arkadaşlarım dönüp bakmıyor bile

evet para vermeyınce cekıp gıdıyorlar veya ıyılık yapmayınca da oyledır, işle olmuyor ki işyerınde de arkadaslar konusmuyor veya kendılerı zaten kankii oluyorlar seni aralarına almıyorlar falan. işe sabah gıt aksam gel yıne aksam gezıcek kımsen yoksa aynı yalnızlk...

olabilir :) ablalık yaparım hosuma gıder, hıc yok cnm ya bır akrabam vardı o da baya yogun hep, hıc gorusmedk bır yıla yakın oldu o da yogun olup facede her gun resım koyanlardan

Yogun olup facede her gun resim koyanlardanmi? Su ise bak, pekte yogunmus anlasilan.
Sevdim seni ya .
Insan istedijce her yerde arkdas edinir ablacim ya.
Kk yi tozu dumana katmaya niyetlene bilirsin mesela.

benım de sureklı aklımda bır kötuluk var gıbı sende de oyle mı? krız yaşamıyorum ben ama aklıma en kötu şeyler gelıyor bazen yuh dıyorum allah korusun aama düşünuyorum işte. acaba bende de mı basladı rahatsızlık ki, yalnızlıktan mı oluyor?

Yogun olup facede her gun resim koyanlardanmi? Su ise bak, pekte yogunmus anlasilan.
Sevdim seni ya .
Insan istedijce her yerde arkdas edinir ablacim ya.
Kk yi tozu dumana katmaya niyetlene bilirsin mesela.
ama burada sanal olur arkadaşlık ben çıkıp gezmek dıyorum.. o işte mümkün olamıyor keşke olabilse bende de vardır sorun yoksa onlar sureklı gezıyor da bana mı zamanları yok var demek zamanları.

benim yaşadığım bir olaydan sonra oldu canım.bişeyden çok korktum.sonra korkumu atamadım.hep kötü bişey olacak korkusu,endişe,iç sıkıntısı..aklım 1 saniye boş değil.resmen felaket senaryoları üretiyorum.olmayacak şeyleri düşünüp olmuşcasına korkuyorum.tabi bunlar ilk başlarda bu kadar yoğundu şimdi daha az.aynen benim aklıma gelen seylerde yuh dedirten cinsten.yalnızlıktan olur kesinlikle.insan ne kadar yalnızsa o kadar kuruyor.

ama burada sanal olur arkadaşlık ben çıkıp gezmek dıyorum.. o işte mümkün olamıyor keşke olabilse bende de vardır sorun yoksa onlar sureklı gezıyor da bana mı zamanları yok var demek zamanları.

Benden sana fayda yok ozmn, ben gurbetteyim. Nerde kaybediyosun sence? Neden arkdaslarin yok? Konusmayimi beceremiyosun? Heycanmi basiyor? Bulucak konunu bilmiyosun. Sana sorarsak sence sebep ne?

Öyle adı yalnızlık. Değişmiyor malesef. Herkez özellikle evliyse kocasının da anlayacağı birini bulup öyle daha çok vakit geçiriyor lar.

Benden sana fayda yok ozmn, ben gurbetteyim. Nerde kaybediyosun sence? Neden arkdaslarin yok? Konusmayimi beceremiyosun? Heycanmi basiyor? Bulucak konunu bilmiyosun. Sana sorarsak sence sebep ne?
kendime guvenmıyorum belkı, gıysıme sacıma basıma belkı bunlar. ama olmayan arkadasım ıcın konusamayız kı yani biri olsa bunu begenmedı dıycem cok samimi bırı de degılım belki ama herkes cok mu samimi anlamıyorum bu kankileri olanlar

ben de cok şeyden cko korkarım hep kurarım ama dogustan bendekı sanırım

işte öyle arkadas ne guzel olurdu..

ama işte diyorum ya bazen yanlış sularda yüzüyoruz
yıllarca özel sektörde, iyi konumlarda çalıştım
arkadaşlarım hep iş arkadaşlarıydı
o yazdığım gibi samimiyet yoktu, hepsi, dışarıdan bakıldığında çok samimi, ama yüzeysel sayılabilecek arkadaşlıklardı... 7 gün birlikte olmamıza, bazen haftasonları görüşmemize rağmen...
hatta bir arkadaş konu açmıştı hiç kankam yok diye, "benim de" yazmıştım
o zamanlar kızımın sınıf arkadaşlarının anneleriyle de görüşüyordum ama çok nadir
işten fırsat buldukça
işi bıraktım bırakalı, o insanlarla öyle bir samimiyetim oldu ki
şu anda işte (Allah bozmasın) harika arkadaşlıklarım, arkadaşlıktan öte, dostluklarım var...en son lisede-üniversitede böyle arkadaşlıklarım, dostluklarım vardı
o yüzden diyorum belki de baktığın yeri veya beklentilerini değiştirmelisin

aynen, işyerınde ya samimi olunmuyor ya olunsa bile aksam gezıcek gıbı degıl veya gezsen bıle resmi resmi,
ortamım da yok gerçi, ben de sosyal faaliyet gosteren bır yere gıtsem mesela belkı oradan kendım gıbı yaşayan arkadaslar bulurum kurstan sonra bana gelırler bırer kahve ıcerız ya hayali bile guzel :)

galıba zamanı gelemdı sımdı
yani bak senın de sımdı sımdı ıyı olmus

ben yatayım arkadaslar , tesekkur ederim yazılarınıza ve beni anlamaya çalıştığıınız için

Dert etme Allaha dua et vardır bundada bi hayır herşey imtihan SABIR olursa mükafatıda çok olur canım . Rabbim inşallah hayırlı kullarıyla seni dost arkadaş eylesin amin

Arkadaşlarını değiştir ? Artık insanlar maddi duruma göre arkadaşlık ediyor maddi olarak ne durumdasın ?

Keşke beni arasan ya ben illaki zaman ayiririm öyle değer verenlere :)ki soğuk havada bebegimle çıkmak yerine genelde evime davet ederim görüşmek isteyen de gelir dışarı ev farketmiyor maksat muhabbet olsun çay kek simit oh mis :)boşver canim ya kendine hobi bul uğraş evliysen eşinle bekarsan ailenle gez dolas sana kim nasıl davraniyorsa öyle davran

Seni aramayanlari, aradiginda gecistirenleri sen de arama, onlar aradiklarinda sen de gecistir.
Ama canim biliyormusun artik insanin en iyi arkadasi kendisi. Hakiki arkadaslik cok az artik. Insanlar menfaatleri varsa yaklasiyorlar. Aldirma bos ver senin durumunda bir cok insan var yalniz degilsin.

Ben kimseyi aramam. Yapi meselesi.
Ama arayanla konusurum, davet ederse giderim, gelmek isterse buyur ederim.
Eger ariyor da acmiyorsam davetine gitmiyorsam gelmek istediginde bahane uretiyorsam arkadas olmak istemiyorumdur, canimi sikiyordur bunaltiyordur muhabbeti.
Siz nasil bi arkadassiniz peki?

doğustan olur mu hiç canım :) en geçmişi çocukluktan başlar ileride patlak verir.ama illa çocukluktan başlayacak diyede bişey yok tabi.çok berbat bişey Allah kimseye göstermesin.
bilmiyorum ki canım :) bence bende normal bir paranoyaklık var ama sanırım bahsettiğimiz kadar değil. belki de teşhisi koyulmadı ama önemli bir konu değil bence yani bahsedilecek kadar değil , allah kimseye gostermesın ama o kadar değil demek, normal sıradan bir şey

Dert etme Allaha dua et vardır bundada bi hayır herşey imtihan SABIR olursa mükafatıda çok olur canım . Rabbim inşallah hayırlı kullarıyla seni dost arkadaş eylesin amin
sağol canım dua edıyorum zaten daha rahatlıyorum dua edınce de bıraz da unutuyorum böyle durumlarda oldugumu, sonucta ac degı l acıkta degılız sükür , ama ınsan ıstıyor bir iki arkadasıyla gorussun cıksın hadi gel cıkalım bulusalım dıyen olsun dşarda iki haha hihi gülelim edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…