arkadaşlarım dönüp bakmıyor bile

ben de bıraz öyle idim de artık baktım iş basa düştü kımse benı aramıyor :) arkadas edınmeye de calıstıgım oluyor sonucta aranmayınca hıc bırılerını artık arama geregı duyuyormus insan- yoksa ben de oyle benı cok arayanları arardım ama teee lısede idi o dönemlerim.. gercı o zaman bıle yalnız kala kaldıgım cok oluyordu sınıfın ortasında sıra arkadasım bıle bazen yoktu.oofof, yıne o dönemlere geldık demek.

Belki de ondan mesela bu kız arkadasım cok cok zengınlestı, normalde bır cafe restorana gıdersın tabagı 10 lıradır düşünürsün alırsın yersın onla oyleydık bız, sımdı gıttıgı yerlerde kımbılır 30-40 lıradır bır de salatalar ek ucretler ıcecekler ayrı yani 100 kagıttan asagı degıl ben de gıdemem oyle yerlere tabiki de artık, gerı kaldık demekki begenılmıyoruz o da gelmıstı aklıma.. ama eve davet de etmıstım ya ıstersen eve gel dedım.. neyse ne dıyeyım zaten kac yılı olmus gorusmeyelı bı hesapladım. ılerde gorusuruz belkı yıne de ıyı arkadasımdı evvelden. ama yenı cevre yapmalıyım bır zaman. bır ıkı yıla aktıvıtelerı olan kursa katılmalıyım aslında ,

hıc unutmam ılk evlendıgımde bır kursa gıtmıstım de orda kendıme gore bır kız kestırmıstım gözume, dedım bu tam benım dengim yaşı da kücük dıgerlerı teyzeydı yani yine, bu kız bana arkadas olucak gıbı evı de uzaktı olsun yıne de anlasırız, yoook kızı bı aramadıgım kaldı neler umdum, en son kursu bıraktım da aradı benı ama ben işe gırmıstım o zaman, ama 4 ay kursa gıttım aklı neredeydı , yani belki de yalnızlık insandan ınsana degısıyor yapı olarak da böyle uzak bı ınsanım belkı itiyorum ınsanları kimbilir. sonra arada yakınıyorum sanırım.

:) cok tatlı yazmışsın moral bulasım geldi, ama bulamadım sağol, artık böyle olucak ne yapalım, ben de eve de davet etmiştım aslında, bana layık degıllermiş öyle dıyeyım havalara gıreyım bari :) evde hobı bulucam evet ya kafam dagılır en azından, ilerde arkadas mı yok bulurum kendıme yıne olmaz degıl yani, bulurum sonucta belkı de.

Devamlı yapılan iyilikler bir süre sonra vazifen oluyor

O yuzden hediyedede arkadasliktada ısmarlama konusunda da sınırı çizgiyi bilucen bide bunu yazan o cizginin ortasinj tutturabilseoda ayri mesele

Bos ver canim kimse bizi istemiyorsa bizde kimseyi istemeyelim

Okulu falan varsa arkadaşlarınızın normal meşgul olmaları dönem sonu geliyor. En yakın arkadaşımla bir aydır gün bulup görüşemiyoruz biz de. Özledim ama yapacak bir şey yok kii siz de farklı uğraşlar bulun kendinize şimdilik :))

Bence daha cok samimi olamadigindan.
Sohbet edemezmisin hic birileriyle?
Bende o kdr deglim ama annem mesela pazara cikar bursuru kisiyle tanisir gelir.
Sohbet onemli.

üzülme cnm sadece sende yok böyle arkadaşlar hemen hemen herkesin hayatında varlar. seni aramayanı merak etmeyeni sende arama. illa buluşma anlamında söylemiyorum. bi halini hatrını sorar merak eder vs. bunu bile yapmıyorsa o insandan bi halt olmaz. 1 tane adam akıllı arkadaşın olsun başkalarına gerek kalmaz zaten.

seninle zaman geçirmek isteyen zaman yaratır bir şekilde, çalışıyorsa bile bir tatil gününde biraraya gelinir. istemeyenin de bahanesi hep cebinde hazırdır. o yüzden hiç bunu dert etme. kendi kendine de yetebiliyor insan inan ki. ben de bir dönem yalnızdım çok, samimi bir kaç arkadaşım vardı onun da biri evli biri de uzaktaydı, herkesin meşguliyeti farklı. ben de kendime yetmeyi öğrendim. canım çok sıkıldığında çıkıp alışveriş yapıp sonra da burger king de bir menü yeyip eve dönüyodum

Bak dekopaj araştır çok zevkli bebekten vakit bulamıyorum sen yap bari :)bebiş yokken yalnız başıma avm ye gidip geziyordum kendime yemek kahve ismarliyordum :)illaki sana layık değer veren kafana göre arkadaşlıklar ediniyorsun dünya telaşı herkesin bir uğraşı oluyor eskisi gibi görülmüyor is guc para dertleri derken. .allah sağlık versin vala yazın bi ameliyat geçirdim ağır ölümden döndüm hala etkileri var ve ömür boyu sürecek. Kimse benim kadar değerli degil o kadar .canını skan kişiler de olmayiversin çevrende kendin için kendin bişeyler yap oh ne ala

Aynı dertten bende muzdaribim. Benimde pek öyle arkadaşım yoktur. Arıyorum meşguliyetler sonra bi bakıyorum başkalarıyla programlar görüşmeler falan sitem edince de suçlu ve anlayışsız ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…