Doğuma Hazırlık arkadaşlar yorumcu sitesine üye olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba banada bakarmısın..
SAT:24 temmuz 2009
DOĞUM TARİHİM:02.04.1984 SAT SBAH 07.00 SANIRIM
hamile kaldığım tarih 6 ağustos saat 17:00 çivarıı

erkek çıktı canım :) gerçi sana bakmıştım ama burdanda yazayımkaydirigubbakcemile3 Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile3

kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım bende bi hamile olduğumu öğreneyim sana baktırmak isterim. İlk defa duyuyorum bunu ama olsun:))

Canım bende bi hamile olduğumu öğreneyim sana baktırmak isterim. İlk defa duyuyorum bunu ama olsun:))

site kendince cinsiyet belirleme takvimi yapmış canım kaydirigubbakcemile3işte maksat merak maksat oyalanma :lepi: benim umutlarım bir dahaki aya kaldı artık:gitme::gitme:

ıSıSS
CANIM MERHABA BANA GEÇEN AY ERKEK BEBEK ıÇıN GÜNLERı VERMıŞTıN
AMA MALESEF BU AYDA TUTMADIIIIIIIsenağlama
BANA BU AY ıÇıN DE ERKEK BEBEK ıÇıN GÜNLERı VERıRSEN ÇOK SEVıNıRıM
ŞıMDıDEN TEŞEKKÜRLER CANIM
SON SATIM AZ LEKELENMEYLE GELDı AKŞAM BUNU ıLK GÜN OLARAK SAYARSAM 27 EYLÜLLLL
DOĞUM TARıHıM 05-05-1979

Bizede bakarmısınız?
Doğum tarihim:15-02-1983 akşam 17:00
sat:7 haziran 2009
Hamile kalma tahmini : 18-23 haziran

merhaba zahmet olmazsa bana da bakabilirmisin?
SAT= 02 temmuz 2009
dogumtarihim= 28.07.1978
dogdugum saati tam bilmiyorum.sabaha karsiymis:)
simdiden tesekkürler.

selam benim icinde yorumcudan kiz bebek icin bakabilirsen sevinirim simdiden tesekkür ederim kasim aralik2009 ve ocak 2010 aylari icin dogum tarihim ve saati 27.kasim.1977 ,11:50 cinsiyet belirleme takviminide cok isterdim ama simdilik sat mi bilmiyorum cünkü 22 eylülde 13+3 haftalik bebegimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum.simdilik daha adet görmedim bu ay olur herhalde.sagolasin.

Merhaba benim icinde bakarsan sevinirim.
dogum tarihim:17.09.1984 saat 00.30
sat:22.09.09
ekimin 3,4,5,6 tarihlerinde yumurtlama günlerim :1rolleyes:

merhaba benim bir kızım var.inşallah bir oğlum olsun istiyorum.doğum tarihim 09-03-1980 doğum saatim 13.30 SAT,16 eylül

kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım banada bakarmısın a.s.01.04.1985 sat tarihim 18.04.2009 hamile kaldığımgün02.05.2009 doğum saatimi bende bilmiyom yardımın için teşekkürler.

Bizede bakarmısınız?
Doğum tarihim:15-02-1983 akşam 17:00
sat:7 haziran 2009
Hamile kalma tahmini : 18-23 haziran
Teşekkürler

kızlar ya eskiden bende üyeydim.ona görede hamile kalmak istedim.erkek günlerini ayarladım ama kızım olacak.söyleyeyim dedim

yorumcu pek tutmuyor.
çok güvenmeyin derim.
ilkinde bana kız dedi oğlum var.
gene hamileyim erkek çıktı bakalım belli değil henüz.
bende buradaki ark baktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…