soru işaretleri var hafta sonu nişan olcak herşey hazır gibi ama ben ne yapcağımı bilmiorum bana yardım edin erkekler askerden gelince belli dönem değişim yaşarlar mı yoksa altında başka bişey mi var kafam çok karışık yardım!!!!

anlayışlı olmanı tavsiye ederim bende yenilerde nişanlandım 1 aylık nişanlıyım daha. eskisinden daha fazla sorumluluk omuzlarında haliyle stres ve heyecan geriyordur. mutluluklar canım hayırlı olsun..

bence sana belli etmek istemediği başka bi sıkıntısı olabilir
ama bu sitede okuyorum hep askerde ve askerden sonra erkekler değişiomuş

askerden sonra bir işi fln yoksa bunu sıkıntı yapabiliyor erkekler bide nerede askerlik yaptıgına baglı zor kosullarda sartlarda yapınca daha ck etkileniyorlarmıs nerede yapmıstıki

canım sen de streslisin o da,hem bak yeni gelmiş askerden o psikolojiyi atamamıştır üstünden henüz,bence takma kafana üstüne de gitme seni sevmese istemese nişana kadar gider miydi?
tadını çıkar bu günlerinin canım benim en yakın arkadaşımın da bu hafta düğünü var onlar da çok stresliler arada tartışmaları oluyo haliyle normal bunlar bence canım üzme kendini...

Erkeklerin genelinde var bu tür sorunlar...Evlilikti,işsizlikti,düğün arifesi maddi yönden sıkıntılardı vs.

O da bu süreçten geçiyor.Kafası dağınıktır.

Biraz zaman ver bakalım,zamanla da düzelmezse çeker karşına konuşursun.

canım kötü düşünme bence belki sende buluttan nem kapıyorsundur yani çocuk normal davranıyordur ama sana a normal geliyordur büyütme derim erkekler sorumluluktan korkarlar..hayırlı olsun çooooooooooooooook mutlu olursun inşallah

canım nişan stresi yapıyor olabilir yada kafası başka bir şeye takık olabilir.biz her zaman çok iyidik nişana bir hafta kala çok kötü oldu aramız,görünürde bir şey yoktu ama o biraz değişmişti hatta ona demiştim sonradan hiç umduğum gibi nişan haftası yaşayamadım.ben önceden yattığım her gece bana sonradan mesaj atan çocuk atmamıştı o gün,bende acaba istemiyor mu soruları oluşmuştu,meğersem benden daha çok heyecan ve telaş yapmış,nişanda herkesin içinde gözlerimin içine bakarak aşk şarkısı söylemişti,sonra eskisinden daha da düşkün olmuştu bana bende anladım kı nişan stresindenmiş

diger konularini hatirliyorum sanki...kaynananin doldurmus olma ihtimali ya da yasanan sorunlarin arasinda kalma gibi bir durum yoksa sadece olagan strestir. degilse hayatinin iki kadini arasinda kalmak erkeklerin basedemedigi bircok konudan biridir. ama bu dediklerim olsa sen de yazardin herhalde. muhtemelen yumurta kapiya dayandi, sorumluluklar artti sendromuna girmistir.... sabir....

arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok tşk ederim inanın çok ihtiyacım vardı dertleşmeye bazen en yakınımızdaki insanlara bazı şeyleri anlatmak çok zor oluo burda dertleşmek beni rahatlatıo tşk....

bu ihtimal aklıma geldi o yüzden korkuyorum evlenincede aynı şeyleri yapıp aramızı bozar diye korkuyorum bi yandanda günahını almayım diyorum kafam karışık ya anlayın işte....

ailesi tarafından baskı vardır ona sıkılıyordur başka konualr vardır. inan bana bu sna olan tavrı değil. ben eşimle evlendiğimde 4 senedir tanıyordum ve hakikaten o değildi sanki akrşımdaki sana ne oluyor neden böyle davranıyorsun diyordum tmm uzatma deyip kapatıyordu. evlendikten sonra yavaş yavaş hepsini anlatmıştı bana. 4 sene oldu halada bilmediğim şeyler varmış arada bişey olduğunda anlatır. boşver siz mutlu olmaya bakın kimseyi kafanıza takmayın.

sevalcım rahat ol canım
aynı senın yasadıklarını ve dusunduklerını dusundum
nısanlandıgımızın sabahı askere gıtmıstı sevdıgım
askerden geldı
o da ne
bana mı tuhaf gelıyor yoksa o mu tuhaftı ama bır garıplık vardı
ben kesınlıkle erkeklerın askerden sonra bocaladıklarını dusunuyorum
en azından bızımkısı ole oldu
sankı soğuk gıbı mesafelı gıbı
ama bırsey sordugumda olurmu oyle sey dıyordu ben normalım dıyordu
bir süre devam ettı boyle de sukur sonra eskıye donebıldı
sabret canım
sana olan bı sogukluk degıldır bu

Canım tabiki yaşıyorlar kimi zor atlatıyo kimi hemen.
Mesela nişanlınınnerde askerlik yaptığı dahi önemli.
Beniö eşim Şırnaktaydı.Geldi saf gibiydi, konuşamıyodu saf saf suratımıza bakıyodu.
Tepkileri çok azdı.Bana sadece bakıyodu.Konuşamıyoduk diyeyim.
bu zoru 3 aydan fazla sürede atlattık. 5 ay sonra evlendik.
Ama meğerse adam hala o psikolojiyi atamamış.
Şimdi askerden geldiği 2. yılı bitecek.
Sana diyeyimki 5-6 aydır eski haline döndü.Bizde bu süreç zorlıuydu.Umarım sizinki bu kadar sürmez.
Ama sabret üzerine varma.
Ben çok üstüne gittim eşimin.Dahada zorladım herşeyi.
Yardımcı olmaya çalışırsan kolay atlatabilirsiniz.

Askerden geldiğinde erkekler bocalıyor bi zaman canım. . Birde üstüne evliik hazırlıkları gelince afallamıştır herhalde. . .Sıkma sen tatlı canını . .Aranızdaki sevgi saygıda bi problem yoksa gerisi düzelir

canım ne kadar süre önce geldi askerden
benim eşimde geldikten 1-2 ay sonra kendine geldi
ilgisizliğinden,az konuşmasından şikayet ediyordum sürekli
nişan streside vardır mutlaka

Askerden yeni geldiyse sakın üzerine gitme. Kafayı yemiş gibi oluyolar gelince aman diyim. Bir süre sonra düzeliyorlar. Sen hep yanında olduğunu hissettir ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…