ben en azından bahanelerini dinlerdim.
siz ölüm döşeğinde olsanız bile gidersiniz ama onlar gitmez belki. herkesin görgüsü, yaşayışı farklı olur.
evet bide gelemeyen iki arkadas evime gelmek istiyorlarmis, diger bir arkadasa soylemisler. bende ona, lutfen sen esinle gel, onlar cok istiyorlarsa yiyosa totolari tek baslarina cikip gelsinler dedim.Benim çok sevdiğim iki arkadaşım nisanima gelmişti çok mutlu olmuştum ama nikaha gelemediler takılmadim. Baska yakın arkadaş grubum vardı hiç biri ne nişana ne kınaya ne nikaha gelmedi evine geliriz dediler 4 yıl oldu ona da gelmediler kaç kere plan program ayarlayip cagirmama rağmen. Ben de artık beklentiye girmiyorum demek ki o kadar yakın degilmisiz...
hic takilmazdim. Normal konurdum ama bundan sonra mesafeli davrandirdim. Demek ki size sizin onlara kadar deger verdikleri kadar deger vermiyorlar arkdasliginiza. Yok geri dönmeme vs cocukca bana göre. Hic böyle ele vermezdim kendimi kirginligimi. Umursamazdim yine konusurdum ama mesafelibahanelerini yazmislar zaten, benim algilarima gore gecersiz bahaneler, aynen soylediginiz gibi herkesin bakis acisi farkli.
ama ben onlarin bu bakis acisina ayak uyduramiicam, inanin onca senenin hatrina bile diyemiyorum icimde cok buyuyor. onca senenin hatrini dusunmesi gereken ben degilim cunku. stres halina donusmesin diyede hemen zihnimden cikariyorum ne halleri varsa gorsun herkes ama benden uzakta bundan sonra diyorum.
bahanelerini yazmislar zaten, benim algilarima gore gecersiz bahaneler, aynen soylediginiz gibi herkesin bakis acisi farkli.
ama ben onlarin bu bakis acisina ayak uyduramiicam, inanin onca senenin hatrina bile diyemiyorum icimde cok buyuyor. onca senenin hatrini dusunmesi gereken ben degilim cunku. stres halina donusmesin diyede hemen zihnimden cikariyorum ne halleri varsa gorsun herkes ama benden uzakta bundan sonra diyorum.
benim icin bu özel günler okadar degerli ki, maalesef kapatamiyorum kapanmiyor.Benim 15 yıllık arkadaşım gelmedi, izin alamamış öğretmendi. 1 yıl sonra da o evlendi ben gitmedim. "Gelemedim diye gelmiyorsan cok üzülürüm" dedi ama ben de yok canım olur mu öyle şey malesef gelemiyorum istesem de dedim. Öyle kapandı gitti konu. Yani ben çok önem vermiyorum böyle konulara, bana yapılanı ben de yapiyorum böylece seslerini cikaramiyorlar konu kapanıyor. Siteminizi edin sonra da beklemeye başlayın karşılığını verirsiniz bi şekilde elbet. Ağızlarını acamazlar. Ama mesela ben 25 yıllık arkadaşımın düğününe gidemedim hamileligimin ilk 3 ayıydı ve kanamam oluyordu yolculuk yasaktı. Belki de geçerli bi sebepleri vardır, siniriniz gecince bi konuşun
ufak tefek kirginliklarda gayette normal davranip birsey yokmus gibi davranabiliyorum, ama bu icime cidden oturdu. bakalim, biraz zaman gecince zaten ister istemez gorussem bile mesafeli olurum sanirim.hic takilmazdim. Normal konurdum ama bundan sonra mesafeli davrandirdim. Demek ki size sizin onlara kadar deger verdikleri kadar deger vermiyorlar arkdasliginiza. Yok geri dönmeme vs cocukca bana göre. Hic böyle ele vermezdim kendimi kirginligimi. Umursamazdim yine konusurdum ama mesafeli
emin olun benim sandigim kadar yakin arkadasiz. yoksa kaale bile almam, gelse ne gelmese ne derim. neyse bu kirginlik uzayip gidecek. gitsin bakalim gittigi yere kadar.e siz onların bakış açısına ayak uydurmuyosanız onlar sizinkine neden uydursun ki? hem belki de sizin sandığınız kadar yakın arkadaş değildiniz belki de. bu vesile ile öğrenmiş oldunuz.
acikcasi tüm yakin arkdaslarim dügünüme sagolsunlar geldiler.ufak tefek kirginliklarda gayette normal davranip birsey yokmus gibi davranabiliyorum, ama bu icime cidden oturdu. bakalim, biraz zaman gecince zaten ister istemez gorussem bile mesafeli olurum sanirim.
Peki sebepleri(size göre bahaneleri) neymiş pekibenim icin bu özel günler okadar degerli ki, maalesef kapatamiyorum kapanmiyor.
doldurusa oyle kolay kolay gelen biri degilim ama annem bile (ki annem inanin hicbir zaman doldurusa getirmez, alttan alici yapicidir hep) 'seni gebertirim eeyla bir duyayim gidip geldigini alttan aldigini' dedi, annem bile okadar ummuyordu gelmemelerini.
iste bana gelmeyipte aklim hep sendeydi demeleri bana okadar sahte geliyor ki. ufacik cocuklari olan, nebilim cok uzaktan gelen, her turlu emek veren okadar insan nasil geldide siz en yakin dostum dedikleriniz gelmediniz diye cok icerliyorum.Ben takılmazdım, bazen işler sizin istediğinizin dışında gelişir.
Düğünüme gelemeyen çok yakınlarım oldu, nedenlerini söyleyip üzüldüklerini dile getirdiler. Sonra evime geldiler. Hiç kırılmadım. Biliyordum ki akılları hep bendeydi.
Dostum dediklerinizin dugununuze katilmamalarina nasil karsilik verirdiniz. Dostlugunuza ciddi emek harcamis oldugunuz dostluklardan bahsediyorum.
oh be, bi ben degilmisim bunu onemseyen haha!Dostum dediğim birini sildim bu sebepten. Düğünüme gelmedi ve bahanesini dinleyince "İyi günler" dedim kapattım.
O gün bu gündür görüşmüyorum kendisiyle.
Siz de ısrarcı olanın bahanesini bi dinleyin bakalım. İkna olmazsanız gönlünüzce takılın.
oh be, bi ben degilmisim bunu onemseyen haha!
konfrontasyon mu deniliyor Turkce'de, inanin konustugumda hayirdir neden boyle soguksun filan tarzinda bir konusma yapmak istemiyorum bile. o yuzden acmiyorum. ama haklisin aslinda bi dinlemem gerekir soylemek istediklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?