Arkadaşları gözden çıkarma keyfisi ne derece doğru?

Haklısınız ama değer verdıgımı dusunuyorum dedıgım gıbı ben de böyleyim
O lafa neden alındınız ki? üzerinize alacak ne var anlamlandiramadim. Defalarca duydum bunu ama karşıma çıkan insanlarla da alakalı olarak söylendiğini düşündüm ben. Sizin iyi giden ilişkiniz vardı da böyle dediyse durum baska tabi.
dostluk kolay kazanılmıyor ama bazen o kadar kolay kaybediliyor ki..bazen de ne yaparsan yap o insanın yeri değişmiyor. Sonucta hissettiğiniz duygu bitmişse kimseyi de kandırmaya gerek yok. Açıkça söylemeniz doğrudur, istemiyorum demissiniz bana iyi bir seçenek gibi gelmedi.
En azindan şimdiye kadar yaptığınız onca paylaşımdan dolayı bunu hak ediyor. Ben çok saygısızca buluyorum böyle tavırları .

Benimde bir arkadasim benzer usluplarla konusmaya basladi..bir sustum iki sustum ücüncü de patladim.

Kendi yasadigi benzer sacmaliklari saydim ve ben sana zamaninda bu tarz uslup ile karsilik vermedim dedim.

Özür diledi ve o günden bu güne iyiyiz.

Bazen sinirlari cizmek lazim.

Arkadasligi bitirmek de opsiyon ama bu durumdan duruma degisir.

Bence birdaha hosuna gitmeyen bir uslup veya sana göre hadsiz konusmalar yaparsa sende benim gibi uyarabilrsin. Seni cani gönülden seviyor ve sayiyorsa kendini toparlar ve birdaha öyle konusmaz.

O lafa neden alındınız ki? üzerinize alacak ne var anlamlandiramadim. Defalarca duydum bunu ama karşıma çıkan insanlarla da alakalı olarak söylendiğini düşündüm ben. Sizin iyi giden ilişkiniz vardı da böyle dediyse durum baska tabi.
dostluk kolay kazanılmıyor ama bazen o kadar kolay kaybediliyor ki..bazen de ne yaparsan yap o insanın yeri değişmiyor. Sonucta hissettiğiniz duygu bitmişse kimseyi de kandırmaya gerek yok. Açıkça söylemeniz doğrudur, istemiyorum demissiniz bana iyi bir seçenek gibi gelmedi.
En azindan şimdiye kadar yaptığınız onca paylaşımdan dolayı bunu hak ediyor. Ben çok saygısızca buluyorum böyle tavırları .
ben de onun tavrını çok saygısızca buldum...
Aynı durumda ben farklı bir davranış beklerken kendisi çok farklı davrandı
Tercih hem onun hem benimdir çok teşekkür ederim

Senin icinde kalacagina onun icinde kalsin neden kirildigini anlat hatasını anlar ise ozurdileyecek ve tekrarlamayacaktir ama birde iyi ne halin var ise gör diyebilir her ikisindede sen karlı cikarsin diger türlu kendi kendine triplere girmis diye düşünecektir

Herkese merhaba.
Kardeşim dediğim bir kadın var(dı)....
Kendisine ilişkim hakkında çıkmazda olduğum bir konu paylaştım....
Kendisi vander,senin hangi ilişkin doğru gitti ki?

arkasından yok sen güçlü kadınsın yok şöylesin cümleleri geldi...
ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...

nedeni de sen haha bana nasıl böyle bir uslup kullanabilirsin ki?
Belki ben doğru bir ilişki yürütemiyorum belkide doğru olmasını istemiyorum...
Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...

kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....

elimden geldiğince destek oldum...

velhasıl şimdi hasta olmuş bana mesaj attı...
Ben de doktora git,iyi geceler yazdım...
Soğuk olduğumu fark etti..
Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...

ama sizce bunu bimeye hakkı var mı?
Bir de bilirse boşuna dert edebilir...
Ya da yanlış yerden mi düşünüyorum...
Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...

ne oluyor anlamıyorum....
Eminim siz de farkında olmadan insanları laflarınızla kırıyorsunuzdur. Kimse mükemmel değil. Zaten konu da ilişkideki sıkıntı, ne desin ki, senin ilişkilerin mükemmel bence mi? Sizin insanları kırmaya, mesafe koymaya hakkınız var da insanların sizi bilmeyerek kırmaya hakkı yok. Bana bu sebeple soğusanız ve sebebini söyleseniz asıl ben bir daha iletişime geçmem sizle. O yüzden bence sebebini söyleyin de kadıncağız boşuna üzülmesin ne oldu acaba diye

Herkese merhaba.

ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...

Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...

kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....

Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...

Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...

dostunda olsa haddini bilecek karşındaki yerini lafını bilecek senin eksiğini söylüyorsa ki söylemekde elbette ki doğru üslup bu şekil olup kıvırmak uygun değil

Bunun arkadasında başka bir şey var bence. Sadece tek bu lafla insan hayatımdan çıkarsam mı demez. Daha rahatsız eden şeyler ya da genel bir sizi aşağı çekme ya da yeteri kadar mutluluk vermeme kalbinizi parlatamama yüzünüzü güldürememe durumu var ki bu laftan sonra öyle düşünmüşsünüz.

Bana göre arkadaşlık kredisi olan bir şeydir. Yani 4 arkadaşım/kardeşim var ağzıma sıçsa ya iyiliğim için demiştir derim ya da uygunsuz şaka yapmıştır ve oldu da gercekten alınırsam yüzümden anlayıp telafini yapacaklardır. Ama bir de diğer arkadaşlar/tanıdıklar var. Yani bir hatasında çıkarabilirim hayatımdan ya da lafı bana batar, kötü niyet sezerim zaten takmıyorumdur o kadar.

Ama şu bir gerçek bi insan sizi mutlu etmiyorsa kalbinize dokunmuyorsa aranızda güven yoksa ya da sadece negatif bi elektrik bile alıyorsanız hiç gerek yok çıkarın gitsin.Çok sağlıksız

Herkese merhaba.

Çok yakın olsaydınız buna alınmazdınız. Demek ki o kadar samimi değilsiniz

üslup dediğiniz ne kadar farklı söyleyebilir ki hassas gününüzde misiniz ya da bu kadar basit bir cümleyi bu kadar manalar yüklemeniz sağlıklı değil
Hemen örnek yazayım vander senin ilişkilerinde pek doğru gitmiyor diyebilirdi ve daha sakin bir tonla...

Bence hemen kestirip atmayın. Asıl sürekli pohpohlayan insanlardan uzak durun. Samimiyetinize güvenerek söylemiştir. Kırıldığınızı da söyleyin. Illa ki zaman zaman olumsuz eleştiriler de duyacaksınız. Dost dediğimiz doğruyu söylemeli, uyarmalı zaten. Eğer dost dediğiniz yerdeyse ve genel olarak iyi niyetli biriyse arkadasliginizi bitirmeyin. Iyi niyetinden şüphe ediyorsanız uzak durun

Çok mu fark etti ? hangisi doğru ya da ilişkilerin pek doğru gitmiyor arasında fark ? baska bir sey varsa bilemeyiz ancak sadece şu anlattığınız bana göre hafiften kırılıp sonra kendi içinizde toparlanabileceginiz bir durum. Yine de siz bilirsiniz elbette dediginiz gibi tercih sizin. Dostluk bağı zorla devam etmez zaten.

Siz karşıdakini incitmemek için her fikrinizi nasıl söylemiyorsanız onun da söylemeye hakkı yok. Gayet terbiyesizlik yapmış. Benim de hayatım da böyle bir iki arkadaşım vardı. Çıkarttım valla hayatımdan. Zaten hayat yeterince zor bir de zorlaştıran insanların gereği yok. Yüzüne vursanız yaptığınızı alıngan der, ben dobrayım der çıkar. En doğrusu mesafe koymak boşverin hayat kısa.

Sadece bunun için kardeş gibi dediğiniz arkadaş silinmez bence trip atacağınıza neye kırıldığınızı söyleyin.başka mevzular varsa orasını bilmem.bu yazdığınıza bakınca fevri ve alıngansınız.dost acı söyler bende arkadaşıma benzer şeyler söylerimmo da bana.aramızda samimiyet olduğu için hiçbirimiz kötü niyetli algılamadık şuana kadar.önemli olan niyet üslupda uyarırsınız düzeltir düzeltmezse o zaman silmeyi düşünün.

Sadece bunun için kardeş gibi dediğiniz arkadaş silinmez bence trip atacağınıza neye kırıldığınızı söyleyin.başka mevzular varsa orasını bilmem.bu yazdığınıza bakınca fevri ve alıngansınız.dost acı söyler bende arkadaşıma benzer şeyler söylerimmo da bana.aramızda samimiyet olduğu için hiçbirimiz kötü niyetli algılamadık şuana kadar.önemli olan niyet üslupda uyarırsınız düzeltir düzeltmezse o zaman silmeyi düşünün.
Zaten kötü niyetli algılamadım ki
Uslubu irite etti malesef

Zaten kötü niyetli algılamadım ki
Uslubu irite etti malesef
Uyarın işte arkadaşınızı pire için yorgan yakmayın.benimde samimi arkadaşlarımdan biri biraz alıngan bazen birşeye kırılır söylemez trip atar falan hep diyorum bu şekilde yapacağına söylesen çözülür olay yani ki çözülüyor.

Kardeşim gibi dediğiniz bir insanın bu sözü size söylemesi neden bu kadar tepki ? Eğer bence gerçekten kardeşiniz gibi görseydiniz bu alınganlık olmazdı. Dost acı söyler die bi söz var bilirsiniz

Ben de lafini kaba bulurdum ama samimiyetine guveniyosam hemen kesip atmazdim arkadasligimi.
Bende genelde birikimle birlikte bitiyor, belki de dogru olan sizin yaptiginizdir, belki de o ilk hatadan sonrasina izin vermemek gerekiyordur, bilemiyorum.

bende bugune kadar hep birikimle bitirdim iliskilerimi hep sans verdim ama bakiyorum sonuc hep ayni ben sadece vicdanımı rahatlatmisim

biri cikip dese hangisi dogru valla memnun olacagim pat diye kesip atmak mi dogru olan

Back
X