kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar başka bakmamı isteyen varsa bakabilirim üye oldum bir işe yarasın sırf bu bebek cinsiyeti için üye oldum bende tabi hamile kalmayı becerebilirsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bizede bakarmısınız?
Doğum tarihim:15-02-1983 akşam 17:00
sat:7 haziran 2009
Hamile kalma tahmini : 18-23 haziran
Teşekkürler
kızlar bu konuyu ben açmıştım sakın inanmayın yorumcu sitesine bana arkadaş bakmıştı bütün günler erkek gözüküyodu sonuç kız
18-22 haziran arası erkek görünüyor canım...
banada bakarmisin 10.07.1979 07.00 09.00 son adetim 01.04.2009 -26 günde bir adet oluyorumdoğum tarihim 05.04.1985
sat 20 temmuz
hamile kaldığım gün 31 temmuz saat:09.00
doğum saatimi bilmiyom valla illede gerekir diyosan sen kafandan at bişey işte
çok teşekkür ederim
banada bakarmisin temmuz 10 .1979 saat 07.00-09.00 arasi dogdum 26 günde bir adet oluyorum 01.nisan 2009 sat.10.11.12 iliskiye girdimbakayım canım yalnız hamile kaldığın tarihi biliyorsan yazsan iyi olur iki türlü takvim var hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi sonuç veriyor ama ben diğer sata göre olanada bakayımbuyrunnnnnnnnn
canım erkek çıktı yalnız dediğim gibi hamile kaldığın tarihi biliyorsan daha iyi olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?