Arkadaşlar yüzükle ilgili bir merakım var yorumlar mısınız.

didem_evo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
3.881
0
316
38
İstanbul
Arkadaşlar bi sorun bi dert için yazmıyorum şükür sadece bi merakımı size danışacağım..
Benim erkek arkadaşım Allah izin verirse 1 aya kadar askere gidecek 11 aydır beraberiz bana gitmeden kendi aramızda yüzük takalım dedi 2 gün önce kendi aramızda yüzük taktık kendi aramızda bile olsa güzel hoş bir duygu..
Bugün erkek arkadaşım elinde bir kutuyla geldi bu senin dedi açtım içinde tek taş var çok şaşırdım kutuyu kapattım teşekkür ettim parmağına takar mısın görmek istiyorum dedi neyse parmağıma taktım bu tek taşın annesinin bana hediyesi olduğunu söyledi annesi uzun zamandır bana hediye almak istiyormus biz kendi aramızda yüzük takınca anneside tek taş almak istemiş hediye olarak bana ve erkek arkadaşımla gidip almışlar..
Merakım şu ben erkek arkadaşımın hediyesi zannederken annesinin hediyesi olduğunu duyunca şaşırdım yani açıkçası tek taş özel bişey erkek arkadaşımdan beklerdim bu yüzüğü askerden geldikten sonra...Sizce annesinin bu yüzüğü alması garip mi bunu merak ediyorum..
Ek olarak mutlu oldum bu durumdan sakın yalnıs anlamayın sadece bi merak ve garipseme oldu bende arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..

bunun nesi garibine gitti sevinmen lasım hatta
ne güzel kadın seni düşünüp hediye almış

Bence garip bir durum yok yahu.
Siz yüzük takmışsınız zaten. bir de tek taş olsun istemiş onu da annesi hediye etmiş. güzel bir olay bence.

Ben çok mutlu oldum zaten annesiyle henüz tanışmamış olmama rağmen böyle bi hediye hoşuma gitti açıkçası..
Ama benim demek istediğim şu ben tek taşı ileride ciddi bi durum olduğunda erkek arkadaşımın almasını isterdim hepsi bu yoksa mutlu oldum annesinin almasınada.

sevgilin sana daha çoook yüzükler alır canım merak etme
ama önemli olan müstakbel kayınvalidenin sevgisini kazanman
o yüzden sevin dioruz sana

bence de sevin, benim de bi arkadaşımda nişanında alyansla birlikte 3 taşlı yüzüklerden almıştı, kayınvalidesi de tek taş almış hediye olarak, alan var yani böyle

tebrikler... hayırlı olsun...
bence takılma böyle şeylere
nasılsa yüzüğü takmışsınız

tebrikler... hayırlı olsun...
bence takılma böyle şeylere
nasılsa yüzüğü takmışsınız

Sağol canım aile arasında takmadık yüzüğü kendi aramızda taktık erkek arkadaşımın askerliği var Allah nasip ederse askerden geldikten sonra aile arasında sözümüz olucak..

Ne güzel annesi seni ciddiye alıyor işte yerimseniben
başka anlamı yok bunun sıkma canını

valla şu kadınların her şeyin altında bir şey arama huyu yok mu ben de dahil.öküzün altında buzağa arama.ne kadar hoş ince bir davranış.erkekler çok ince fikirli olmaz bak kadın akıl etmiş.takılma böyle şeylere.ilerde daha fazla takılacağın durumlar olacak.o zaman vay haline snein.

aah ah bizde aramızda yüzük taktık ama kayınvalideden tek taş göremedik dahakaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canım.erkek arkadaşın evlenme teklif ederken mutlaka ayrı bi yüzük alır kafana o takıldı sanırım.bu sadece bi hediye anladığım kadarıyla.Allah ayırmasına.s.

genellikle aileler tek taşı sözde ya da nişanda takıyor. Bence erkek arkadaşınız askere hemen gideceği için isteme durumu olamayacağından senin gönlünü hoş tutmak istemiş ondan böyle bir jest yapmış. Tahminen erkek arkadaşın izne geldiğinde ya da askerden döndüğünde aileler arasında da bir merasim yaparlar.
neler okuyoruz bu forumda düğünde bir şey takmayıp üstüne takılanları alıyorlar. ne şanslısın ki seni şimdiden benimsemiş, gönlünü hoş tutmak istemiş bir kayınvalide adayın var.

bunun nesi garip canım yaa..ne güzel işte. kayınvalide adayın düşünmüş ve oğluyla beğenip almışlar.şimdiden tektaş alan kayınvalide düğünde neler takar hehe ..mutluluklar canım

bence de garip bir durum yok ben olsam çok mutlu olurdum demek ki seni şimdiden benimseyip sevmiş ki içinden gelmiş.erkek arkdaşın da alır elbet ona takılma şu an ki durumun tadını çıkar canım opuyorumnanaktan

canım erkeğin annesi gelse o taksa iyi olurdu inş. sonuda amutluluk olur allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…