Doğuma Hazırlık arkadaşlar yorumcu sitesine üye olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada bakarmısın 16.12.1983 saat 17:00
sat 6 ekim
lütfennnn
tamam tesadüf de olsa inanmasan da bak lütfennn:gitme:

adet döngün 28 günde bir ise
aralık ayı için 12-13-14-15 aralık saat 17.05 e kadar kız
15 aralık 17.05 ten 16 aralık 23.59 a kadar erkek gösteriyo...
ocak ayı için 9 ocak 21.50 ye kadar kız
9 ocak 21.50 den 13 ocak 23.59 a kadar erkek görünüyo canım...
ben de inanmıyorum bu siteye onu da blirtiyim..
umarım işine yarar..:)

canım banada bakarmısın dogunm tarıhım 10.10.1980 sat 14 aralık adet döngum 26 gunde bır gunlerı yazarsan cok sevınırım erkek bebege bakacamda cok tesekkur ederım canım

canım banada bakarmısın dogunm tarıhım 10.10.1980 sat 14 aralık adet döngum 26 gunde bır gunlerı yazarsan cok sevınırım erkek bebege bakacamda cok tesekkur ederım canım

doğum saatini yazmamışsın,ben 14.00 dedim...
23 aralık 00.00 dan 25 aralık 00.00 a kadar erkek
25 aralık 00.00 dan 27 aralık 23.59 a kadar kız
18-21 ocak arası kız
21 ocak 14.05 ten 22 ocak 00.00 a kadar erkek sonra aynı gün 14.05 e kadar kız görünüyo cnm.

sesomu doğum saatimi bilmiyorum canım...
doğum tarihim 26.10.1979
sat 17 ekim
hamile kaldığım gün 26-28-29 ekim tam olarak bilmiyorum.
adet siklüsü:23-24 gün
canım benimkinede bakabilirmisin. her ikisine göre bakarsan sevinirim...

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım tamda yumurtlama gunlerımı kız gostermıs ay napacagımı sasırdım valla bu takvımemı uysam yoksa yumurtlamadan sonramı yapsam

tesekkur ederım canım tamda yumurtlama gunlerımı kız gostermıs ay napacagımı sasırdım valla bu takvımemı uysam yoksa yumurtlamadan sonramı yapsam

ben bu takvime hiç inanmıyorum canım..zaten burda da tutmayanları okudum...bi heves üye oldum ben de yorumcuya ama artık hiç bakmıyorum kendm için..bitmesine de bikaç gün kaldı zaten...
bence yumurtlama gününe göre olan yöntem daha güvenilir.ama onda da tutan var tutmayan var..ben de naapcağımı şaşırdım valla....
önce birbirimiz için dua edelim de...
sonrasında aklımıza yatan ne varsa deniyelim....
ben de KIZ istiyorum...

a.s.
kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm isis sana bu 3. mesajim lütfen banada bak ben 10.temmuz 1979 saat00-9:00 da dogdum son sat 01.nisan 2009 da 26 gün arayla oluyorum.:gitme::gitme: iliskimse 10.11.12.nisan simdi tam 37 haftalik hamileyim tam cinsiyetini bir türlü ögrenemedik gerci az kaldi ama benimki merak iste bakarsan sevinirrim

10 nisan 00.00 a kadar erkek
11-14 nisan kız görünüyo cnm...
sağlıkla kucağına al inşallah
darısı başımıza

kız için canım sık sık ilişki benım ıkı kızım var sık ilişki ve yumurtlamadan bı kac gun oncesıne sık ilişki tamamdır

yumurtlamadan önce sık ilşki dimi canım?yumurtlama günü ve sonrası olmasın diyosun dimi?
geçen ay öyle denedim olmadı,acaba spermler dayanamıyo,ölüyo mu diyorum öyle,ondan mı olmadı oksa olacağı mı yoktu...:gitme:
benim adetlerim 25 günde bir...adet de 6 gün sürüyo,adet bitiminden yumurtlama gününe kadar 4-5 gün kalıyo geriye yani... çok deneme olmadığı için hamile kalma şansı da az oluyo heralde?...akannehir

canım o gunler her gun yapmaya calış garantı olsun dıye canım sesomu sana soyluyorumm

yumurtlamadan önce her gün yapıyım sonra yine devammı ediyim?...
yaa kız mı erkek mi başlığında da biri doktoruyla konuşmuş,yok öyle bşy diyomuş yaa...x ler uzun yaşar,y ler hızlı ama kısa yaşar diye bşy yokmuş...ovülasyon gününde yada sağ taraftan hamile kalıp kızı da olan ar oğlu da olan var diyomuş....

okumuşsunuzdur belki aa yine de kopyalıyorum:
".....doktorumla konuştum bununla ilgili hiçbiri bilimsel değil... ovulasyon günü olupta kız olan çok olduğu gibi öncesi olupta erkek olan çok... doktorumun dediğine göre Y spermi hızlı ama az yaşarmış diye bişey yok X de uzun yaşaması efsaneymiş . sadece yumurtaya önce ulaşan hangisiyse cinsiyet o olur dedi. bu yöntemi sadece shetless diye biri ortaya atmış ama gerçekliliği ispatlanamamış. birçok kişide doktora bunu soruyormuş oda ısrarla hayır diyormuş. zaten % 50 şans var istediği olanlar tamam tuttu diyor olmayanlar ise susuyor. sadece bana Y sperminin 24 saat yaşadığına dair bilimsel makale bul inanayım dedi. ama shetless metodunun uygulama mantığını getirme dedi. bende sana Whelan metodu derim. babychore metodu derim derim o zaman hangisi doğru birde beslenme ile cinsiyet v.s birsürür şey ortaya atılmıştır. bunların hepsi hokkabazlıktır. ve böyle şeylere inanmayın. sadece kromozom ayrışma işlemi gerçekmiş. oda etik değilmiş. hastalar hariç. aslında doktorumun hastasıda fazla yoktu uzun uzun sohbet ettik. ovulasyonla cinsiyet belli olsa birçok özel hastanede cinsiyet seçimi garantisi verilir sektör haline getirirler... ovulasyona bakarlar şimdi ovulasyon zamanın oğlun olacak der parayıda kaparlardı. ama birçok kadın doğum uzmanı bu saçmalıkları duyarız üzerinde durmayız... kısaca gebe kalmayı düşünen kişiler beslenmesine dikkat etsin stressten uzak dursun ve sağlıklı çocuk için tedbirler alsınlar bunları okuyacağınıza çocuk gelişimi kitapları okuyun dedi. kısacası yazamayacağım kadar uzun konuştuk ben ikna oldum. artık hiçbirşeye inanmıyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin. sağlıklı sıhhatli olsun....."
işte böyle.......
doktora giden arkadaşlar,siz de sorarmısınız doktaorunuza acaba ne diyecek?....

sesomu banada bak canım yaa
doğum tarihim 25 .7.1978
doğum saatim saat 11 gündüz
regl günüm 11 aralık
regl 26 günde olmuşum bu ay
bebek düşündüğüm ay aralık
erkek bebiş için bak canım

sesomu banada bak canım yaa
doğum tarihim 25 .7.1978
doğum saatim saat 11 gündüz
regl günüm 11 aralık
regl 26 günde olmuşum bu ay
bebek düşündüğüm ay aralık
erkek bebiş için bak canım

20 aralık tüm gün 21 aralık saat 12.00 a kadar erkek
21-24 aralık kız çıkıyo cnm....
18 ocak 11.05 ten 19 ocak 23.59 a kadar da erkek....
ama inanma bence cnm...

sesomu eğer vaktin olursa bana da bakarmısın sat21 ekim ve benim doğum tarihim 27 agustos 1982 sabaha dogru 04 15 adetlerim düzensiz pcos hastası oldugum için böyle şuan 2.5 aylık hamileyim hamile kaldığım günler 3-4-5 kasım bu günlerde hamile kaldım

1-2-3 kasım tüm gün erkek
4 kasım 16.05 e kadar erkek
4 kasım 16.05 ten sonra kız
5 kasım tüm gün kız çıkıyo canım...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...
Bana da sağlıklı bi kız nasib etsin inşallahhhhhh........:)) AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…