bence de sevin, benim de bi arkadaşımda nişanında alyansla birlikte 3 taşlı yüzüklerden almıştı, kayınvalidesi de tek taş almış hediye olarak, alan var yani böyle
sevgilin sana daha çoook yüzükler alır canım merak etme
ama önemli olan müstakbel kayınvalidenin sevgisini kazanman
o yüzden sevin dioruz sana
tebrikler... hayırlı olsun...
bence takılma böyle şeylere
nasılsa yüzüğü takmışsınız
sevgilin sana daha çoook yüzükler alır canım merak etme
ama önemli olan müstakbel kayınvalidenin sevgisini kazanman
o yüzden sevin dioruz sana
Arkadaşlar bi sorun bi dert için yazmıyorum şükür sadece bi merakımı size danışacağım..
Benim erkek arkadaşım Allah izin verirse 1 aya kadar askere gidecek 11 aydır beraberiz bana gitmeden kendi aramızda yüzük takalım dedi 2 gün önce kendi aramızda yüzük taktık kendi aramızda bile olsa güzel hoş bir duygu..
Bugün erkek arkadaşım elinde bir kutuyla geldi bu senin dedi açtım içinde tek taş var çok şaşırdım kutuyu kapattım teşekkür ettim parmağına takar mısın görmek istiyorum dedi neyse parmağıma taktım bu tek taşın annesinin bana hediyesi olduğunu söyledi annesi uzun zamandır bana hediye almak istiyormus biz kendi aramızda yüzük takınca anneside tek taş almak istemiş hediye olarak bana ve erkek arkadaşımla gidip almışlar..
Merakım şu ben erkek arkadaşımın hediyesi zannederken annesinin hediyesi olduğunu duyunca şaşırdım yani açıkçası tek taş özel bişey erkek arkadaşımdan beklerdim bu yüzüğü askerden geldikten sonra...Sizce annesinin bu yüzüğü alması garip mi bunu merak ediyorum..
Ek olarak mutlu oldum bu durumdan sakın yalnıs anlamayın sadece bi merak ve garipseme oldu bende arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?