Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba.
Kardeşim dediğim bir kadın var(dı)....
Kendisine ilişkim hakkında çıkmazda olduğum bir konu paylaştım....
Kendisi vander,senin hangi ilişkin doğru gitti ki?
arkasından yok sen güçlü kadınsın yok şöylesin cümleleri geldi...
ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...
nedeni de sen haha bana nasıl böyle bir uslup kullanabilirsin ki?
Belki ben doğru bir ilişki yürütemiyorum belkide doğru olmasını istemiyorum...
Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...
kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....
elimden geldiğince destek oldum...
velhasıl şimdi hasta olmuş bana mesaj attı...
Ben de doktora git,iyi geceler yazdım...
Soğuk olduğumu fark etti..
Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...
ama sizce bunu bimeye hakkı var mı?
Bir de bilirse boşuna dert edebilir...
Ya da yanlış yerden mi düşünüyorum...
Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...
ne oluyor anlamıyorum....
Dalga değildi bizimki ayrıca yani nasıl desem ses tonu uslup nasıl söylendiğini değiştiren unsurlardır benceBiz en yakın arkadaşımla bunun dalgasını bile yaparız ben hiç alınmadım
Hakkaten yürümüyor yani ilişkilerim![]()
bende bugune kadar hep birikimle bitirdim iliskilerimi hep sans verdim ama bakiyorum sonuc hep ayni ben sadece vicdanımı rahatlatmisim
biri cikip dese hangisi dogru valla memnun olacagim pat diye kesip atmak mi dogru olan
Bu durum artık karakterim olmuş yani yapamıyorum...
Yüzyüze bakan insanlarım uslup konusunda daha dikkatli olmas lazım
Evet samimiyetin güveniyorum ama uslupsuzluk uslupsuzluktur
Kardeşim dediginiz insani tek bir laf yüzünden ustelik neye kizdiginizi bile söylemeden pat diye siliyorsanız
Abartmışsınız ben o kadının yerinde olsam size kızardım.Herkese merhaba.
Kardeşim dediğim bir kadın var(dı)....
Kendisine ilişkim hakkında çıkmazda olduğum bir konu paylaştım....
Kendisi vander,senin hangi ilişkin doğru gitti ki?
arkasından yok sen güçlü kadınsın yok şöylesin cümleleri geldi...
ama ben bu senin hangi ilişkim doğru gittiki lafından sonra hiç bir cümleyi gözüm görmedi direkt soğudum...
nedeni de sen haha bana nasıl böyle bir uslup kullanabilirsin ki?
Belki ben doğru bir ilişki yürütemiyorum belkide doğru olmasını istemiyorum...
Sen bunu dedin diye vaz mı geçecegım nedir yani ya da gerçekler tokat gibi yüzüme mi vuracak...
kendisi bir ilişkisi hariç hepsinde aldatılmış ve affetmiş bir insan ben bu durumlarda bir kere bile onun kullandığı cümleyi kurmadım....
elimden geldiğince destek oldum...
velhasıl şimdi hasta olmuş bana mesaj attı...
Ben de doktora git,iyi geceler yazdım...
Soğuk olduğumu fark etti..
Sebebini sordu ama ona söylemek istemiyorum çünkü nedenini bilmesi düzeltmeyecek ben de hemen soğuyorum...
ama sizce bunu bimeye hakkı var mı?
Bir de bilirse boşuna dert edebilir...
Ya da yanlış yerden mi düşünüyorum...
Ayrıca daha dün de buna benzer olay oldu ve o arkadaşıda hemen hayatımdam çıkardım...
ne oluyor anlamıyorum....
Kızabilir sorun değil benim için açıkçasıAbartmışsınız ben o kadının yerinde olsam size kızardım.
Tekrar tekrar anlatmak zorunda değil tabii ki. Ya da sürekli savunma duymak zorunda da değil.Konu sahibine arkadasi neden boylesin diye sormus, konu sahibi arkadas gecistirmis.
Bana sorulsaydi ben soylerdim sanirim ya da kalbini kirmamak icin orada noktalayip ertesi gun daha sakince anlatirdim.
Yine de karsi taraf onemsiyor ki neden boylesin demis.
Ben boyle bir soru duymadim mesela, hem de hicbi zaman.
O yuzden yildim, evet cevapsizca hicbir sey demeden sessizce gidiverdim.
Kendi adima yanlisini soyledigin halde surekli ama surekli kendini savunmaya gecmesi durumunda, hicbir yerde ya kirilmakta haklisin ben hatali davranmisimi duyamiyorsan hatta sormuyorsa bile hala odaginin kendinde oldugunu goruyorsan anlatmaktan da yoruluyor insan.
Bazen oyle, hic olmamis gibi gitmek de gerekebilir.