arkadaşlardan intikam nasıl alınır

ece999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
13
0
86
Eskişehir
merhaba, üniversite 3 sınıf öğrencisiyim. bu dönem bi yakınımı kaybettiğim için 4 hafta kadar okula gidemedim. bu sürede arkadaşım sandığım, 2 ş..z arkamdan bir sürü iş çevirmiş en çok beni sıkanı söyliyeyim , bi yarışmaya katılacaktık 2. dönem, lider bendim (yarışmayı bulan,hocalara yalvaran,ekibi kuran old. için lider olmuştum haliyle) hocaya gidip ece gelmeycek işte biz yapalım olalım falan demişler,okula gittiğimde duydum diğer arkadaşlar söyledi kaynar sular döküldü başımdan ve benim bunlardan ve diğerlerinden yeni haberim oluyor.biri kız biri erkek,erkek olan kızın yancısı gibi ben bu ikisinden nasıl intikam alırım?? onlarla konuşmayan 3 kişi var eski arkadaşları onları gruba dahil edip, tabi ilk önce eski konumuma dönmem lazım, bunları göndermek ilk planım..

Son düzenleme:
Gerçek dünyaya hoşgeldin!
İş hayatına geçmeden öğrenmişsin,bu senin için aslında gelecekte tecrübe olacak.
Hayatın her yerinde böyle insanlar var ve hep var olacak,iş dünyasına girdiğinde bu ve buna benzer şeylerle defalarca karşılaşacak
ve bugün yaşadığın için de önlemini almış olacaksın :34:

İntikam ve nefret duygusu insanı yıpratır,en çok sana zarar verir.
İntikam almak için kafa yordukça hayatın güzelliklerini kaçıracaksın.
Yarın mezun olacaksın ve bu yaşadığın sadece anı olarak kalacak ve o güzel günlerini bunlarla harcadığına üzüleceksin...

Boşver intikamı..
Sen yoluna bak...
Allah herşeyi görüyor..hayatta herkes hakettiğini bulur...
Havale et gitsin :34:

İntikam almayı bosver arkadaşım Allah herşeyi goruyor Allah'a havale et gitsin intikam alayım derken bu sefer üzülen sen olursun.

merhaba, üniversite 3 sınıf öğrencisiyim. Bu dönem bi yakınımı kaybettiğim için 4 hafta kadar okula gidemedim. Bu sürede arkadaşım sandığım, babam inşaat mühendisi benim onun sayesinde staj ayarladığım, proje bulduğum, hasta olduklarında hastanede yardım ettiğim 2 ş..z arkamdan bir sürü iş çevirmiş en çok beni sıkanı söyliyeyim , bi yarışmaya katılacaktık 2. Dönem, lider bendim (yarışmayı bulan,hocalara yalvaran,ekibi kuran old. Için lider olmuştum haliyle) hocaya gidip ece gelmeycek işte biz yapalım olalım falan demişler,okula gittiğimde duydum diğer arkadaşlar söyledi kaynar sular döküldü başımdan ve benim bunlardan ve diğerlerinden yeni haberim oluyor.biri kız biri erkek,erkek olan kızın yancısı gibi ben bu ikisinden nasıl intikam alırım?? Onlarla konuşmayan 3 kişi var eski arkadaşları onları gruba dahil edip, tabi ilk önce eski konumuma dönmem lazım, bunları göndermek ilk planım..

ya ben anlamıyorum nedir bu intikam hırsı filmleri çok mu izliyorsunuz. Allah ın adaleti var zaten merak etme kim neyi hak ederse onu bulur

intikam almayı boşver canım. Allah a havale et.
sen de kötülük yaparak onların seviyesine mi ineceksin
ne farkın kalacak onlardan o zaman

Back
X