Beni pohpohlamasını beklemedim zaten ya vander sen ilişki yurutemiyorsun dese okeyim...Bence birbirinize devamli ilişkilerinizi anlatmayin siz. Birine ilişki detaylarimi anlatiyor olsam soyledigi herseye de alinmazdim acikcasi.
Çook eskiden lise caglarindayken iliskiler uzerine konustugumuz bir arkadasim vardi :) ama bazen birbirimizi biraz acik sozlu elestirirdik yani ve bunu kaldirirdik.
Kaldiramiyorsan anlatmayacaksin. Biri devamli seni dinleyip, devamli seni pohpohlayamaz zamanla insanin biseyleri acik acik soyleyesi geliyor elbette.
benımde boyle bır arkadasım vardıHerkese merhaba.
Kardeşim dediğim bir kadın var(dı)....
Kendisine ilişkim hakkında çıkmazda olduğum bir konu paylaştım....
Kendisi vander,senin hangi ilişkin doğru gitti ki?
arkasından yok sen güçlü kadınsın yok şöylesin cümleleri geldi...
ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...
nedeni de sen haha bana nasıl böyle bir uslup kullanabilirsin ki?
Belki ben doğru bir ilişki yürütemiyorum belkide doğru olmasını istemiyorum...
Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...
kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....
elimden geldiğince destek oldum...
velhasıl şimdi hasta olmuş bana mesaj attı...
Ben de doktora git,iyi geceler yazdım...
Soğuk olduğumu fark etti..
Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...
ama sizce bunu bimeye hakkı var mı?
Bir de bilirse boşuna dert edebilir...
Ya da yanlış yerden mi düşünüyorum...
Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...
ne oluyor anlamıyorum....
Belki de ama bana öyle bir uslup kullanamaz açıkçası.....Belki de karşınıza çıkan insanlardan ötürü öyle bir cümle kullanmıştır ben alınacak darılacak bi şey görmedim fazla mı abartıyosunuz
Bu durum artık karakterim olmuş yani yapamıyorum...Ben de lafini kaba bulurdum ama samimiyetine guveniyosam hemen kesip atmazdim arkadasligimi.
Bende genelde birikimle birlikte bitiyor, belki de dogru olan sizin yaptiginizdir, belki de o ilk hatadan sonrasina izin vermemek gerekiyordur, bilemiyorum.
Bir sey paylastigimiza pişman ediyorlar malesef bazen bu şekilde. Uslup var uslup var.. hani yani ah be vanderim yine soyle boyle oldu neden böyle oluyor vs.. diye samimiyet gostergesi olabilecek bir uslupla soylese neyse.. sanki arkadasiniz yaaawww he he sen zaten hic dikiş tutturamadin ki.. yani anlattigin da dert mi... gibisinden söylemiş sanki. Eski paylastiklarinizla bugününüzü yorumlamis. Ben de buz gibi sogurdum.Herkese merhaba.
ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...
Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...
kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....
Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...
Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...
Açıkçası niyetini bilmiyorum belki ben yanlış anladım ama aa ben yanlış anlamışım hadi düzelelim diyecek biri de değilimNedenini bilmesi duzeltmeyecek bende sızın gibiyim evet ama, sucunu bilsin. Soyleyın bence.
Nasılsa kabul de etmeyecek ben öyle demedim demek istemedim diyecek, ben henuz sucunu kabullenen de görmedim ama ıcten ıce gercegı de bilsin.
Ben de bazen sert yorumlar yapıyorum onun açısından bakıyorum ben kime sert yorumlar yapıyorum kendi kendini avutanlara, kendisini tepelerde görenlere bir de fikir sorup hahaha asla fikri değişmeyenlere sanırım....Bir sey paylastigimiza pişman ediyorlar malesef bazen bu şekilde. Uslup var uslup var.. hani yani ah be vanderim yine soyle boyle oldu neden böyle oluyor vs.. diye samimiyet gostergesi olabilecek bir uslupla soylese neyse.. sanki arkadasiniz yaaawww he he sen zaten hic dikiş tutturamadin ki.. yani anlattigin da dert mi... gibisinden söylemiş sanki. Eski paylastiklarinizla bugününüzü yorumlamis. Ben de buz gibi sogurdum.
Ben de aynıyim yahu. Biri bi hadsizlik yaptı mı anında silip atıyorum. Iş ortamında vs konuşmam gerekirse de mesafeli olarak 1 2 kelime ediyorum. Nolcaz biz böyleHerkese merhaba.
Sen yanlıs anladım desende degısmeyeceksın ona emınım, emin olduğum diger sey asla kabul etmeyecek zaten seni kırdığını. onu demek istememiştimden gırıcek beni hıcmı tanımadından cikıcak. Benimkiler hep böyle oldu, hataya kırılmıyorum. kırıldım dedıgımde karsı tarafın yaptıgını kabul etmemesine kırılıp bitiriyorum bende. Kabul etseler sorun kalmayacak zaten. Seninki de etmeyecek bence. Sayet söylersen yaz bana olur mu cevabını merak edıcemAçıkçası niyetini bilmiyorum belki ben yanlış anladım ama aa ben yanlış anlamışım hadi düzelelim diyecek biri de değilim
çünkü soğudum bir kere
Demeyi denicem
Haklısınız ama değer verdıgımı dusunuyorum dedıgım gıbı ben de böyleyimBence siz de ona değer vermiyormuşsunuz, çünkü ne bileyim böyle bir şey mi dostluk?
Ona neden tavır aldığınızı bile söylemeyecek kadar? Bilmiyorum. Bir insanı asıyoruz ama ona suçunu söylemiyoruz bile. Bu biraz haksızlık gibi. Ha daha önce de aynı hatayı yapmıştır anlarım.
Gerçekten çok iyi niyetle söylemiş olsam buna rağmen alınmış ve asla bana söylememiş tavır almış olsa gram üzülmezdim.
Ama dönüp sebebini söylese kahrolurdum kırdığım için yanlışlıkla.
Arkasından sizi övücü şeyler de söylemiş aslında, "hangi ilişkin doğru gitti ki?" derken, belki de karşı tarafların şerefsizliğinden bahsetmiştir. Bu da bi ihtimal.
Haklısınız ama değer verdıgımı dusunuyorum dedıgım gıbı ben de böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?