- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi PeriliBaykus
Artik bundan sonra mesafeyi ayarlamayi ogrenicez demek kiMesafe cidden önemli, bende koymayı bilmiyordum geçmişte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artik bundan sonra mesafeyi ayarlamayi ogrenicez demek kiMesafe cidden önemli, bende koymayı bilmiyordum geçmişte.
Kesinlikle katılıyorum da ben şeyi anlamıyorum arkadaşının moralini bozunca zevk duyan kişiler var...ne akdar samimi olursan ol çok herşeyi anlatmamak taraftarıyım tabiki dertleşirsin falan ama çok önemli sır dediğin şeyler varsa kendine saklamalısın...
olmazmı öyle tiplere hele sakınnn sadece laklak yapmak için yanınızda olsun öyle insanlarKesinlikle katılıyorum da ben şeyi anlamıyorum arkadaşının moralini bozunca zevk duyan kişiler var...
Ona bile tutmuyorum yanımda artık, birde şeye şaşırıyorum mesela bir iyi bir kötü olanları, arada bir kıskançlık krizi tutuyor bir kaç tanıdığım kişiyi hemen bozuveriyorlar morali ...olmazmı öyle tiplere hele sakınnn sadece laklak yapmak için yanınızda olsun öyle insanlar
Bende sizin gibi çok öncelik verdim onlar ilerledi gitti ben kendi kendime kazık atmış oldum, ne mesajlara cevao veriyorum ne de zor anda aramalarına, gerçekten gerek yokmuş.düşmanından değil en yakın arkadaşından korkacaksın hiç kimseye ne güvenim kaldı ne inancım kimseye samimiyetini göstermemelisin yoksa gün gelir en yakınındaki kişi seni arkandan vurur bunca yıl hep arkadaşlarıma güvenip öncelik verdim fakat şuanda dönüp geçmişe bakıyorum hepsi boşmuş
İnsanlar ama açık arıyor, ağızdan çıkanlarla vs, kötü durumu kullanıp ağlatmaya çalışanlar var hele...İşteki takıldığim arkadaşım,takıldığim diyorum,maalesef ki kesinlikle güvenmiyorum. Bir şekilde bir araya geldik.önceden de güvenmezdim,şimdi de.bu beni çok yoruyor.surekli tetikte olmak,ağzimdan çikan laflara dikkat etmek çok yıpratıyor beni.iş değişikliği de imkansız. Bırakıp gidemiyorum da düşmanları mutlu etmemek için.keşke hiç başlamasaydım![]()
Allah onları bildiği gb yapsın!!! Açik arıyorlar diye katlanıyorum ben deİnsanlar ama açık arıyor, ağızdan çıkanlarla vs, kötü durumu kullanıp ağlatmaya çalışanlar var hele...
Canım bende benzer durumdayım ,kendimi aptal gibi hissediyorum senelerce emek verdiğim, en kötü ve en güzel günlerinde yanında Olduğum dostum dediğim kişi ,.işin kötüsü tüm ailesiyle samimi oldum senelerce hepsini ayrı ayrı seviyordum , ama ben zor günümde kendisini yanımda göremedim..düşük Yaptım hastanede yalnızım sadece annem eşim kardeşim.. Halbuki ben onun doğumumda ailesinden bile önce hastanede almıştım soluğu...nasıl mesafe vereceğimi kestiremiyorum...zaten uzun zamandır görüşemiyoruz ben çabalamasam kendiliğinden asla çabası yok herkesin salak aptal dediği kızı ben baştacı Yaptım..şimdi bakıyorum zamanında beni uyaranlar ne kadardaa haklıymış..düşmanından değil en yakın arkadaşından korkacaksın hiç kimseye ne güvenim kaldı ne inancım kimseye samimiyetini göstermemelisin yoksa gün gelir en yakınındaki kişi seni arkandan vurur bunca yıl hep arkadaşlarıma güvenip öncelik verdim fakat şuanda dönüp geçmişe bakıyorum hepsi boşmuş
Allah insanı kendi kalbine v zihniyetine göre insanlarla karşılaştırsın demek lazım, fazla özveri bazen ters tepiyor, birde belki size karşı kıskançlığı vs vardır da onu ara sıra sizi sokarak rahatlıyordur...Canım bende benzer durumdayım ,kendimi aptal gibi hissediyorum senelerce emek verdiğim, en kötü ve en güzel günlerinde yanında Olduğum dostum dediğim kişi ,.işin kötüsü tüm ailesiyle samimi oldum senelerce hepsini ayrı ayrı seviyordum , ama ben zor günümde kendisini yanımda göremedim..düşük Yaptım hastanede yalnızım sadece annem eşim kardeşim.. Halbuki ben onun doğumumda ailesinden bile önce hastanede almıştım soluğu...nasıl mesafe vereceğimi kestiremiyorum...zaten uzun zamandır görüşemiyoruz ben çabalamasam kendiliğinden asla çabası yok herkesin salak aptal dediği kızı ben baştacı Yaptım..şimdi bakıyorum zamanında beni uyaranlar ne kadardaa haklıymış..
Şimdi geçen yıllarıma verdiğim emeklere öyle acıyorum ki..şimdi düşündükçe deli oluyorum..
Bir yol Gösteren olur mu acaba..içimde bi öfke oluyor ona karşı bazen geçiyor bazen kabarıyor...bu nankörlüklerini ona ödetmek istiyorum..bazen onu aklımdan hayatımdan ve kalbimden tamamen atıyorum..ama bazen sinirim tepeme geliyor resmen ..kullandırmışım kendimi salak gibi...kendime öfkemde var...
Benzer durumda olan yada yaşamış olanların Tecrübe ve fikirlerine ihtiyacım var
Allah insanı kendi kalbine v zihniyetine göre insanlarla karşılaştırsın demek lazım, fazla özveri bazen ters tepiyor, birde belki size karşı kıskançlığı vs vardır da onu ara sıra sizi sokarak rahatlıyordur...
Arkadaşlık çıkar ilişki ya bu zamanda, herkes karşıdan ne alabileceğina bakıyor...Ah ah ..kıskançlığı olmazmı son senelerde farkettim..sahip Olduğum şeyleri kıskandığı kesin..ben zaten onda sürekli bir yarış hissediyorum, ne söylesem bende benimde..sürekli konu döner dolaşır onun derdine gelir..bencil ve nankör. Yakında gidecek sanırım , ciddi bir mesafe koyacağım..hayatıma beni böyle sömüren , benden sürekli alan insanları ki aslında fazla yok çokda yalnızım arkadaş konusunda..çıkaracağım..enerjimi Çalan hırsızlar başka da bi işe yaramazlar
Maalesef be canım, öyle çok isterdim ki bir dostum olsun hep beraber ailecek görüşelim, kıskançlığı yarışı Olmasın, tertemiz bir kalbi olsun.. Namuslu , vefalı , düzgün ..Arkadaşlık çıkar ilişki ya bu zamanda, herkes karşıdan ne alabileceğina bakıyor...
Kesinlikle öyle :) Benim bir ablamda arkadaşlıktan yana pek kazanamadı ama o da kızıyla arkadaş şimdi:)Maalesef be canım, öyle çok isterdim ki bir dostum olsun hep beraber ailecek görüşelim, kıskançlığı yarışı Olmasın, tertemiz bir kalbi olsun.. Namuslu , vefalı , düzgün ..
Neyse geçtim artık ..bebişim olur en iyi arkadaşım :)
En Güzeli meleğimi bekliyorum gelse de dertleşsek anne kız ..kızçemi heyecanla bekliyorum ..ve önce Allah, sonra ailemiz diyorum..Kesinlikle öyle :) Benim bir ablamda arkadaşlıktan yana pek kazanamadı ama o da kızıyla arkadaş şimdi:)
En Güzeli meleğimi bekliyorum gelse de dertleşsek anne kız ..kızçemi heyecanla bekliyorum ..ve önce Allah, sonra ailemiz diyorum..
Gerisi çokta Fifi :)) ..
İnşallah canım .. Güzel dileklerin için çok teşekkürlerKan bağın olmadığı sürece bir insana kardeşim , dostum demek çok zor artık kızın senin en yakın arkadaşın olacaktır canım Allah analı babalı büyütsün.. İnşallah öncelikle kendisine tabi sonrada size hayırlı birisi olur :)